icon

Manžel priznal sex za peniaze: Rozviesť sa?

10. júl 2026

Radšej tému napíšem anonymne, aby ma tu nikto nespoznal.
Dozvedela som sa niečo z čoho som už niekolko dní v šoku.
Ale poporiadku.
S manželom sme mladý pár, ja mam 32 manžel 34 rokov.
Obaja mame vysoké školy, zarabame nadpriemerne. Spoznali sme sa cez znamych. Ide o to, že som sa dozvedela, ze si manžel počas vysokej školy zarábal niečo ako ,,gigolo,,. Mal sex za peniaze so staršími ženami a aj mužmi. Viem, že u mladých žien je to bežné že si ako vysokoškolacky takto zarábajú nesudim, ale muž? Keď sa predáva muž.. Konfrontovala som ho s tým, a povedal, že z toho nemám robiť drámu, že len nechcel vykladať tovar v Tescu a chcel mať rýchle krásne peniaze a nechcel pytat stale od rodičov.. Ako by ste zareagovali keby ste sa také niečo dovezedeli? Pred manželstvom mi to zatajil, dalo by sa anulovať? Ešte dodám, že manžel pochádza z rodiny, kde jeho matka je právnička a otec lekár, čiže žiadni asociali ....a takto si zarábať vlastným telom ach...... 😏 rozviedli by ste sa po takej informácií??

Strana
z8
mvagusta
12. júl 2026

@anonym_autor pokial ste v tom case spolu nechodili,kvoli tomu by som sa nerozvadzala. Asi by som mu to dala dorbe vyzrat ale rozvod nie. Ale to som ja,autorka to moze mat inak. Tazko hladas radu tu.. jeden tabor bude ZA rozvod a druhy PROTI. Aj tak sa rozhodnut musis sama

anonym_2cc8c0
12. júl 2026
@anonym_efe01c

@anonym_2cc8c0 Vidíš a tu sa dostávame k podstate témy autorky, napríklad toto by moja partnerka o mne vedela ešte pred svadbou a sama by sa rozhodla, či je to v poriadku alebo nie.

@anonym_efe01c u teba sa to neprejaví. Mozes byt prenasac a u tvojej buducej sa to prejavi ako rakovina krcka

anonym_efe01c
12. júl 2026
@anonym_2cc8c0

@anonym_efe01c si s nou bol niekolko rokov no hnus... teba by som nechcela hned by si bol prenasacom hpv

@anonym_2cc8c0 A tu máme ďalší názor, podľa všetkého ty si môžeš nájsť iba panica. A to čo písala autorka by automaticky neprešlo, lebo už ideš automaticky po chorobách a ako sa šíria. Takže ak by si mala partnera, ktorý už niekoho mal predtým, tak by si mala skúmať jeho minulosť dopodrobna, lebo čo ak on s dákou predtým spal, čo ak ona tiež d niekým, čo ak je jeden prenášať a ide to ďalej. Predpokladám že už ty sama asi dáku pohlavnú chorobu máš a teraz sú všetci automaticky prenášači 😂 😂

anonym_2cc8c0
12. júl 2026
@anonym_efe01c

@anonym_2cc8c0 A tu máme ďalší názor, podľa všetkého ty si môžeš nájsť iba panica. A to čo písala autorka by automaticky neprešlo, lebo už ideš automaticky po chorobách a ako sa šíria. Takže ak by si mala partnera, ktorý už niekoho mal predtým, tak by si mala skúmať jeho minulosť dopodrobna, lebo čo ak on s dákou predtým spal, čo ak ona tiež d niekým, čo ak je jeden prenášať a ide to ďalej. Predpokladám že už ty sama asi dáku pohlavnú chorobu máš a teraz sú všetci automaticky prenášači 😂 😂

@anonym_efe01c preferujem panica/muža s nizkym poctom parrneriek. Co je na tom tazke pochopit neviem

anonym_efe01c
12. júl 2026
@anonym_2cc8c0

@anonym_efe01c preferujem panica/muža s nizkym poctom parrneriek. Co je na tom tazke pochopit neviem

@anonym_2cc8c0 Záleží od toho, či ti to povie alebo zatají pred svadbou, že koľko ich bolo. A môžeš žiť s tým, že boli dvaja a po pár rokoch manželstva zistíš, že ich bolo niekoľko desiatok. Držím palce za úprimného muža.

anonym_efe01c
12. júl 2026
@anonym_2cc8c0

@anonym_2cc8c0 ešte môžem, čisto hypoteticky, ale to je už asi extrém. Píšeš že z nízkym počtom partneriek. ak by som bol tvojim partnerom a náhodou by prišlo na takúto tému. A ja by som ti povedal, že som mal v živote 4 sexuálne partnerky (čo je v mojom prípade podotýkam pravda). Tak by to bol pre teba nižší počet (keďže mám vek 40+) a nemala by si myšlienky o pohlavnej chorobe?
(V mladosti školská láska 19-21. Potom manželka 23-31. Jedna milenka/partnerka 31-32. A posledná partnerka 37-...)

anonym_2cc8c0
Autor odpoveď zmazal
anonym_2cc8c0
12. júl 2026
@anonym_efe01c

@anonym_2cc8c0 ešte môžem, čisto hypoteticky, ale to je už asi extrém. Píšeš že z nízkym počtom partneriek. ak by som bol tvojim partnerom a náhodou by prišlo na takúto tému. A ja by som ti povedal, že som mal v živote 4 sexuálne partnerky (čo je v mojom prípade podotýkam pravda). Tak by to bol pre teba nižší počet (keďže mám vek 40+) a nemala by si myšlienky o pohlavnej chorobe?
(V mladosti školská láska 19-21. Potom manželka 23-31. Jedna milenka/partnerka 31-32. A posledná partnerka 37-...)

@anonym_efe01c mna zaraza ze si mal milenku takze neverny. Cize tymto by si u mna nepresiel. Co sa tyka samotneho poctu partneriek tak do 5 je v poho. Viac by som neuniesla. Ja osobne som mala jedneho. Vztah momentalne nehladam tym padom ani sex, lebo mimo vztahu to neuznavam

anonym_efe01c
12. júl 2026
@anonym_2cc8c0

@anonym_efe01c mna zaraza ze si mal milenku takze neverny. Cize tymto by si u mna nepresiel. Co sa tyka samotneho poctu partneriek tak do 5 je v poho. Viac by som neuniesla. Ja osobne som mala jedneho. Vztah momentalne nehladam tym padom ani sex, lebo mimo vztahu to neuznavam

@anonym_2cc8c0 ďakujem, vzťah nehľadám ani ja a ani sex. Skôr som sa pýtal na niečo iné, niečo čo súvisí aj s témou, no odpoveď nemám. Prečo každá žena hneď o sexe a myslí na to , že muž chce len sex 🤣

Strana
z8