icon

Manželova milenka: Ako sa vyrovnať s neverou?

6. jún 2026

Manžel má po desiatkach rokoch podviedol. Našiel si inú a požiadal o rozvod. Stále bývame v jednom dome. Stále si píšu, volajú. On u nej aj prespáva. Tvrdí, že plánujú spoločnú budúcnosť.Tá flandra nemá hanbu a dnes prišla autom pre neho až pred dom. A išli na výlet. Ako by ste na to reagovali? My dve sme sa nikdy nestretli. Povedal mi to pred 7 mesiacmi.

autor
7. jún 2026
@anonym_a11c55

@anonym_autor to sa stáva.Uz davno by som mala právnika, lebo určite nemáš investície na papieri čo si platila a podľa mňa nič z neho nedostaneš.Deti ešte žijú s vami?Môžeš byť nahnevaná iba na seba, že si dávala peniaze do jeho domu.Je aspoň na hypotéku, že dostaneš polovicu splátok?
Deťom dáva peniaze?Ty sa musíš iba pozviechať a ísť ďalej.Prisla preňho, lebo to myslia vážne načo to natshujete?Podaj žiadosť o rozvod, alebo čakáš, že to s ňou skončí?Ak to je jeho dom môže povedať, že zajtra máš odísť.Co spravíš raz sa rozhodol, tak to respektuj.Hladala by som si iného partnera.

@anonym_a11c55 Nemôže. Ja právnika mám. A viem, že má vyhodiť nemozey pokial sme manželia.

anonym_a11c55
7. jún 2026
@anonym_3781c9

@parvinka0001 ale ty sa co do toho staráš? Opakujem, nudíš sa? Chod si urobit dýchacie cvičenia a nerozdrapuj sa na koniku ty hrdinka. Raz dva sa ti môže stat oveľa horšie ako autorke. Ja som neporadila nic, nemam co tak som ticho. Keby som bola na jej mieste tej kurve dolámem ruky a mužovi dam rýľom odspodu po trenkách 😃
Ale take trúby ako ty sa vzdy ozvú aby si kopli lebo na normálnu správu nemaju kapacitu. Pritom vies hovno o tom, na co ma v dome nárok za tie roky. Hypotéku platia zo spoločných peňazí, ak ma prevody a blocky dostane aj vyplatené peniaze za investície. Nemudruj ked ich nepoznas

@anonym_3781c9 ale veď to, že možno bude mať nárok na niečo neznamená, že nemôže požiadať o rozvod.Aj tak je prvý rozvod a až potom deľba majetku.Keby sa mi niečo takéto stalo nečakám, lebo viem, že by som ďalej pokračovať nechcela a čím skôr to ukončia, tým skôr môže začať nanovo.
Podľa napísaného majú medzi 40-55 a to je každy rok stratiť škoda.Taketo čakanie a robenie mŕtveho chrobáka k nikomu nevedie iba k ešte väčšej zlosti.My do toho nevidíme možno sa nechce pohnúť ďalej, lebo sú deti doma a ona by sa musela odsťahovať a chce byť s nimi...ale v tom prípade by na vôbec nesralo, že prišla preňho táto etapa života je ukončená a treba ísť dalej

anonym_a11c55
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_a11c55 Nemôže. Ja právnika mám. A viem, že má vyhodiť nemozey pokial sme manželia.

@anonym_autor dobre a čo získaš, že si tam?Pozerať sa ako si píšu, žiť v dusne, pozerať cez okno ako idú na výlet?čo čakáš, že sa o rok spamätá a budete žiť spolu ďalej?Áno, aj aký variant môže prísť.Tak čakaj, ale potom neviem prečo si taká rozhorčená, že prišla budete si robiť zle to potrebuješ na psychiku?Veď on vie prečo jej povedal príď pre mňa

autor
Odpoveď bola odstránená
anonym_983de3
7. jún 2026
@anonym_a11c55

@anonym_autor dobre a čo získaš, že si tam?Pozerať sa ako si píšu, žiť v dusne, pozerať cez okno ako idú na výlet?čo čakáš, že sa o rok spamätá a budete žiť spolu ďalej?Áno, aj aký variant môže prísť.Tak čakaj, ale potom neviem prečo si taká rozhorčená, že prišla budete si robiť zle to potrebuješ na psychiku?Veď on vie prečo jej povedal príď pre mňa

@anonym_a11c55 Ona neodide, ani ked si to budu pred nou rozdavat. Skoda tu klavesnicu drat.

komir63
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_50ef87 A ako by si nazvala ženu, ktorá rozbije rodinu? Viem aj ináč. Ale nebudem vulgárna.

@anonym_autor A ako nazveš muža, ktorý ti rozbil rodinu (tým myslím tvojho manžela),

autor
7. jún 2026

Tak on má deti. Síce dospelé, ale študentov. Jemu je úplne ukradnuté, že odmietajú bývať s cudzou kurvou a s ním. Kľudne urobí z nich bezdomovcov. Nedáva im na výber. A to ma štve najviac. Že zničili aj domov pre moje deti.

anonym_3781c9
7. jún 2026
@anonym_autor

Tak on má deti. Síce dospelé, ale študentov. Jemu je úplne ukradnuté, že odmietajú bývať s cudzou kurvou a s ním. Kľudne urobí z nich bezdomovcov. Nedáva im na výber. A to ma štve najviac. Že zničili aj domov pre moje deti.

@anonym_autor povedal ti to manzel? Preco si nezariadite s detmi nejake byvanie?

zuzubb007
7. jún 2026
@anonym_983de3

@anonym_a11c55 Ona neodide, ani ked si to budu pred nou rozdavat. Skoda tu klavesnicu drat.

@anonym_983de3 presne nechápem takúto úbohosť ženy, a ešte k tomu si ani neprizná prečo si muž našiel milenku

anonym_983de3
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Tak hadam "deti" na VS chapu, ze nie vsetky vztahy sa koncia rozpravkou, a zvladli by byvat aj inde. To akoze do dochodku sa odtial nemozu odstahovat ci co?

strelkyna1
7. jún 2026

ODID!!! Prachy su k zivotu potrebne, ale pokial vies zohnat najom a zlozit kauciu, tak vypadni odtial. Kolko si myslis, ze nasetris za par mesiacov trapenia, co tam ostanes? 400 mesacne usetrenych na najomnom na mesiac. To Ta spasi? Stoji Ti to za mesiac trapenia? Odstahuj sa, vysud z neho kolko sa da a zacni novy zivot. Najdi si priatela a nastahuj sa k nemu, nech Tvojho sucasneho slak trafi. Stracas drahocenny zivotny cas s hovadom.

tiezjedna
7. jún 2026
@matkahelka

@tiezjedna a to pobluznenie z milenky bratovi ako dlho vyzdrzalo? on sa chcel kvoli milenke rozviest, ci svagrina? daju sa teraz opat dokopy? my mame dlhorocnych rodinnych kamosov, vztahy mame ako rodina.ideal manzelstvo v kazdom smere. on si po 50 nasiel o 20r. mladsiu milenku, ked sa ho moj muz pytal, preco to urobil, ci mu drblo, pokyval plecami ako retard, ze on sam nevie, ze neodolal jej, ze je mlada a krasna a ten pocit, ze si vybrala prave jeho... vsetko padlo, cela rodina v soku. jeho mama z toho skoncila v nemocnici, deti s nim prestali uplne komunikovat, kamoska bola 3 mesiace na lexaurine. odstahoval sa, nasiel si podnajom a nastahoval si k sebe mladu, ziadost o rozvod nepodal. a teraz po 3/4 roku to vyzera, ze entuziazmus z mladej vyprchava, snazi sa o komunikaciu s manzelkou, posiela jej kvety.

@matkahelka precitol krátko po rozvode. On nebol poblúznený z milenky. Ona bola len prostriedok ako zapadnúť medzi tých idiotov...

parvinka0001
7. jún 2026
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor taká si jedine ty.

anonym_51d585
7. jún 2026

@anonym_autor Autorka, prepáč, viem, že je to extremne náročná situácia, ale Ty si sa za 7 mesiacov podľa Tvojich slov nikam neposunula. A trpíš a čakáš...
Dospelé deti nech podajú žiadosť o výživné od otca, keďže študujú, advokát nech Ti pomôže Tvoje podložené investície do jeho domu dostať späť, s deťmi sa odsťahuj a začni nový život. Lebo áno, pokiaľ ste manželia, z jeho domu Ťa vyhodiť nemôže, ale po rozvode áno a pokiaľ je návrh podaný 7 mesiacov, je to možno otázka dní.
Prosím, kvôli sebe sa k tomu postav čelom, aj keď je to pre Teba zraňujúce, no ver, že keď sa pohneš ďalej, bude to pre Teba oslobodzujúce a isto Ťa v živote čaká niečo pekné aj bez neverníka.

parvinka0001
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor teba len jedna vec jebe že nemas kde ísť a nie deti dospele . Áno za 7 mesiacov si si nebola schopná naskrabat na podnájom . Všetci sú na vine vlastne len je jedina JEB.... bezchybna

autor
7. jún 2026
@anonym_51d585

@anonym_autor Autorka, prepáč, viem, že je to extremne náročná situácia, ale Ty si sa za 7 mesiacov podľa Tvojich slov nikam neposunula. A trpíš a čakáš...
Dospelé deti nech podajú žiadosť o výživné od otca, keďže študujú, advokát nech Ti pomôže Tvoje podložené investície do jeho domu dostať späť, s deťmi sa odsťahuj a začni nový život. Lebo áno, pokiaľ ste manželia, z jeho domu Ťa vyhodiť nemôže, ale po rozvode áno a pokiaľ je návrh podaný 7 mesiacov, je to možno otázka dní.
Prosím, kvôli sebe sa k tomu postav čelom, aj keď je to pre Teba zraňujúce, no ver, že keď sa pohneš ďalej, bude to pre Teba oslobodzujúce a isto Ťa v živote čaká niečo pekné aj bez neverníka.

@anonym_51d585 Samozrejme, že za ten čas riešim bývanie a dlho to už nepotrvá.

beata_k
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor To je smutne. Ale preco si nevezmes podnajom a nevytvoris im novy domov?

anonym_a11c55
7. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_autor veď tak isto si rodič zabezpec im nové bývanie.Robite z deti rukojemníkov vydieras ho, že nemôže žiť s milenkou , lebo deti.Preto sa nechceš rozviesť, lebo manželku vyhodiť nemôže.To nemáš trocha sebaúcty?Deti sú dospelé samé si podajú na súd o výživné a sú vás oboch.Ides na to zle budeš čakať roky a potom deti odídu a ty si budeš ťažko niekoho hľadať a začínať po 50 tke sama niekde...

anonym_a11c55
7. jún 2026
@parvinka0001

@anonym_autor teba len jedna vec jebe že nemas kde ísť a nie deti dospele . Áno za 7 mesiacov si si nebola schopná naskrabat na podnájom . Všetci sú na vine vlastne len je jedina JEB.... bezchybna

@parvinka0001 si dosť primitívna už sa ukľudní.Nevies čo teba čaká v zivote

anonym_56e54b
7. jún 2026

Bud vychcana, povedz muzovi, ze sa odstahujes, pokial Ti bude platit najom. Win-win pre oboch.

anonym_8e94fa
8. jún 2026
@parvinka0001

@parvinka0001 ty sa veľmi tešíš z cudzieho nešťastia🤦‍♀️ prečo to robíš?

anonym_9f4dab
8. jún 2026
@parvinka0001

@anonym_autor ešte raz koho je ten dom ???? Aha jeho . Vyhodiť tá nemôže ale aby tá flandra neprišla knemu byvat .

@parvinka0001 ty budeš pravdepodobne tiež v úlohe nejakej flandry

parvinka0001
8. jún 2026
@anonym_9f4dab

@parvinka0001 ty budeš pravdepodobne tiež v úlohe nejakej flandry

@anonym_9f4dab to tazko.

anonym_a2f4c3
8. jún 2026
@anonym_a11c55

@anonym_autor veď tak isto si rodič zabezpec im nové bývanie.Robite z deti rukojemníkov vydieras ho, že nemôže žiť s milenkou , lebo deti.Preto sa nechceš rozviesť, lebo manželku vyhodiť nemôže.To nemáš trocha sebaúcty?Deti sú dospelé samé si podajú na súd o výživné a sú vás oboch.Ides na to zle budeš čakať roky a potom deti odídu a ty si budeš ťažko niekoho hľadať a začínať po 50 tke sama niekde...

@anonym_a11c55 deti su jeho,ale autorka ma aj svoje deti,ktorym znicil zivot.Teda tak som to pochopila,jeho,jej.

autor
8. jún 2026
@anonym_a2f4c3

@anonym_a11c55 deti su jeho,ale autorka ma aj svoje deti,ktorym znicil zivot.Teda tak som to pochopila,jeho,jej.

@anonym_a2f4c3 Nie. Naše.

anonym_a2f4c3
8. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_a2f4c3 Nie. Naše.

@anonym_autor cize jeho ale beries ich aj ako svoje,tak??

autor
8. jún 2026
@anonym_a2f4c3

@anonym_autor cize jeho ale beries ich aj ako svoje,tak??

@anonym_a2f4c3 Nie. Normálne naše spoločné.

anonym_a2f4c3
8. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_a2f4c3 Nie. Normálne naše spoločné.

@anonym_autor tak vsetky vase spolocne,len si to tak nestastne napisala.

autor
8. jún 2026
@anonym_a2f4c3

@anonym_autor tak vsetky vase spolocne,len si to tak nestastne napisala.

@anonym_a2f4c3 Ale ja som to napísala správne. Nechápem.

gigie24
8. jún 2026

@anonym_autor Stanovila by som si s nim pravidla, ze nech si chodia kam chcu, ale tvoje sukromie nechces aby bolo nijako narusene. A okrem toho, viem ze sa to asi tazko pocuva, ale bud rada ze takyto bezchsrakterny a neempaticky muz nebude tvojim manzelom….🙏