icon

Moja žena čaká cudzie dieťa

ixojerry
25. aug 2013

Moja žena čaká dieťa s cudzím chlapom / viem asi s kým, je to občan iného štátu - CZ. - služobky sú parádna vec (Údajne šťastne ženatý pán s dvoma deťmi,ktorému ona nechce rozbíjať manželstvo. To šťastie ho asi začne opúšťať)./.
Odstupom času sa sama priznala a z večera do rána sa aj sama odomňa odsťahovala. Nie sme rozvedený a ani to zatial JA neplanujem urobiť. O jej plánoch zatial netuším. Priamo jej ublížiť nechcem, ale vedlajším učinkom sa zjavne nevyhne.
Hovorí že meno otca v rod.liste neuvedie. / Mám tomu veriť?/. Čo to znamená pre mňa, keď stále nesie moje priezvisko ?. Ako to mam teraz právne ošetriť, keďže neplánujem nasledujúcich 25 rokov sa starať o cudzie dieťa? A samozrejme dotyčnému pánovi z čiech to trošku spríjemniť aby sa netešil s dobre vykonanej práce a aby si to UŽIL aj druhý krát.?
Ak ste sa niekto stretli s niečim takímto, prosím poraďte čo robiť. Vďaka

Strana
z3
nazorotca
12. dec 2013

@juliana77 vedel, a to je asi všetko 🙂

juliana77
12. dec 2013

@nazorotca 🙂

nazorotca
17. dec 2013

@juliana77 😎

callex
7. aug 2014

@zitaje starsia tema ale v dnesnej dobe aktualna. 😀 ak ja uvediem ako meno otca meno praveho biootca tak to nepomoze? necakam dieta s manzelom som s nim rok v rozvodovom konani a este nie sme rozvedeni.sud si dava nacas. 😢

sue
7. aug 2014

@callex ak nie ste rozvedení, automaticky tam ako vydatá žena budeš mať meno manžela. Nič s tým neurobíš. Po pôrode môže manžel požiadať o zapretie otcovstva a biootec sa prihlási ako otec a bude tam zapísaný...potom bude mať bábo nový rodný list...

callex
7. aug 2014

@sue ak sa po rozvode vydam tak problem je vyrieseny?

sue
7. aug 2014

@callex po rozvode ešte myslím 270 dní (pokiaľ sa nevydáš dovtedy) automaticky zapisujú meno exmanžela... takže ak sa vydáš, problém je vyriešený...

mariuskaa
12. aug 2014

@callex Trosku postavene na hlavu.
;o(
To aj napriek tvojmu nesuhlasu, budu pisat meno otca niektoho kto nim nie je?!!!

marcella24
19. aug 2014

@sissy27 ty bi si daco neohucala

sissy27
19. aug 2014

@marcella24 píšem fakty a nehučím pritom... ale tebe ani súdnosti ani vkusu ani rozumu nebolo nadelené ako tak pozerám...

marcella24
19. aug 2014

@sissy27 si uboha

petulaptt
19. aug 2014

@marcella24 dalsia tema kde som na teba natrafila a zas to iste. Mas zo sebou nejaky problem, ze chodis na MK vyvolavat konflikty?

marcella24
19. aug 2014

co tu pises nikto sa ta nic nepyta

sissy27
19. aug 2014

@marcella24 ano a trafená hus zagágala 😀 😀 😀 amen 🤐

celasapremenim
19. aug 2014

podla mna cisto vymyslena situacia, naco by jeden chlap rozoberal toto na webe, staci predsa skocit k pravnikovi, alebo prelustrovat net
asi nemas co robit a este si myslim, ze ani nie si chlap ale zena, co to pises, kks

kliksem
25. aug 2014

@ixojerry čo nové? Ako ste to vyriešili??

mamulka211
28. aug 2014

Hned, ako sa dieta narodi, sa stavas jeho otcom v RL. Ty hned napis na sud ziadost o zapretie otcovstva. Ak manzelka neprizna ineho otca, daj spravit testy DNA, tie plati strana, ktora sud prehra. Testy trvaju cca 2 mesiace. Nasledne sud urci pojednavamnie, kde ta otcovstva zbavia.

Strana
z3