icon

Odišla som od muža. Čo ďalej?

Dnes o 11:21

Ahojte,
Odišla som od muža. Neviem, či definitívne alebo nie.. cítim sa strašne zle.. Keď som odchádzala s dcérou (1r.) nepohol ani brvou.. Nič.. čakala som, že aspoň niečo povie alebo spraví ale on nič.. Neustále ma dával do psychického nátlaku. V živote mi neublížil inak ako slovne.. každý mesiac nejaka hádka, kde ja som skončila ako najväčšia krava a on bol chudáčik.. Nebavil sa so mnou, štekal po mne keď som sa niečo pýtala, ignoroval ak som niečo potrebovala.. Neviem čo spraviť.. Kedy príde pocit pokoja? Zlepší sa to alebo sa človek bude stále cítiť tak na hovno? Čakala som, že si vstúpi do svedomia ale pochybujem, že také niečo spraví..
Ešte ráno všetko bolo celkom v poriadku, mali sme plán na celý deň a zrazu mu preplo a on neznesie byť so mnou v jednej miestnosti.. tak som tomu dala konečne stopku.. už som to nevládala a vkuse aby som okolo neho chodila po špičkách.

Strana
z2
autor
Dnes o 17:37
@rozculena

@anonym_autor prečo si ty odišla?prečo neodišiel on,keď nemôže byť s tebou v jednej miestnosti?
Byt patrí komu?

@rozculena je mužov-mal ho ešte dávno pred tým ako sme sa my dvaja spoznali.. Preto som "nepredávala" dom sestre. Aby som mala vždy svoju poistku a zrazu sa to ukázalo ako dobrá vec..

anonym_662a60
Dnes o 17:38
@anonym_autor

@anonym_662a60 doma sme išli 50/50 dokáže všetko. Aj oprať si 😁 takže asi to nepríde 🤭

@anonym_autor tak by mu mohol chýbať sex, či?

autor
Dnes o 17:45
@anonym_662a60

@anonym_autor tak by mu mohol chýbať sex, či?

@anonym_662a60 to skôr.. ale šak na to si dokáže isto nájsť niekoho iného

anonym_662a60
Dnes o 17:59
@anonym_autor

@anonym_662a60 to skôr.. ale šak na to si dokáže isto nájsť niekoho iného

@anonym_autor tak v tomto mu netreba fandiť, zas až také jednoduché to nie je..
Aj moj ex si myslel, že na neho čakajú zástupy žien, mýlil sa
myslím si, že ťa už nemá rád a že aj dieťa mu prišlo nevhod, za takým človek ti nemusí byť ľúto.
Ty máš ten najvačší poklad a musí si ho zaslúžiť a nie sa k tebe správať ako doteraz

rozculena
Dnes o 18:07
@anonym_autor

@anonym_b3569f 8 rokov sme spolu bývali z toho 6 ako manželia a on sa pol roka pred narodením dcéry začal správať úplne ako... 🙂 takže..

@anonym_autor čiže keď si bola 3 mesiace tehotná,tak toto začalo.....hmmmm a on chcel dieťa?

janynyna
Dnes o 19:26
@anonym_7f6d6e

no, mozno sa mu ulavilo a fakt ta mal plne zuby.. spravila si rozhodnutie za neho.. mozno je len oduty.. na beton to ale zatial nebude trvale.. este sa vratis, mozno este bude aj on prosit.. ale casom sa rozidete tak ci tak.

Hlavne sa nevracaj. Ja som sa vratila a vydržalo to 4 mesiace.

Strana
z2