Opustil ma partner v 11. týždni tehotenstva. Čo ďalej?
Mám dve deti z predošlého vzťahu. S priateľom sa nám bejby podarilo takpovediac na prvý šup. Začali sme spolu bývať, mali sme harmonický vzťah. Chodievali sme pravidelne k jeho matke, ktorá začala postupne na môjho syna nadávať až tak, že to vadilo aj priateľovi. Domov od nej sme prichádzali obaja mrzutí, ale všetko sa dalo za krátky čas dokopy a fungovali sme.
Dali sme sa dokopy, počas toho ako som bola nezamestnaná. Prišla som o zamestnanie, hľadala som si nové. Do dvoch zamestnaní ma chceli zobrať ale keď som im oznámila, že som tehotná, povedali že si to rozmysleli. Doma som ho vždy čakala s navarenou večerou a uprataným domom. / dom je môj/
Nič nenasvedčovalo tomu, že by sa chcel rozísť, práve naopak, riešili sme svadbu obrúčky atď.
24.9 mal narodky, kúpila som mu darčeky. Najedol sa, vypláchol si oči nejakým roztokom, pretože ho boleli - pracuje ako zámočník. Potom sme sa šalili v posteli, tak dali sprchu, sex... On si šiel potom zapáliť, ja som si zatiaľ poslala CV na jedno voľné miesto. On sa vrátil do domu a začal byť ako vymenený, kričal, že som nevybrala veci z práčky, žže už slôr doprala a že som nešla hneď umyť riady po večeri. Ostala som neveriacky na neho zízať, či zošalel. Začal sa so mnou hádať, kričať že on tu neostane, že on ide domov k matke.. Rozum sa mi zastavil. Začal si baliť veci, že mu mamka povedala, že odkedy je so mnou tak vraj pochudol, pričom extrémne chudý je odkedy sa poznáme, nespomínajúc dve hrčky ktoré som mu náhodne nahmatala na tele / jedna menšia v oblasti podpazušia pri rebrách a ďalšiu o veľkosti orecha na slabine.../ tiež dosť veľa fajčí...
Ja beriem podporu v nezamestnanosti, treba mi platiť hypotéku a veci okolo domu. On mi dal tento mesiac 250 eur, ktoré mi začal vyčítať. Asi čakal, že tu bude bývať zadarmo. Počkal, až moje peniaze odídu a spokojne odcupkal k mamke.
Ja som v 11tt a nemohla som pochopiť s akým kľudom sa balí. Ešte drzo povedal, že prespí v obývačke a zajtra sa pobalí a odíde - na čo som mu oznámila, že odíde hneď.
Začal drístať, že dieťa určite neni jeho, na čo som mu oznámila možnosť DNA testov a že ich zaplatí on. Už sa mi začal ohánať právnikom, že on si dieťa vychová sám. Čistý cvok. Po tom, čo mi pred pol hodinou vravel, aký krásny máme vzťah.
Potom sa začal vyhovárať na môjho 7 ročného syna- malý je síce nezbedník, ale nie je zlé dieťa. Potom tvrdil, že mu nevarím každý deň, čo vôbec nebola pravda. Vítala som ho každý deň s láskou a uvarenou večerou.
Pred životom so mnou žil s materou a otcom, ktorého jeho mama dosť utláča a zle sa k nemu správa. Starký málo čo hovorí, celý deň presedí pri telke.
Veľakrát mame vykrikoval, že už má terz rodinu a že sa musí starat o mňa a dieťa.
Myslím, že ho matka huckala, nakoľko jej po jeho odchode neostávalo veľa peňazí, keďže odrobila 20 rokov a má malý dôchodok. Som z toho nešťastná ako sa rozhodol ale pomohla som mu zbaliť aby zmizol čím skôr.
Myslíte, že ho nahuckala jeho mama? Alebo sa zľakol zodpovednosti?😢
@mia1122 podľa mňa jeho matka má v Tom vplyv. Pekne z neho dostať peniaze keď bude treba tak súdom prikázane aj Dna testy. Neskutočný chuj.
@mia1122 podľa mňa jeho matka má v Tom vplyv. Pekne z neho dostať peniaze keď bude treba tak súdom prikázane aj Dna testy. Neskutočný chuj.
@anonym_4e441d je mi ľuto ako sa zachoval a to isté urobil aj jeho otec, že ich opustil, keď boli malí a šiel k svojej matke
Skoda, ze si ho viac nespoznavala skor, ako si otehotnela. Mohla si si toto usetrit.
@mia1122 ako dlho ste sa poznali, kým si otehotnela?
Možnosti, prečo sa tak správa je veľa, možno vplyv matky, iná žena, nejaká minulosť, vplyv omamných látok, keď zrazu bol ako vymenený...
Teraz je problém hlavne to, že nepracuješ a si tehotná. Má ti kto ďalšie roky finančne pomôcť?
Ja tu žiadny vzťah nevidím, len náhodný sex dvoch mentálne jednoduchých ľudí, ktorí najskôr kopulujú a až potom začnú premýšľať. Ty si hľadala sponzora, ktorý sa o vás postará a zaplatí ti hypotéku a on potreboval sex. To tehotenstvo medzi vami je len nešťastná náhoda.
Akurát chlap si to už upratal v hlave a zistil, ze toto po zbytok života naozaj nechce. Ženu bez práce a bez peňazí, s dvoma, zrejme nevychovanými deťmi, ktorá mu totálne rozbije život a naruší vzťahy s rodičmi. Ako matka by som mu poradila tiež rozchod, odchod a výživné/kontakt s dieťaťom riešiť súdnou cestou.
A na tvojom mieste by som zvážila aj potrat. Očividne nezvládaš život, vzťahy a ani už žijúce deti. Porodíš a vychováš len ďalšieho nešťastníka.
Ja tu žiadny vzťah nevidím, len náhodný sex dvoch mentálne jednoduchých ľudí, ktorí najskôr kopulujú a až potom začnú premýšľať. Ty si hľadala sponzora, ktorý sa o vás postará a zaplatí ti hypotéku a on potreboval sex. To tehotenstvo medzi vami je len nešťastná náhoda.
Akurát chlap si to už upratal v hlave a zistil, ze toto po zbytok života naozaj nechce. Ženu bez práce a bez peňazí, s dvoma, zrejme nevychovanými deťmi, ktorá mu totálne rozbije život a naruší vzťahy s rodičmi. Ako matka by som mu poradila tiež rozchod, odchod a výživné/kontakt s dieťaťom riešiť súdnou cestou.
A na tvojom mieste by som zvážila aj potrat. Očividne nezvládaš život, vzťahy a ani už žijúce deti. Porodíš a vychováš len ďalšieho nešťastníka.
@anonym_7be599 chlap zistil, že ma nechce až po intenzívnom huckaní od jeho matky, pretože nepracovala riadne a má nízky dôchodok, preto ho ťahá späť domov, aby ju znova financoval ako to robil doteraz. Doteraz mu nič nevadilo, na nič sa nesťažoval, riešili sme svadbu... Ja som sponzora nehľadala ale človeka, ktorý ma bude ľúbiť a nie sme mentálne jednoduchí. Neviem čo sa stalo, že sa v priebehu pár minút zmenilo jeho správanie keď si bol vonku zapáliť.
Úprimne, otehotnieť s ďalším mužom keď už dieťa/deti máš a to bez stabilného zamestnania? Nepochopím tuto nezodpovednosť a pravdepodobne s niekym s kým sa poznáš pár týždňov.. to chceš z čoho platiť účty a zároveň zabezpečiť aj ďalšie dieťa? neviem ja keby mám dieťa s jedným mužom a mám další vzťah tak prvé na čo si dám pozor aby som neotehotnela a ak áno tak minimálne po svadbe kedy by som mala istotu ako takú že so mnou ostane. Tiež tu nevidím nejak vzťah ale presne ako bolo napísané len sex a tak to aj dopadlo.
Verím tomu že on to dieťa nechcel . A ty ako matka už dvoch detí nevieš čo je antikoncepcia???? Nezabudni si potom nájsť ďalšieho a opäť otehotnieť na prvý šupu 🤦 človek by povedal že už by si mohla mať ako taký rozum .
Verím tomu že on to dieťa nechcel . A ty ako matka už dvoch detí nevieš čo je antikoncepcia???? Nezabudni si potom nájsť ďalšieho a opäť otehotnieť na prvý šupu 🤦 človek by povedal že už by si mohla mať ako taký rozum .
@anonym_c90ece on dieťa chcel, dokonca viac ako ja. Tešil sa, riešili sme svadbu. Jeho matka ale nevládze ťahať domácnosť preto ho hucká / podľa toho čo mi povedal/ proti mne
@anonym_c90ece on dieťa chcel, dokonca viac ako ja. Tešil sa, riešili sme svadbu. Jeho matka ale nevládze ťahať domácnosť preto ho hucká / podľa toho čo mi povedal/ proti mne
@mia1122 áno vidíš ako chcel a preto ta opustil hneď na začiatku, naletela si mu a teraz bohužiaľ budeš dieťa vychovávať sama ako aj tie ďalšie.
Keby dieťa naozaj chcel tak ostane aj keď je rodina neviem aká.
@mia1122 áno vidíš ako chcel a preto ta opustil hneď na začiatku, naletela si mu a teraz bohužiaľ budeš dieťa vychovávať sama ako aj tie ďalšie.
Keby dieťa naozaj chcel tak ostane aj keď je rodina neviem aká.
@anonym_f5b553 asi podlahol tlaku svojej matky a je mozne ze aj strachu zo zodpovednosti. Inak si to vysvetlit už neviem. Mali sme krásny harmonický vztah aj z jeho strany, necítila som, žeby predstieral city ku mne. môže to mať však súvis s traumou, keď jeho otec ich tiež opustil na pár rokov a býval a žil so svojou matkou. Môj partner do odsudzoval, vravel že on by také svojim deťom neurobil...
@anonym_f5b553 asi podlahol tlaku svojej matky a je mozne ze aj strachu zo zodpovednosti. Inak si to vysvetlit už neviem. Mali sme krásny harmonický vztah aj z jeho strany, necítila som, žeby predstieral city ku mne. môže to mať však súvis s traumou, keď jeho otec ich tiež opustil na pár rokov a býval a žil so svojou matkou. Môj partner do odsudzoval, vravel že on by také svojim deťom neurobil...
@mia1122 ako dlho ste boli spolu?
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/byvaly-partner-v-mojom-dome/
Ešte v januári bola vo vzťahu s predošlým priateľom, s ktorým má druhé dieťa. Čiže s týmto tretím chlapom to bol určite dlhý, kvalitný vzťah, všetko mali premyslené a vydiskutované a on takto škaredo prekvapil. 😂
Ešte v januári bola vo vzťahu s predošlým priateľom, s ktorým má druhé dieťa. Čiže s týmto tretím chlapom to bol určite dlhý, kvalitný vzťah, všetko mali premyslené a vydiskutované a on takto škaredo prekvapil. 😂
@anonym_7be599 bože ženská, ty si dobrá hnusoba
@mia1122 po pár týždňovej možno mesačnej známosti sa nemôžeš čudovať že si takto dopadla bohužiaľ. My sme sa s mužom rozhodli mat dieťa až po 7 rokoch vzťahu z toho 3 roky po svadbe a dovolím si tvrdiť že s príchodom malej nás vzťah dosť trpí aj tak hoci bolo všetko premyslene. Neviem ako by nás vzťah dopadol keby mame dieťa možno po pár týždňoch.
Tu vidím skôr to že si ty si nezamestnaná do prace sa ti nechce a tak prišlo dieťa. Teraz budeš rada ak ti vôbec vyjde materská a ako tak nejaká podpora od štátu. Keď si tehotná ta aj tak už nikto tak ľahko nezamestná nakoľko o 5 mesiacov prestaneš pracovať no veľmi zla situácia.. čo tu viac radiť chlap je prex teraz sa môžeš začať obracať
@mia1122 mas tazky zivot.Nevies byt sama pre svoje deti,rovnaky tip chlapov,nezodpovednych chrapunov,ty si pre nich magnet a sama si ich vyberas.
Ja mam 5deti,ale vybrala som raz a navzdy a je super otec,ako aj manzel.
Hlavne,ked sa pozries na svoj zivot,3 deti s 3ma chlapmi,uz bud sama pre ne,zi pre ne a sama ich vychovaj.
@mia1122 Radšej byť hnusoba a rozmýšľať ako byť totálne sprostá a zbierať chlapa za chlapom ako na páse a s každým si hneď urobiť decko a potom sa čudovať, prečo to zasa nevyšlo. A riešiť kadejakých ex, zlé vzťahy s rodinou a existenčné problémy. Nehovoriac o tom, že svojím deťom, ktoré vyrastajú v takomto vzťahovom bordeli, zarábaš na kvalitné traumy do budúcnosti. To je na tom celom najsmutnejšie.
O com ty tu melieš? Ja som prvýkrát v živote nezamestnaná, od výšky pracujem nonstop.... s výnimkou 2krát po 2 roky materských, lebo aj to som šla pracovať skôr, nepoznali sme sa mesiac, poznám ho zopár rokov .... niektoré ženy sú tu ako harpie, iné vedia pochopiť, povedať niečo láskavé
@mia1122 Radšej byť hnusoba a rozmýšľať ako byť totálne sprostá a zbierať chlapa za chlapom ako na páse a s každým si hneď urobiť decko a potom sa čudovať, prečo to zasa nevyšlo. A riešiť kadejakých ex, zlé vzťahy s rodinou a existenčné problémy. Nehovoriac o tom, že svojím deťom, ktoré vyrastajú v takomto vzťahovom bordeli, zarábaš na kvalitné traumy do budúcnosti. To je na tom celom najsmutnejšie.
@anonym_7be599 čo ty píšeš, že zbieram chlapa za chlapom??? Asi by to mal admin viac korigovať
O com ty tu melieš? Ja som prvýkrát v živote nezamestnaná, od výšky pracujem nonstop.... s výnimkou 2krát po 2 roky materských, lebo aj to som šla pracovať skôr, nepoznali sme sa mesiac, poznám ho zopár rokov .... niektoré ženy sú tu ako harpie, iné vedia pochopiť, povedať niečo láskavé
@mia1122 tak mk povedz jednu jedinú logickú úvahu prečo si spraviť dieťa keď nemám prácu a som nezamestnaná? To si akože ako premýšľala? Že otehotniem a čo potom zrazu má niekto zamestná alebo čo? To ti muselo dávať logiku že ak otehotniem ostanem doma a po materskej sa nemám kam vrátiť a taktiež nemám možno nárok na nič od štátu.
Bože ženy keby aspoň premýšľate, ja neviem mám zz deti s jedným chlapom som nezamestnaná tak si spravím ďalšie s ďalším. A na svoje narodené deti si kde myslela? Však aj keby ten chlap s tebou ostal tak ten ich živiť nebude…
@anonym_4e441d je mi ľuto ako sa zachoval a to isté urobil aj jeho otec, že ich opustil, keď boli malí a šiel k svojej matke
@mia1122 čakáš 3. dieťa s 3.chlapom, bez toho aby si ho poriadne poznala, bez práce, ten predošlý bol tiež chuj, v tvojich vzťahoch s mužmi je niečo patologické, vyberáš si ich strašne zle, rýchlo a bezhlavo..rieš terapiu, lebo velmi zle dopadneš a hlavne tvoje deti 😔 v tvojom prípade je namieste rýchlo zvážiť interupciu.
Vieš o tom, že deti nie sú magnetky a nemusíš si jedno doniesť z každej destinácie, ktorá sa na teba milšie usmeje? 🙄
@mia1122 ako dlho ste ten krasny harmonicky vztah mali?
Ty si čistá zúfalka, 3 deti s tromi chlapmi, k tomu s primitívmi. Že menežerka s VŠ si takto vyberá 😂.
@anonym_7be599 čo ty píšeš, že zbieram chlapa za chlapom??? Asi by to mal admin viac korigovať
@mia1122 jednoznačne potrat
@mia1122 ako dlho ste ten krasny harmonicky vztah mali?
@anonym_f87b38 v inej diskusii píše v januári, že v poradí druhý muž je v base a v marci píše, že už má nového priateľa.
@mia1122 a toto sú presne tí dnešní vysokoškoláci = IQ tykve
@anonym_1d1af1
@anonym_d93d45
Vysoka skola zivota 🤷