icon

Otec nesúhlasí s výmenou víkendu

enika22
16. nov 2016

Ahojte!Sme rozvedeny!Kazdy druhy vyked dcerka je u otca!Otazka je taka,ze chceli by sme si ist na dovolenku v januari 2017 a ten datum vyjde na otca!Chcela by som sa vymenit ten tyzden ale.nesuhlasi.s tym!co mam robit?dakujem

sibalka21
16. nov 2016

@enika22 Tak si posunte dovolenku... Pokial mate sudom urcene stretavanie, nemozes mu ho proste vymenit, ak s tym nesuhlasi...

mima4
16. nov 2016

@enika22
z akého dôvodu nesuhlasi?
a co tak posunut dovolenku, kedze si vopred vedela, kedy dietatko je s ockom?

meusicka
16. nov 2016

@enika22 kedze je to tvoj byvaly muz, tak predpokladam, ze vies aky je, a ze to ani velmi neprekvapilo, ze nebude suhlasit. asi bude lesie nevyvolavat konflikt a posunut dovolenku. ked si vopred vedela, kedy bude mala u neho, tak si to mala zohladnit pri planovani. 🙂

felycity
16. nov 2016

nič neurobíš, ako je napísané vyššie, ak to máte stanovené a on nesúhlasí tak neurobíš nič, iba posunúť dovolenku

stardust
16. nov 2016

ked s tym nesuhlasi, tak nesuhlasi a musis to respektovat.

nyusika
16. nov 2016

ked s tym nesuhlasi, musis to brat do uvahy.

enika22
autor
16. nov 2016

Dakujem vsetkym!!!!

mia018
16. nov 2016

A kebyže idú na dovolenku kamsi do zahraničia a jej ex jej napíše že si neželá aby zobrali dcérku mimo SR tak čo jej poradíte, dovolenku na Slovensku alebo aby dcérku nechali doma? Jej ex by mohol byť rád že to dieťa kamsi ide, to je taký problém s tým že on ho bude mať dva víkendy po sebe?

chiara189
16. nov 2016

ach tyto "otcovia"....grcat sa mi chce ked to tu niekedy citam

sofia1
17. nov 2016

Myslim,ze to robi schvalne😠.co by ste baby robili,keby vam neposielal na ucet,taku sumu akú ma na rozsudku?o polovicu menej posiela

mirica
18. nov 2016

@enika22 ...tak ja by som mu napísala dostatočne dopredu , že si ju nebude môcť zobrať a ponúkla náhradné termíny....alebo sa jednoducho spýtala na UPSVaR