icon

Potrebujem mužský názor na správanie po rozchode

Včera o 09:42

Dobrý deň, veľmi si vážim všetkých, ale v tomto kroku by som chcela názor mužského osadenstva. Rozišli sme sa pred mesiacom s priateľom, teda ja s ním. Prvý týždeň mi intenzívne písal a volal ma na kávu sa porozprávať. Vždy som mu slušne odpísala, že nie, že potrebujem odstup a keď budem chcieť, ozvem sa. Druhý týždeň písanie pokračovalo každý druhý - tretí deň, že mu chýbam apd. Jeho posledná správa bola z min. víkendu, kde ma opäť chcel vidieť, dala som mu info, že nie, že sa ozvem, keď ustúpia emócie. Včera som mu napísala, teda skôr poslala obrázok, bolo to niečo, čo som si myslela, že ho bude zaujímať. Čakala som, že keď sa tentokrát ozve s otázkou stretnutia, budem tomu naklonená. On poslal smajlíka. Beriem to tým pádom, že je to za neho uzavreté už. Snažím sa čítať mužské správanie.. občas sa v tom strácam.

Strana
z2
yellowunicorn
Včera o 09:48

No lebo ty si etalon jasného správania 🙄 najprv mu píšeš ako potrebuješ odstup a ozveš sa keď budeš pripravená. Potom mu pošleš nejaký obrázok a čakáš, že sa ti bude zase doprosovať 😂 bože ... Keď sa chceš stretnúť tak to napíš a neposielaj obrázky. Čo máš 13?

anonym_97ead2
Včera o 09:48

Ja sa skor stracam v tomto jasne si ho odmietala, ze ak budes mat zaujem sa ozves a ked uz ta neotravoval s tym si teraz v rozpakoch, ze to neurobil? Aky to ma vyznam? Mala si mu priamo napisat tak ako si slubovala nie zbabelo poslat obrazok nech jemu dojde co chces. Ale uprimne myslim, ze urobil dobre, ze sa to nespytal lebo mat taku zenu pri sebe je naozaj "vyhra".

januska12323
Včera o 09:51

@anonym_autor o čo ide tebe? Chceš ho potrestať a vrátiť sa k nemu?

autor
Včera o 09:51
@anonym_97ead2

Ja sa skor stracam v tomto jasne si ho odmietala, ze ak budes mat zaujem sa ozves a ked uz ta neotravoval s tym si teraz v rozpakoch, ze to neurobil? Aky to ma vyznam? Mala si mu priamo napisat tak ako si slubovala nie zbabelo poslat obrazok nech jemu dojde co chces. Ale uprimne myslim, ze urobil dobre, ze sa to nespytal lebo mat taku zenu pri sebe je naozaj "vyhra".

@anonym_97ead2 nepísala som, že mu idem navrhovať stretnutie. Ale keby niečo podobné napísal, možno by som bola naklonená. Nejdem sa k nemu vracať, viem, že si to zaslúži ešte jeden rozhovor, bez emócii. Jedného dňa. Možno nie teraz. Nič navrhovat nejdem ani to nemám v pláne. Na obrázku je niečo, čo sa ho priamo týka. To bolo všetko. Zaujíma ma, že keď poslal teda smajlíka, tak je to uzavreté? Ak áno, tak je to ok. Lebo to je to najlepšie.

anonym_97ead2
Včera o 09:53
@anonym_autor

@anonym_97ead2 nepísala som, že mu idem navrhovať stretnutie. Ale keby niečo podobné napísal, možno by som bola naklonená. Nejdem sa k nemu vracať, viem, že si to zaslúži ešte jeden rozhovor, bez emócii. Jedného dňa. Možno nie teraz. Nič navrhovat nejdem ani to nemám v pláne. Na obrázku je niečo, čo sa ho priamo týka. To bolo všetko. Zaujíma ma, že keď poslal teda smajlíka, tak je to uzavreté? Ak áno, tak je to ok. Lebo to je to najlepšie.

@anonym_autor napisala si mu, ze sa mu ozves ked prejdu emocie. Pochybujem, ze si pod tym predstavil, ze mu posles obrazok ako male decko. U mna teda takto normalne ozvanie-komunikacia nevyzera. A ja som zena a naozaj by mi ani vo sne nenapadlo v tejto suvislosti, ze obrazok ma byt impulzom k dalsiemu opatovnemu pozvaniu na stretnutie. Akoze to ani nahodou.

majus2323
Včera o 09:53
@anonym_autor

@anonym_autor nie nie je to uzavreté omg ľudia naučte sa komunikovať a teraz má prísť ak o to stojíš komunikácia z tvojej strany a aj ak o to nestojis. Je na mieste napísať že je čas sa stretnúť alebo nechcem sa už stretnúť. Prestaňte hrať formy ľudia fakt nikomu to nepomôže a už vôbec nie vám ...

anonym_ca2043
Včera o 09:54

@anonym_autor a ty si kto ? Veď si ho odmietala celý čas, a keď zrazu maš záujem, má si nohy dolámať?

autor
Včera o 09:55
@majus2323

@anonym_autor nie nie je to uzavreté omg ľudia naučte sa komunikovať a teraz má prísť ak o to stojíš komunikácia z tvojej strany a aj ak o to nestojis. Je na mieste napísať že je čas sa stretnúť alebo nechcem sa už stretnúť. Prestaňte hrať formy ľudia fakt nikomu to nepomôže a už vôbec nie vám ...

@majus2323 za mňa to je uzavreté, verím, že aj za neho. Určite jedného dňa, keď už budeme mať na vec nezainteresovaný pohľad a odstup, sa s ním rada stretnem a porozprávam. Neviem, či teraz je ten správny čas. Ale navrhovať stretnutie ja nebudem. Mám na to svoje dôvody. Ten obrázok som mu dĺžila. Dostala som sa k nemu až teraz.

autor
Včera o 09:56
@anonym_ca2043

@anonym_autor a ty si kto ? Veď si ho odmietala celý čas, a keď zrazu maš záujem, má si nohy dolámať?

@anonym_ca2043 ty si muž?

majus2323
Včera o 09:58
@anonym_autor

@majus2323 za mňa to je uzavreté, verím, že aj za neho. Určite jedného dňa, keď už budeme mať na vec nezainteresovaný pohľad a odstup, sa s ním rada stretnem a porozprávam. Neviem, či teraz je ten správny čas. Ale navrhovať stretnutie ja nebudem. Mám na to svoje dôvody. Ten obrázok som mu dĺžila. Dostala som sa k nemu až teraz.

@anonym_autor no ale komunikácia zlyhala na vašej strane tak či tak

autor
Včera o 09:59
@majus2323

@anonym_autor no ale komunikácia zlyhala na vašej strane tak či tak

@majus2323 komunikácia zlyhávala na jeho strane počas celého vzťahu, mimo iného, preto som to ukončila. A dobre sa stalo.

anonym_97ead2

@anonym_autor este ti teraz napisem jednu vec, co ta asi prekvapi ale cudzi ludia nevedia citat myslienky druhych. Kebyze to priamo nenapises, co si ocakavala od poslania obrazku naozaj by mi to nedoslo a prislo by mi to bez vysvetlenia trapne ak mam byt uprimna az zufale.

anonym_174f69

Ak to bolo za teba uzavreté, prečo si mu dávala akési nádeje? Obaja zlá komunikácia, ale tvoja horšia, lebo nie si priama.

autor
Včera o 10:00
@anonym_97ead2

@anonym_autor este ti teraz napisem jednu vec, co ta asi prekvapi ale cudzi ludia nevedia citat myslienky druhych. Kebyze to priamo nenapises, co si ocakavala od poslania obrazku naozaj by mi to nedoslo a prislo by mi to bez vysvetlenia trapne ak mam byt uprimna az zufale.

@anonym_97ead2 neočakávala som vôbec nič. A niečo som mu dĺžila, tak som poslala. A tým, že už nereagoval nijak, to považujem za uzavreté 🙂. To je dobré pre všetky strany.

tundra
Včera o 10:02
@anonym_autor

@anonym_97ead2 neočakávala som vôbec nič. A niečo som mu dĺžila, tak som poslala. A tým, že už nereagoval nijak, to považujem za uzavreté 🙂. To je dobré pre všetky strany.

@anonym_autor skus to nakreslit alebo daj sem obrazok,mozno pochopim o co ide😂

anonym_576a42
Včera o 10:03

Nie som muž, ale myslím, že to je úplne jedno, názor má každý človek svoj, bez ohľadu pohlavia.
Keby som bola v takej situácii, a ex by sa nechcel porozpravať, dokonca na návrhy reagoval negatívne, tak by som to už nesilila. A v podstate po čase by som sa nechcela už ani len rozpravať, nič diskutovať, na čo. Ak nemáš záujem mu to vysvetliť teraz, potom je to už úplne zbytočné. Teda mňa by to už osobne nezaujímalo a nechcela by som ho už vidieť.

anonym_97ead2
Včera o 10:04
@anonym_autor

@anonym_autor ved sama pises "Čakala som, že keď sa tentokrát ozve s otázkou stretnutia, budem tomu naklonená. " naozaj nie jeho ale tvoje spravanie sa neda citat.

autor
Včera o 10:04

OK, super ďakujem všetkým mužom, čo sa zapojili. Som rada, že už je za tým. Pekný deň všetkým.

majus2323
Včera o 10:05
@anonym_autor

@majus2323 komunikácia zlyhávala na jeho strane počas celého vzťahu, mimo iného, preto som to ukončila. A dobre sa stalo.

@anonym_autor áno mám to doma ale z toho čo píšete tiež nebudete komunikačný atlét

anonym_9fb3ae
Včera o 10:15

@anonym_autor uvedomil si že nie je na špagátiku...chcela si rozchod tak maj ale načo pisanie posielaniemobrazkov a neviem co...prestala si ho baviť a ani sa nečudujem

anonym_fde23a
Včera o 10:19

Chcem aby mi dal pokoj ale zasa nie tak celkom. Nech je to inak ako to je 😅😅 strapnujes sa, najma tou analyzou smajlika. Treba dospiet.

mogaa
Včera o 10:26
@anonym_autor

@anonym_autor on nevie čítať tvoje myšienky....to že ty mu pošleš nejaký obrázok s tým že ak by ťa zavolal tak možno budeš stretnutiu naklonená, hovorí za všetko....čo čakáš že sa ti bude vnucovať? doprosovať sa? jasne si mu povedala že sa stretnúť teraz nechceš a teraz čakáš či sa ozve, že možno by si sa aj stretla....ujasni si čo chceš....ak sa chceš stretnúť, tak mu to priamo napíš....a nečakaj že sa niekto niečo domyslí....

anonym_0d02a0
Včera o 10:45

ak to mas uzavrete -tak ho nekontaktuj a nestretavaj sa ... nechaj ho tak .. on potrebuje cas a ako sa vravi - zide z oci zide z mysle.. uz ziadne falosne nadeje ani obrazky ci spravy ... odmietaj ho a casom prestan pisat uplne ... a nie on tym ze nenapisal tyzden neznamena,ze je uz ok .. nieje

anonym_12794d
Včera o 11:21

Co si mu pre pana krala "dlzila", co to je za obrazok, ze si mu to musela poslat? 🫣. Ako keby si mala 15, fakt. Obrazok ho pobavil, odpisal slusne smailikom, bola to reakcia na smajlik.
Ak sa chces stretnut, normalne mu ti napis. Ak nie, tak neanalyzuj a neposielaj obrazky.

patrike
Včera o 11:22

Ty si spustila rozchod, tak co tu riesis ? Na zaciatku si ho spravne vzdy slusne odpalkovala, teraz cakas co ? Ze bude doliezat, aby ti zlepsoval den ? Nic mu viac neposielaj a viac ho nekontaktuj.

anonym_78fad6
Včera o 11:44

áno. už to má uzavreté. alebo sa o to aspoň snaží.
Teraz má alebo kamarátov, alebo iný ženský objekt.

autor
Včera o 12:09

Trvalo mi rok nájsť v sebe odvahu a odísť a nenechať sa obmäkčiť. Všetky pokusy stroskotali do týždňa vždy. Našiel si výhovorku ako ma pritiahnuť späť. Ak sa to na tentokrát podarí, budem rada. Raz sa určite stretneme a porozprávame, teraz však asi na to nie je čas. Sú dni, ako včera, keď mi je smutno, ale potom sú dni ak dnes, keď som hrdá, že som to dokázala.

anonym_62c22e
Včera o 12:09

To si ty, co sa stale tvaris, ako si nad vecou, a stale sa vtieras "priatelovi"? Je to taky podobny style. Uz si dlho nepisala, asi 2 tyzdne😃😆

anonym_995bf3
Včera o 12:11

Precitala som si temu aj vsetky Tvoje komenty, za mna Ty strasne 'saskujes' resp neviem aku hru hras. Ak mas okolo 20r, tak pochopim.

autor
Včera o 12:13
@anonym_995bf3

Precitala som si temu aj vsetky Tvoje komenty, za mna Ty strasne 'saskujes' resp neviem aku hru hras. Ak mas okolo 20r, tak pochopim.

@anonym_995bf3 mám 28, počíta sa to?

anonym_995bf3
Včera o 12:21
@anonym_autor

@anonym_995bf3 mám 28, počíta sa to?

@anonym_autor nie, to uz si tridsiatnicka, skoro moja rovesnicka. Neviem si predstavit, ze by som sa takto s niekym natahovala a takto nieco vyriesovala a uplne zbytocne analyzovala... Zacni jednat aj Ty jasnejsie a uz tym viac vo vztahu a komunikacii s chlapmi, usetris si sklamanie do buducna, toto ma len maloktory "rad"...

Strana
z2