icon

Prečo ma priateľ opustil kvôli inej obéznej žene?

1. júl 2026

Píšem v mene priateľky.

S priateľom sme boli spolu 6 rokov, spoločné bývanie, začali sme preberať svadbu a deti. Žiadne vážnejšie konflikty medzi nami neboli. Skôr taká klasika, neupratané ponožky a podobne. Nikdy sa na nič nesťažoval, vždy hovoril aké má šťastie, že ma má.

Posledný mesiac bol zvláštny, tichší, zamyslenejší, viac odmeranejší. Myslela som, že za to môže práca, povýšili ho a roboty a zodpovednosti bolo zrazu viac. Doma som ho čakávala s večerou, pekne oblečená, v spálni som bola aktívna. Začalo mu vadiť, keď som prišla za ním do sprchy, pritom to mal vždy rád. V posteli sa odvracal, že je unavený z práce. Jednoducho, taká tá klasika tesne predtým než odhalíte neveru.

S neverou sa mi priznal, vraj je zaľúbený, mňa už nemiluje a v deň keď sa priznal, si aj pobalil veci a odsťahoval sa. Skrátka šok. Ešte väčší šok prišiel, keď som zistila kto je jeho milenka. Nemám nič proti obéznym ľuďom, sama mám zopár takých priateliek a sú to skvelé ženy. Ale toto čo je ani neviem opísať. Táto žena má mastné vlasy, chlpatú bradu, obézna je tak, že prsia má aj vzadu, brucho pomaly u kolien. Kožné previsy až na členkoch, večne spotené čelo, aj tam má tukový previs nad obočím. Nemôže ani poriadne chodiť len funí. Vulgárna ako dlaždič, miesto prstov párky s ohryzenými nechtami, chlemtá jedno pivo za druhým. Ja ju tu nechcem ohovárať, ja len nerozumiem, že sa zaľúbil zrovna do nej.

Cítim sa ponížene, chce sa mi vracať, neviem čo ďalej. Viem, že každá nevera zabolí, ale tým koho si vybral, tým s kým ma podviedol to bolí a ponižuje ma ešte viac.

Tá žena je sesternicou našej známej, občas sme sa spolu stýkali. Ale keby som si mala tipnúť s kým ma priateľ podvedie, túto by som netipovala ani vo sne.

Ja neviem ako sa mám k tomu postaviť. Ja viem, vykašľať sa na to a žiť ďalej. Ale nedá mi pokoj myšlienka, prečo si vybral zrovna túto. Ak by to bola obézna žena upravená, inteligentná s charizmou a šarmom, chápala by som to. Ale toto je príliš.

Strana
z3
anonym_8e9784
1. júl 2026

A co je na tom divne?uplna normalka. U nas to bolo pre 45 kilovu.

anonym_39a1db
1. júl 2026

"pisem v mene priatelky" - staras sa do veci, do ktorych ta nic nie je. Rozchody bolia... ci si vyberie rovnaku zenu, krajsiu zenu, alebo podla tvojho nazoru "skaredu zenu"... je to uplne jedno...

mirage
1. júl 2026

@anonym_autor 😀

sisamisaaa
1. júl 2026

Jeho fetiš, jeho bordel.

domkakvet
1. júl 2026

@anonym_autor podla mna vymyslene podla stylu pisania, ale ak nahodou nie, tak hadat sa pre ponozky a opisovat to ako fungujuci vztah mi nepasuje, nie nefungoval vztah ani pred tym.

anonym_caac6c
1. júl 2026

Neverim..

autor
1. júl 2026
@anonym_39a1db

"pisem v mene priatelky" - staras sa do veci, do ktorych ta nic nie je. Rozchody bolia... ci si vyberie rovnaku zenu, krajsiu zenu, alebo podla tvojho nazoru "skaredu zenu"... je to uplne jedno...

@anonym_39a1db Píšem sem na jej popud. Nestarám sa do toho do čoho ma nič. Chce pomôcť so strávením situácie.

anonym_39a1db
1. júl 2026
@anonym_caac6c

Neverim..

@anonym_caac6c ona taka nebude, len urazene ego vie cloveka "ohodnotit" velmi negativne...

autor
1. júl 2026
@anonym_8e9784

A co je na tom divne?uplna normalka. U nas to bolo pre 45 kilovu.

@anonym_8e9784 Tu ani tak nejde o kilá navyše. Tu ide o celkový zjav a správanie tej ženy.

autor
1. júl 2026
@anonym_39a1db

@anonym_caac6c ona taka nebude, len urazene ego vie cloveka "ohodnotit" velmi negativne...

@anonym_39a1db Je taká, videla som ju aj ja.

anonym_cc4fe2
1. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_39a1db Píšem sem na jej popud. Nestarám sa do toho do čoho ma nič. Chce pomôcť so strávením situácie.

@anonym_autor lahsie by nahly rozchod stravila ak by to bolo kvoli 46 kilovej? Nie. Moze si nahovarat co len chce, dnes uz vie, ze travila cast zivota s nespravnym clovekom. On si vybral, ona nech je rada, ze sa ho zbavila

autor
1. júl 2026
@anonym_cc4fe2

@anonym_autor lahsie by nahly rozchod stravila ak by to bolo kvoli 46 kilovej? Nie. Moze si nahovarat co len chce, dnes uz vie, ze travila cast zivota s nespravnym clovekom. On si vybral, ona nech je rada, ze sa ho zbavila

@anonym_cc4fe2 Ja neviem. Nie je to pre ženu ešte viac ponižujúce, keď vás chlap vymení za niekoho takto zanedbaného?

anjelicek26
1. júl 2026

Je to dolezite? Nie. Je to debil, co ju podvadzal a stale s nou spaval? Je. Chcela by ho nazad keby ju podvadzal s peknou a kultivovanou? Tiez nie.

autor
1. júl 2026
@anjelicek26

Je to dolezite? Nie. Je to debil, co ju podvadzal a stale s nou spaval? Je. Chcela by ho nazad keby ju podvadzal s peknou a kultivovanou? Tiez nie.

@anjelicek26 Áno, je to debil a je to len jeho vina a nie tej ženy. Ale nej nejde do hlavy, prečo zrovna táto, čo na nej vidí?

anjelicek26
1. júl 2026
@anonym_autor

@anjelicek26 Áno, je to debil a je to len jeho vina a nie tej ženy. Ale nej nejde do hlavy, prečo zrovna táto, čo na nej vidí?

@anonym_autor vies niektori manzelia opustia svoje zeny kvoli muzovi... sexualita a ci je pre teba ten druhy clovek atraktivny... to tam proste prirodzene je.

anonym_103c22
1. júl 2026

@anonym_autor s 55kg modelkou by to bolelo menej? Nie. Treba si len uvedomiť, že každý človek má volaku svoju úchylku. Niektoré sa dajú chápať, iné sú ťažšie stráviteľné. Evidentne o fetiši dotyčného priateľka ani po 6 ročnom vzťahu netušila. Už aj to je na zamyslenie....

januska12323
1. júl 2026

Proste má v sebe niečo čo ho zaujalo, zbytočne sa v tom rýpeš. Odkedy viem, že podvádzajú aj partneri dokonalých žien (Shakira, rôzne modelky) nečudujem sa ničomu. Vybral si ktorá sa mu viac páčila a časom si uvedomí o čo prišiel alebo aj nie.

autor
1. júl 2026
@anonym_103c22

@anonym_autor s 55kg modelkou by to bolelo menej? Nie. Treba si len uvedomiť, že každý človek má volaku svoju úchylku. Niektoré sa dajú chápať, iné sú ťažšie stráviteľné. Evidentne o fetiši dotyčného priateľka ani po 6 ročnom vzťahu netušila. Už aj to je na zamyslenie....

@anonym_103c22 Ale veď to je hrozné, že po 6 rokoch zrazu zistíš, že toho partnera nepoznáš. To naozaj niekoho priťahuje zapotená, vulgárna a chlpatá žena?

tundra
1. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_8e9784 Tu ani tak nejde o kilá navyše. Tu ide o celkový zjav a správanie tej ženy.

@anonym_autor asi mala väcsiu a vlhkejsiu jaskynu🤣,vidiet,ze zacali prazdniny👍

katkaseiner
1. júl 2026

No a teraz sa nad to povznes a zacni zit zivot... ci to bude 45 kilova alebo 165 kilova... teba to chvilu bude boliet a potom preboli. Drzim palce aby si nasla toho kto bude mat zaujem len o teba

anonym_4f7b0f
1. júl 2026

@patrike pod nam napisat tvoj vztah s nadrozmernou zenou prosim. Inspiruj nas.

autor
1. júl 2026
@tundra

@anonym_autor asi mala väcsiu a vlhkejsiu jaskynu🤣,vidiet,ze zacali prazdniny👍

@tundra Ty si chlap, tak mi povedz čo by takáto žena musela mať, aby ťa priťahovala?

anonym_103c22
1. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_103c22 Ale veď to je hrozné, že po 6 rokoch zrazu zistíš, že toho partnera nepoznáš. To naozaj niekoho priťahuje zapotená, vulgárna a chlpatá žena?

@anonym_autor nie je to hrozné, je to bežné 🤷 niekedy nepoznáš človeka ani po 20 ročnom vzťahu a po deťoch.
A by si sa čudovala, ako tie plnšie ženy priťahujú chlapov, osobne si myslím, že viac ako chudé.
Ci je smradľava o tom by sme mohli polemizovať 😅 snáď sa pred sexom dobre umyje 🤣🤣🤣

autor
1. júl 2026

Prosím, ja sa pýtam vážne. Nepotrebujem tu čítať, že začali prázdniny a vymýšľam si.

autor
1. júl 2026
@anonym_103c22

@anonym_autor nie je to hrozné, je to bežné 🤷 niekedy nepoznáš človeka ani po 20 ročnom vzťahu a po deťoch.
A by si sa čudovala, ako tie plnšie ženy priťahujú chlapov, osobne si myslím, že viac ako chudé.
Ci je smradľava o tom by sme mohli polemizovať 😅 snáď sa pred sexom dobre umyje 🤣🤣🤣

@anonym_103c22 Tak priateľke ani tak nejde o to, že je obézna. Poznáme také ženy a niektoré vedia byť kočky, upravené, pekné. Ale toto. Veď aj keď si odmyslím tú váhu, je to maximálne odpudivý človek.

maca1984
1. júl 2026

Čo ste ju uniesli a odvážili ? Že zrovna takú presnú váhu uvádzaš.

autor
1. júl 2026
@maca1984

Čo ste ju uniesli a odvážili ? Že zrovna takú presnú váhu uvádzaš.

@maca1984 Váhu povedala sama.

loliki
1. júl 2026
@anonym_autor

@maca1984 Váhu povedala sama.

@anonym_autor Ale veď kamoške vysvetli, že on si vybral takú, ktorá je s ním na rovnakej úrovni. Oni asi k sebe pasujú. Konečne sa našli. Wau, toto on potrebuje! Kamoška je na úrovni, dúfam lepšej, a s týmto to nemohlo fungovať, ak on túži po niečom takom akú si vybral. Ona nech si nájde lepšieho a na tohto rýchlo zabudnúť, vymazať úplne z pamäte, presunúť do koša a kôš hneď vyprázdniť. Ani spomienka nech nezostane.

catherin4
1. júl 2026

Zrejme ma fetis na take tlste a chlpate, tak ju konecne nasiel

anonym_f9c0a2
1. júl 2026

nech sa kamoška spýta jeho čím mu učarovala, normálne bez výčitiek keď vám to nedá spávať. Ja si tiež myslím, že téma je vymyslená ale možno mu práve vadilo, že je tvoja kamoška taká aktívna a sebavedomá. Možno chccel takú o ktorú by iný nezakopol aby si ju dobyl a bol aktívny práve on. Aj keď tipujem, že ide o výmysel.

Strana
z3