Prečo sa kamarátka vyhovára na deti po rozvode?
Ahojte.. Co sakra zamena "nemozem, lebo deti prezivaju tazku fazu rozvodu" toto mi vcera a uz pred tym viac krat zahlasila kamoska ked sme s partiou mali niekam ist. Aku tazku fazu fozvodu? Navrh na rozvod dala ona. Ona za to moze co sa stalo. a deti? deti maju teraz pozornosti z oboch stran ako nikdy predtym, iba aby si ich obaja kupili na svoju stranu. Kde ich inokedy zanedbavali teraz im kupuju a chodia s nimi vsade. A tazka faza? z toho mi vychadza ze predtym sa mali dobre. Tak preco im to urobila. Nastvala tym celu partiu. Nemam pravdu?
Ty si veru nevidis dalej od nosa 🙂
Kamoška sa narozdiel od teba správa dospelo
@anonym_autor v preklade to znamena “nechce sa mi travit s vami cas”, co si na tom nepochopila? Ani mne by sa nechcelo byt s partiou, ktoru nastve to, ze som sa rozhodla rozviest a vyriesit si svoje problemy.
Tak sebestrednu kamosku, ako si ty, by som uz asi davno poslala niekam. Znies totalne toxicky. Ty sama mas manzela, deti?
Rozvod a zivot celkovo nie je ciernobiely. To, ze od neho odisla, bolo jej rozhodnutie, predpokladam, ze na zaklade dokladneho premyslenia, urcite nie z rozmaru. Ze deti predtym zili v tlaku, v nie dobrej atmosfere, neznamena, ze im otec teraz nemoze chybat. A predstava o dvojitej pozornosti a kupovani si deti moze byt pokojne len tvoje domyslanie.
Z tvojho textu mam pocit, ze si este dost mlada a vela si toho v zivote neprezila. Stale sa to toci len okolo zabavy. Kamoska sa mozno vydavala mladucka, ale oproti vam ostatnym uz musela riesit veci, o ktorych sa vam ani nesnivalo v tej vasej "partii".
Ty, ak este to nemas za potreby, nemusis kvoli tomu hned dospievat, ale nehnevaj sa na nu, ze ona je uz inde a hlavne o nej nesir tieto tvoje mudrosti dalej. Ja na jej miesto, ak by som sa toto o sebe dozvedela, tak ma pekne naseries.
@anonym_autor "preco im to urobila"? To akoze sa vazne pytas? Radost ta mat za kamaratku....
Ty si riadna pi.. A nie kamoška..
@anonym_autor Ty vobec nevies, ako to u nich doma je. Niekedy je vztah medzi dospelymi nefunkcny, ale vztah kazdeho rodica s detmi funguje. Mnohe deti po rozvode lipnu na rodicoch, lebo sa po strate kompletnej rodiny boja, ze utrpia nejaku dalsiu stratu. Moze byt pre nich problem aj ked mama ide na chatu s partiou. Dokonca moj kamarat, ked sa rozviedol, zacal mat problemy ich pes, bol velmi uzkostny, chybala mu kamaratova zena, kamarata vsade prenasledoval. Ono sa to nakoniec utrasie, ale tie zaciatky fakt nemusia byt dobre.
Ona nie je povinná s tebou niekam chodiť. Ísť tam kde ty chceš aby išla. Nechaj kamarátku ona žije svoj život a nie ten tvoj.
Rozvod je jedno z najťažších období života. Aj tu platí, kto nezažil, nepochopí. Nikdy nevieš, čo sa deje za zatvorenými dvermi každej rodiny. Takže nechajte jej čas na spracovanie situácie, pár akcii bez nej snáď s partiou zvládnete a viac pochopenia by tiež nezaškodilo.
@anonym_autor Má nového chlapa, ale ešte vám ho nechce ukázať a predvádzať sa s nim na verejnosti. Kvôli tomu sa aj rozviedla. Žena sa nikdy en tak nerozvedie, pokiaľ nejde o taký vzťah, že ju muž denne týra, bije ...ak by sa mala mať po rozvode horšie, byť sama... najma ak má aj deti.
@anonym_autor pokial toto cele myslis uplne vazne, tak jej urobis iba sluzbu, ak sa s nou prestanes bavit.
Budes smetami, co sa vynesu do odpadkov same.
Ale pride mi to skor ako znôška zamerne provokujucich veci s cielom odrobit si povinne brigadnicke hodiny na koniku.
Nemáš pravdu a vôbec
Tiež sa nečudujem, že nechce ísť s vami nikam
Bolo by na mieste ju podporiť bez ohľadu čo si o tom myslíte,ak sa nazývate kamarátmi
@anonym_autor Nie, nemas.
A nie je jej povinnostou chodit vsade s vami. Ani nikoho z vas.
@anonym_autor nemas empatiu sledujes len svoje zaujmy. Nie si dobra kamaratka
Strašne empatická si, deti zrejme nemáš, lebo nemáš ani šajnu o tom, myslím, že tá tvoja akože kamoška dostala rozum, a už jej ideš na nervy, podpora žiadna, otrasné správanie ako keby máš 13 rokov a plieska ťa puberta
V tej vašej podarenej partii vám tak trošku dochádza, že aj keby chce doma s prepáčením sedieť na prdeli bez dôvodu a nikam s vami nejde je to legitímne rozhodnutie a nie dôvod na naštvanosť? Ale dobre pre ňu, v krízových situáciách sa ukazuje charakter ľudí okolo nás a vy teda bodujete :D
Vymyslena tema, podla stylistiky lahko usvedcitelna😏
@anonym_autor ja čakám kedy dospelí konečne dôjdu do inteligenčnej fázy, v ktorej pochopia, že si nemajú vynucovať niekoho spoločnosť. Kamarátka uprednostňuje deti. To je celé. Skrátka ťa štve, že nie si u nej na určitej priečke, na ktorej si si chcela udržiavať post. Má právo tráviť čas ako ona chce. Aj keby ti povedala, že nejde lebo dávajú v telke Twilight. Máš povedať okej, tak sa bav.
@anonym_autor Ty vobec nevies, ako to u nich doma je. Niekedy je vztah medzi dospelymi nefunkcny, ale vztah kazdeho rodica s detmi funguje. Mnohe deti po rozvode lipnu na rodicoch, lebo sa po strate kompletnej rodiny boja, ze utrpia nejaku dalsiu stratu. Moze byt pre nich problem aj ked mama ide na chatu s partiou. Dokonca moj kamarat, ked sa rozviedol, zacal mat problemy ich pes, bol velmi uzkostny, chybala mu kamaratova zena, kamarata vsade prenasledoval. Ono sa to nakoniec utrasie, ale tie zaciatky fakt nemusia byt dobre.
@marianarem podobné bolo aj u nás keď sa brať rozvádzal, pes pravidelne ušiel z voliery,viac krát sa porezal ale týždenne aspoň trikrát prišiel za bratom,.mal to asi 3,5km od švagrinej.
@anonym_autor dúfam že túto diskusiu kamoška nájde a pochopí čo si zač
@anonym_autor Dostala vynadane zo vsetkych stran, uz sa asi neozve 😅😂
@anonym_autor Má nového chlapa, ale ešte vám ho nechce ukázať a predvádzať sa s nim na verejnosti. Kvôli tomu sa aj rozviedla. Žena sa nikdy en tak nerozvedie, pokiaľ nejde o taký vzťah, že ju muž denne týra, bije ...ak by sa mala mať po rozvode horšie, byť sama... najma ak má aj deti.
@anonym_d7af82 veľmi dlho som väčšiu hlupost necitala
@anonym_autor a aký bol dôvod rozvodu?
prepáč, ale si hlúpa. Ja ťa mať za "kamarátku", tiež by som s tebou nikam nešla
Keď toto čítam tak vidím na tom presne prečo si lepšie rozumiem s mužmi, ako so ženami.
@marianarem podobné bolo aj u nás keď sa brať rozvádzal, pes pravidelne ušiel z voliery,viac krát sa porezal ale týždenne aspoň trikrát prišiel za bratom,.mal to asi 3,5km od švagrinej.
@anonym_autor dúfam že túto diskusiu kamoška nájde a pochopí čo si zač
@anonym_17bc37 Chudak, tam ani nie je moznost to vysvetlit, ze co sa deje ☹️

nie nemáš. vy ako dospelí neviete ísť sami bez nej? ale chcete aby boli bez nej deti? divné 😒