Preháňam, keď uvažujem o rozchode kvôli dieťaťu?
Ahojte , zeny ….mne treba „potvrdenie“ ze neprehanam ….
Mam priatela rok a 6 rocnu dcerku .
Boli sme na kupalisku , priatel neskor nechcel ist do vody , dcera stale pod sa hrat pod sa hrat
Namiesto toho aby povedal nie ,idem na deku si oddychnut a pridem neskor jej povedal : tvoj otec sa s tebou tiez tolko hra alebo je lenivy ako vos .Som myslela ze zle pocujem (dcera je pravidelne s otcom )
Vela x sa dotahuju. Somnou nie , dam jej hranicu ked staci .je to predsa male dieta .
Cestou domov zacala mala ,XY koli tebe my ide voda do ust v bazene ,jeho reakcia zvyseny hlas „tak uz sa nepojdeme kupat „ chodime Inak casto .
Ja na to ,klud deticky , dcere som v klude vysvetlila ze za to moze len ona ,ona musi davat pozor .
On sa na to „deticky“urazil,doma ,az kym neodisiel bol odurdeny .45r chlap!!!!
Toto som mala s exom , tyranie tichom.
Dcera este vecer ..mama povedz XY nech nehovori tak o otcovi.
Pisala som mu ze tento tyzden nech nechodi ,treba mi cas na rozmyslanie.
Prehanam ked chcem rozchod ? Nevie normalne reagovat ,co bude ked bude dcera väcsia? V puberte …co jej povie vtedy ?
Radsej budeme same …
@anonym_958247 😅 zaujimava teoria
Pisala som ,co dcera povedala X hodin po tom.aby bola téma detailná.
On nie je starostlivy otec , su ovela lepsi, my rodicia nerozpravame o sebe zle - prizvukovane na sude ! A potom zrazu jeden nevyzrety dospely chlap povie hento tak malému decku,ktoré si ma samo spraviť obraz o svojom otcovi bez vonkajšej manipulácie .
Po spoločných výletoch netúžim ďakujem ,s exom som tak 10sek keď idem pre malú k autu
@anonym_autor No, aspoň že tak 🙂
@anonym_autor No, aspoň že tak 🙂
@anonym_958247 po rozchode som mala dlho teror od neho -až som skončila na polícii ..on ma priateľku 3r , asi 2r vychádzame konečne spolu celkom dobre predtým bola hocijaká komunikácia nemožná
utekaj, a nabuduce hladaj uplny opak, toho co ta pritahuje, za ten rok spoznavania si musela mat xx redflagov
utekaj, a nabuduce hladaj uplny opak, toho co ta pritahuje, za ten rok spoznavania si musela mat xx redflagov
@cyberk vieš čo ,ja som si všimla že sa “doťahujú “ veľa x som ich stopla .ak som si veľa x myslela ako sa môže dospelý človek zapojiť do debaty s tak malým dieťaťom .kratko vysvetlím prečo to tak je a bodka . …no už viem lebo pravdepodobne ma nejaký problém …
"...priateľ neskôr nechcel ísť do vody, dcéra stále poď sa hrať, poď sa hrať... veľa x sa doťahujú. So mnou nie, dám jej hranicu..."
Malá ustavične domŕzala doňho, do teba nie - pravdepodobne si on zatiaľ netrúfa byť dôslednejší či prísnejší, veď predsa je cudzí. Pre malú bol možno vďačný objekt neustálych požiadaviek, tebe dala pokoj.
Nerobila by som unáhlené závery, najmä nie po pobyte v horúčave, niektoré deti dokážu vytočiť a unaviť aj svätého s božskou trpezlivosťou, zvlášť keď sa upriamia na jednu osobu
@anonym_autor tak myslím si, že ako jedna matka sama vieš, že ten chlap je buran a očividne sama cítiš, že nemá Tvoju dcéru nejak extra rád. Sama sebe poloz otázku, či chceš byť s niekým, s kým sa necitis dobre.
"...priateľ neskôr nechcel ísť do vody, dcéra stále poď sa hrať, poď sa hrať... veľa x sa doťahujú. So mnou nie, dám jej hranicu..."
Malá ustavične domŕzala doňho, do teba nie - pravdepodobne si on zatiaľ netrúfa byť dôslednejší či prísnejší, veď predsa je cudzí. Pre malú bol možno vďačný objekt neustálych požiadaviek, tebe dala pokoj.
Nerobila by som unáhlené závery, najmä nie po pobyte v horúčave, niektoré deti dokážu vytočiť a unaviť aj svätého s božskou trpezlivosťou, zvlášť keď sa upriamia na jednu osobu
@anonym_a3acbe ale dovoli si byt prísnejši…. A v tejto situácii nemusel byt prísny ,stačilo povedať povedal som nie ,idem si oddýchnuť prídem neskôr .
Ja ho tiež nemôžem “zachraňovať “
Ja som ani nerátala s takouto situáciou .
Lebo na kúpalisku sme ako doma(aj v zime chodíme )
Bolo pár x že povedal nech počká po jedle oddych nech ide sama. Takže nebola to ani nová situácia .a potom tento výbuch a hlaska
@anonym_autor tak myslím si, že ako jedna matka sama vieš, že ten chlap je buran a očividne sama cítiš, že nemá Tvoju dcéru nejak extra rád. Sama sebe poloz otázku, či chceš byť s niekým, s kým sa necitis dobre.
@michaela329 nechcem .
Štvrtok mu píšem .je to druhý deň ani mu ani be ,sorry ,nič …..
@anonym_a3acbe Súhlas.
Autorka, ty si to tiež nezvládla, mala si to dcérine neustále domŕzanie skorigovať ako matka. Na jednej strane - dá sa pochopiť, že malá má pravdepodobne deficit otcovskej/mužskej pozornosti, na druhej strane si mohla chápať, že priateľ si možno netrúfa byť k malej ráznejší - a súčasne si možno aj pomyslel, že ako matka malú nezvládaš.
Tak aj keď možno tomuto priateľovi zamávaš na rozlúčku - v budúcom vzťahu, aspoň v začiatkoch si na dcérine správanie dohliadni. Inak ďalšieho chlapa odplašíš.
@anonym_autor nepreháňaš, ale tažko povedať ako a či ste si nastavili nejaké hranice. Lebo on nejaké prekročil. A áno, dcéra mala pravdu. Nemá právo o jej otcovi sa takto vyjadrovať. On ním nikdy nebude a to musí prijať. Vedel do čoho ide. Nemám tú skúsenosť, ale je to veľká zodpovednosť ísť do vztahu s partnerom, ktorý má dieťa. S určitými vecami sa človek musí zmieriť. On to očividne nezvláda
Hento povie malemu dietatu len emocne zaostaly chudak. Autorka, prosim ta, mysli na svoje dieta, taketo spravanie ju moze zasiahnut ovela viac ako si myslis… nedovol to. Urcite sa najde casom aj normalny muz, on nim nie je.
Žiadny cudzí a ani vlastny by sa nemohol chovať tak k môjmu dieťaťu!!!!!!Vlastne v živote by som cudzieho chlapa nedonesie k môjmu dieťaťu
Radsej by som tiez bola sama... Akonahle niekto tresta tichom alebo chodi ofucany, pre mna je to nevyspely jedinec, neschopny dospeleho jednania. Ta poznamka o otcovi dcery - to bolo tiez primitivne, v mojich ociach by klesol poriadne.

@anonym_autor nevidím na tom nič až také hrôzostrašné, narcistické, alebo psychiatricke. Nie je to jeho dieťa a liezlo mu na nervy. Aj vlastným rodičom lezú deti na nervy a keď situácia kulminuje, skrátka dosiahne vrchol, tak " vypustí páru". Z jeho poznámky je jasné, že ho správanie tvojej dcéry niekedy obťažuje a je z toho na nervy. Možno by si prial, aby si odpratala dieťa k otcovi a venovala sa jemu. Inak, má už 45 a nie 20, takže aj vek tu je. Jednoznačne to nemusí zlý človek, ale vieš, pre neho je to cudzie dieťa. Takže aj ty musíš to tak brať, že je to človek, čo nemá nejaký vzťah ku nej a zrejme je toho na neho až moc. Ja obdivujem mužov, čo dokážu cudzie deti ako vlastne prijať, ale takých je strašne strašne málo. Za mňa normal chlap, až na tú ignoráciu, ale, no je nasratý.
@anonym_75f743 chápem ako myslíš …. Ale ako vyššie píšem ,stal hore ,mohol odísť . Nedržali sme ho nasilu vo vode.
Ak by teoreticky chcel byt viac somnou ,prečo to nepovie ?