Preháňam, keď uvažujem o rozchode kvôli dieťaťu?
Ahojte , zeny ….mne treba „potvrdenie“ ze neprehanam ….
Mam priatela rok a 6 rocnu dcerku .
Boli sme na kupalisku , priatel neskor nechcel ist do vody , dcera stale pod sa hrat pod sa hrat
Namiesto toho aby povedal nie ,idem na deku si oddychnut a pridem neskor jej povedal : tvoj otec sa s tebou tiez tolko hra alebo je lenivy ako vos .Som myslela ze zle pocujem (dcera je pravidelne s otcom )
Vela x sa dotahuju. Somnou nie , dam jej hranicu ked staci .je to predsa male dieta .
Cestou domov zacala mala ,XY koli tebe my ide voda do ust v bazene ,jeho reakcia zvyseny hlas „tak uz sa nepojdeme kupat „ chodime Inak casto .
Ja na to ,klud deticky , dcere som v klude vysvetlila ze za to moze len ona ,ona musi davat pozor .
On sa na to „deticky“urazil,doma ,az kym neodisiel bol odurdeny .45r chlap!!!!
Toto som mala s exom , tyranie tichom.
Dcera este vecer ..mama povedz XY nech nehovori tak o otcovi.
Pisala som mu ze tento tyzden nech nechodi ,treba mi cas na rozmyslanie.
Prehanam ked chcem rozchod ? Nevie normalne reagovat ,co bude ked bude dcera väcsia? V puberte …co jej povie vtedy ?
Radsej budeme same …
Nevychoval vlastného syna, k tvojej dcére už duplom nebude mať žiaden vzťah. Čo si asi tak myslel , keď sa vybral na kúpalisko s dieťaťom? Že bude sedieť na deke celý deň? Ja len nechápem na čo liezol do vzťahu so ženou ,ktorá má dieťa . Deti nie sú hlúpe. Dcéra ho nerešpektuje, lebo cíti, že je pre neho " na príťaž'...
@kristina2412 a to nebol prvy x s nami …ako pises :nerespektuje ho dcera .tie ich dotahovacky…a ja nemozem dospeleho chlapa zachranovat ako pisu . To dieta to vidi ….
Mňa napadlo, či tam kde stál hore, nebol niekto, pred kým chcel len povedať že to nie je jeho dieťa, napríklad nejaká žena na deke, alebo niekto známy..a takto to nešťastne povedal..
Inak si ho nezastávam, mala som podobnú situáciu a do 19r dcéry som sa o žiaden vzťah ani nepokúšala..
Nevychoval vlastného syna, k tvojej dcére už duplom nebude mať žiaden vzťah. Čo si asi tak myslel , keď sa vybral na kúpalisko s dieťaťom? Že bude sedieť na deke celý deň? Ja len nechápem na čo liezol do vzťahu so ženou ,ktorá má dieťa . Deti nie sú hlúpe. Dcéra ho nerešpektuje, lebo cíti, že je pre neho " na príťaž'...
@kristina2412 On si to to asi predstavoval tak, ako to bolo o nich. Ze uvidi dieta na 2h v tyzdni a finito. Neuvedomil si, ze autorka je primarny opatrovnik. Alebo si mozno myslel, ze to "nejako" da, no ale bolo to nad jeho sily a mentalne schopnosti.
Som Single.
Nemal nic proti tomu.
Tak viem kde som bola…..🤣🤣🤣🤣
Som Single.
Nemal nic proti tomu.
Tak viem kde som bola…..🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor
Tak vidíš ako hlboko ta mal.Mozno sa naschval tak správal aby si ho TY nechala, aby on nebol za zlého
Kašli na neho, aj keď si myslim, že ešte sa bude pokúšať ti niekedy volať akoby sa nič nedialo ale nedaj sa vlakat do jeho pasci, nefungovalo by to.S dcérkou vám bude samej lepšie ako s takym magorom
@anonym_autor asi to nebolo len toto. Neprehanas fakt treba takychto chlapov poslat kade lahsie. Ttestanie tichom.toho som.si uzila plnym priehrstim...uz by som to nedala
@anonym_autor asi to nebolo len toto. Neprehanas fakt treba takychto chlapov poslat kade lahsie. Ttestanie tichom.toho som.si uzila plnym priehrstim...uz by som to nedala
@anonym_0f3ada
@anonym_b5d663 kocky mne tak odlahlo ,nie neboli sme dolezite ked to tak super zobral.
Presne to trestanie tichom…mne majak svietil vsetkymi cervenymi odtienmi ….😵💫😵💫
Zrejme si bola pre neho to, čo on pre teba, keďže obaja ste to zobrali celkom easy po ročnom vzťahu.
Ja sa vám.cudujem ženy, že si ťaháte do života ďalších debilov,keď ste sa jedného zbavili. O to viac, keď máte dieťa.
Ja sa vám.cudujem ženy, že si ťaháte do života ďalších debilov,keď ste sa jedného zbavili. O to viac, keď máte dieťa.
@anonym_0a14ea tak, dúfame, že z tej plejady debilkov a hňupov, čo sme stretli, je aspoň jeden normálny, ale ... nie je.😕
@anonym_0f3ada
@anonym_b5d663 kocky mne tak odlahlo ,nie neboli sme dolezite ked to tak super zobral.
Presne to trestanie tichom…mne majak svietil vsetkymi cervenymi odtienmi ….😵💫😵💫
@anonym_autor po tyzdni sa mozno ozve a bude sa tvarit ze sa nic nestalo...ale samozrejme cyklus sa bude opakovat
@anonym_autor po tyzdni sa mozno ozve a bude sa tvarit ze sa nic nestalo...ale samozrejme cyklus sa bude opakovat
@anonym_021925 asi 🤷🏼♀️😅
@anonym_0a14ea tak bola som nejaky cas sama , ako pise
@anonym_75f743 …a podaktory sa ukazu az po case ako tento ….🤷🏼♀️
@anonym_b5d663 ale coby neozve … to som si ista …
@anonym_autor "Som myslela ze zle pocujem (dcera je pravidelne s otcom )"
"Dcera este vecer ..mama povedz XY nech nehovori tak o otcovi."
Tu. Obhajuješ ho nepriamo. Teda z týchto riadkov je cítiť že ho berieš ako starostlivého otca a tiež ti vadí, že dcére niekto rúca jej pekný obraz o ňom. Mňa by toto teda riadne vytočilo. A či ako si to myslíš? Že všetci traja pojdete na výlet, budete štastná partička, chlapi si pokecajú na pive, vy s dcerkou sa zatiaľ pohráte vysmiate niekde na kolotočoch a všetci potom pojdete spokojní domov (teda s frajerom a ex sám k sebe domov) ? Tak to nefunguje...
@anonym_958247 tak to máš veľmi divné pocity, je a tam nikde nevidím obhajobu.
Dieťa samo vidí a vie, aký jej biootec je, matka dcéru nehucka proti nemu, je neutrálna, snaží sa o kľud a vyrovnané vzťahy, aby si dieťa samo uvedomilo kde je pravda. Nerobí rozbroje, lebo to by dieťaťu poškodilo, vyvolalo nežiaduce reakcie z jeho strany, takže ako súdna žena postupuje citlivo a s rozumom.
Jej priateľ nemá absolútne žiadne právo na takéto útočné a primitívne narážky na otca dieťaťa. Ako zrelý a dospelý muž by mal mať dosť chochmesu, a správať sa vhodne.. primerane k priateľke a hej dcére, načo tam ťahať a blbo komentovať exa, s ktorým on nemá nič. On si má budovať vzťah s priateľkou, on je zodpovedný ako si buduje vzťah s jej dcérou, a ak to nezvláda, žiarli na exa ktorý je a stále bude súčasťou toho dievčatka, nech ide het a hľadá si bezdetnú. Takéhoto zamindrakovaneho tupela vy som pri sebe nechcela. On nechce byť normálnou súčasťou nás dvoch ( mňa a môjho dieťaťa)
daj si to opačne. Kedy by si ty povedala takú blbú vetu malému dieťaťu?
Keď ti už pôjde neskutočne na nervy a máš ho po krk. Nehľadíš či dieťa urazíš alebo nie.
Tento vzťah je odsúdený na zánik.
Ak to teraz prehliadneš - bude sa to opakovať čoraz častejšie.
Ak mu to budeš vyčítať - možno sa viac neozve.
Dosť možné že chce vzťah s tebou skončiť, len nemá odvahu. Tak sa vybral touto cestou.
@anonym_0480a6 Perfektne zhrnuté a napísané👍
@anonym_958247 tak to máš veľmi divné pocity, je a tam nikde nevidím obhajobu.
Dieťa samo vidí a vie, aký jej biootec je, matka dcéru nehucka proti nemu, je neutrálna, snaží sa o kľud a vyrovnané vzťahy, aby si dieťa samo uvedomilo kde je pravda. Nerobí rozbroje, lebo to by dieťaťu poškodilo, vyvolalo nežiaduce reakcie z jeho strany, takže ako súdna žena postupuje citlivo a s rozumom.
Jej priateľ nemá absolútne žiadne právo na takéto útočné a primitívne narážky na otca dieťaťa. Ako zrelý a dospelý muž by mal mať dosť chochmesu, a správať sa vhodne.. primerane k priateľke a hej dcére, načo tam ťahať a blbo komentovať exa, s ktorým on nemá nič. On si má budovať vzťah s priateľkou, on je zodpovedný ako si buduje vzťah s jej dcérou, a ak to nezvláda, žiarli na exa ktorý je a stále bude súčasťou toho dievčatka, nech ide het a hľadá si bezdetnú. Takéhoto zamindrakovaneho tupela vy som pri sebe nechcela. On nechce byť normálnou súčasťou nás dvoch ( mňa a môjho dieťaťa)
@cacianka to si perfektne a pravdivo napisala
Este dodam - ziadne ospravedlnenie , nic z jeho strany . Hra mrtveho chrobaka ,na spravu odpisal chladne „v poriadku „
@anonym_autor
A čo si čakala,že sa ti vrhne k nohám a obsype ťa ružami?
Tvoja dcéra nie je jeho dcéra, možno by to chcelo chlapa č.3.
@anonym_autor
A čo si čakala,že sa ti vrhne k nohám a obsype ťa ružami?
Tvoja dcéra nie je jeho dcéra, možno by to chcelo chlapa č.3.
@anonym_95aafc nemala som ziadne ocakavania 😉
@anonym_95aafc nemala som ziadne ocakavania 😉
@anonym_autor
Určite sa ozve, potom nám tu daj vedieť, či som nemala pravdu
Poznam tieto typy, horenos s nafuknutym egom až do nebies, on sa neskôr otrasie a potom skúsi
Len pre zivot je to veľmi nešťastná povaha, ako sa aj teraz ukázalo, bud rada, že tak skoro a nemal masku dlhšie.Ukazuje, že ticho, ignor su mu neni neznáme a veľmi rad ich pouziva a tresta.Zblaznila by si sa s takym clovekom.Na začiatku by trestal pár hodín, neskôr, dni až by to boli týždne, mesiace
Poznam to až veľmi dobre, človeka to psychicky rozloží
Autorka prosim ta, mimo pointy príbehu a samozrejme neviem aké tam bolo pozadie, ale pre teba nebol redflag fakt ze dotyčný ma dieta ktoré nevychoval?
Autorka prosim ta, mimo pointy príbehu a samozrejme neviem aké tam bolo pozadie, ale pre teba nebol redflag fakt ze dotyčný ma dieta ktoré nevychoval?
@anonym_0f3ada oh to mi je luto ze s tym mas skusenosti 😔😔
Hej ozvem sa isto 😊
@anonym_9c5bad Ahoj nie ….lebo mal 23r ked jeho priatelka otehotnela . Bol moc mlady , story ako sa rozisli neviem ci je pravda ale to mi je fuk
@anonym_d8589a tiez myslim
@anonym_autor rozchod. Inak, píšeš že podobný bol ex, to sú presne tie opakujúce vzorce, musíš zmeniť niečo v sebe, inak sa na teba bude stále lepiť takýto ... materiál. Odporúčam zostať nejaký čas bez chlapa a venovať sa svojmu vnútru a dcérke, spravíš to najlepšie pre obe. Držím palce ❤️
Nie je to jej otec, je to cudzi muz, do ktoreho ona ako 6rocna vyryva ako do kamarata seberovneho = toto ano mas ty korigovat a neriesit zachranovanie a ona to vidi, to nie je jej otec, cize tam podla mna ani nejaky prirodzeny respekt nie je. On nema tuto poziciu, nema ju co vychovavat este ani poucovat. Jeho reakcie su ale neprimerane minimalne s tymi poznamkami o otcovi, ako keby bol nevysporiadnay s tvojou minulostou s tym ze ona ma ineho otca niekde, a on toto musi "trpiet" alebo ako to napisat. Tie vyryvacky jeho a dotahovacky spat tiez nie su velmi "dospele". Osobne by som nechcela muza co ma pred dietatom blbe poznamky na otca, pripadne ku vztahu otec-dieta. Duplom mne by prekazalo robit medzi nimi nejakeho rozhodcu a ukludnovaca situacie a este jeho zduvacky riesit. Je dost mozne, ze ten chlap to s detmi nevie proste. Na jednej strane nema trpezlivost mozno tolko,ale ani nevie co je to "rodicovat", ze to nie je o dotahovackach s detmi. Zly material na "nevlastneho" otca.
Nie je to jej otec, je to cudzi muz, do ktoreho ona ako 6rocna vyryva ako do kamarata seberovneho = toto ano mas ty korigovat a neriesit zachranovanie a ona to vidi, to nie je jej otec, cize tam podla mna ani nejaky prirodzeny respekt nie je. On nema tuto poziciu, nema ju co vychovavat este ani poucovat. Jeho reakcie su ale neprimerane minimalne s tymi poznamkami o otcovi, ako keby bol nevysporiadnay s tvojou minulostou s tym ze ona ma ineho otca niekde, a on toto musi "trpiet" alebo ako to napisat. Tie vyryvacky jeho a dotahovacky spat tiez nie su velmi "dospele". Osobne by som nechcela muza co ma pred dietatom blbe poznamky na otca, pripadne ku vztahu otec-dieta. Duplom mne by prekazalo robit medzi nimi nejakeho rozhodcu a ukludnovaca situacie a este jeho zduvacky riesit. Je dost mozne, ze ten chlap to s detmi nevie proste. Na jednej strane nema trpezlivost mozno tolko,ale ani nevie co je to "rodicovat", ze to nie je o dotahovackach s detmi. Zly material na "nevlastneho" otca.
@anonym_5e6ce5 Dakujem 😊 ano budem sa , ziadneho chlapa mi netreba . 🤗
@simca06022011 to aj mne vadilo ,ked sa „skriepili“fakt dve male deti🙄
@anonym_958247 Aj ja si myslím, že nového partnera dráždi, keď bývalého obhajuje, aj pred dcérou, on sa potom môže cítiť, akoby tam nemal nijaké miesto.
@petronelag ty si normálna? tak čo ma na bývaleho kydať pred dieťaťom? Ja som tiež rozvedená a nech mi bývaly ublížil akokoľvek, dieťa za to nemôže a prečo im mám kaziť super vzťah?
Toto by si každý mal dať do hlavy, že aj keď sa rozvedú, to neznamená, že sa stráca rešpekt a budem teraz o tom druhom len v zlom a áno, aj ja obhájim bývalého, aj pred rodinou, aj pred novým priateľom a aj pred dieťaťom. Ale vďaka bohu, že mám normálnych ľudí okolo seba a pri sebe, ktorí sa necítia menejcenne lebo si dovolím niečo pekné o bývalom a otcovi môjho dieťaťa povedať.
@petronelag ty si normálna? tak čo ma na bývaleho kydať pred dieťaťom? Ja som tiež rozvedená a nech mi bývaly ublížil akokoľvek, dieťa za to nemôže a prečo im mám kaziť super vzťah?
Toto by si každý mal dať do hlavy, že aj keď sa rozvedú, to neznamená, že sa stráca rešpekt a budem teraz o tom druhom len v zlom a áno, aj ja obhájim bývalého, aj pred rodinou, aj pred novým priateľom a aj pred dieťaťom. Ale vďaka bohu, že mám normálnych ľudí okolo seba a pri sebe, ktorí sa necítia menejcenne lebo si dovolím niečo pekné o bývalom a otcovi môjho dieťaťa povedať.
@anonym_ac530b 😊 u nas je to aj na sude prizvukovane ako sa maju rodicia spravat pred dietatom
Za mna rodic co decku zle o druhom rodicovi rozprava a ho ovplyvnuje je Monstrum
Pre mňa pri výbere partnera bola jedna z pritorit, ako si s dcérou sadnú, respektíve skôr ako si bude budúci partner hľadať cestu k mojej dcére .. a to moja dcéra je mega tvrdohlavá, a svojho biologického otca miluje.. už terajší manžel, to mal ozaj s ňou náročné, a niekedy aj teraz má.. dcéra doslova mala obdobia, alebo skôr taký vzdor, kedy bola proti nemu, vyslovene len tato tato a jeho brala snáď ako nepriateľa.. a napriek tomu trpezlivo hľadal cestu k nej.. teraz sa ľúbia, ale tiež to občas iskrí (z dcérinej strany) ale on ju úplne prijal za svoju .. nevníma, že to nie je jeho dcéra, aj o nej vždy hovorí, ako o “našej”. Ale teda môj manžel má dobrý vzťah k deťom.
Ešte teda dodám, že tiež sa pred dcérou o bývalom vyjadrujem len v dobrom, určite nebudem kydať na neho pred ňou. To že nam to nevyšlo, neznamená, že musí tým trpieť vzťah dcéry a otca.
@anonym_autor Jooj, nie takeho podobneho ma kolegyna. Tiez sa jej drzi ako kliest ( byva v jej byte, ona ma 3 deti s byvalym, najmkadsia je 8r.dcerka) a co rozprava. Ten jej tiez tak podobne reaguje na tu jej dcerku. Malá ho ma uprimne rada, ale on tiez jej tak odvrkne niekedy precudesne, take detinake spravanie mi to pride z jeho strany. Neviem, no ja by som s takym trulom nemohla byt co sa takto sprava k mojim detom. Neprehanas vobec. Len pocujes svoj vnutorny varovny hlas.
@anonym_021925 asi 🤷🏼♀️😅
@anonym_0a14ea tak bola som nejaky cas sama , ako pise
@anonym_75f743 …a podaktory sa ukazu az po case ako tento ….🤷🏼♀️
@anonym_b5d663 ale coby neozve … to som si ista …
@anonym_autor Tak mozno ani on si nebol isty tym vztahom, ci to da, priatelku s dietatom. Predsa len, to musi byt vyzreta osobnost na take daco. Ked to tak zobral, aspon navonok akoby nic, mozno aj on sam mal pochybnosti.