Preháňam, keď uvažujem o rozchode kvôli dieťaťu?
Ahojte , zeny ….mne treba „potvrdenie“ ze neprehanam ….
Mam priatela rok a 6 rocnu dcerku .
Boli sme na kupalisku , priatel neskor nechcel ist do vody , dcera stale pod sa hrat pod sa hrat
Namiesto toho aby povedal nie ,idem na deku si oddychnut a pridem neskor jej povedal : tvoj otec sa s tebou tiez tolko hra alebo je lenivy ako vos .Som myslela ze zle pocujem (dcera je pravidelne s otcom )
Vela x sa dotahuju. Somnou nie , dam jej hranicu ked staci .je to predsa male dieta .
Cestou domov zacala mala ,XY koli tebe my ide voda do ust v bazene ,jeho reakcia zvyseny hlas „tak uz sa nepojdeme kupat „ chodime Inak casto .
Ja na to ,klud deticky , dcere som v klude vysvetlila ze za to moze len ona ,ona musi davat pozor .
On sa na to „deticky“urazil,doma ,az kym neodisiel bol odurdeny .45r chlap!!!!
Toto som mala s exom , tyranie tichom.
Dcera este vecer ..mama povedz XY nech nehovori tak o otcovi.
Pisala som mu ze tento tyzden nech nechodi ,treba mi cas na rozmyslanie.
Prehanam ked chcem rozchod ? Nevie normalne reagovat ,co bude ked bude dcera väcsia? V puberte …co jej povie vtedy ?
Radsej budeme same …
@anonym_autor Jooj, nie takeho podobneho ma kolegyna. Tiez sa jej drzi ako kliest ( byva v jej byte, ona ma 3 deti s byvalym, najmkadsia je 8r.dcerka) a co rozprava. Ten jej tiez tak podobne reaguje na tu jej dcerku. Malá ho ma uprimne rada, ale on tiez jej tak odvrkne niekedy precudesne, take detinake spravanie mi to pride z jeho strany. Neviem, no ja by som s takym trulom nemohla byt co sa takto sprava k mojim detom. Neprehanas vobec. Len pocujes svoj vnutorny varovny hlas.
@silvike oh joj 😵💫😵💫
Hej nie som najmladsia co to mam odzite a veru, na vnutorny pocit je spolah
@anonym_autor Tak mozno ani on si nebol isty tym vztahom, ci to da, priatelku s dietatom. Predsa len, to musi byt vyzreta osobnost na take daco. Ked to tak zobral, aspon navonok akoby nic, mozno aj on sam mal pochybnosti.
@anonym_bb1948 asi nie No
@anonym_autor ľudia, povedzte mi jeden prípad kde niečo takéto dobre dopadlo? Vždy to bude cudzie dieta. Ja mam svoje dieťa, úprimne o cudzie by som sa nechcel starať, keby som mal ženu s dieťaťom, nechodil by som s nimi nikam, ani by som s nimi netravil čas. Nehnevaj sa na frajera, ale dieťa má svojho otca, nech sa mu venuje on. Zjavne to tvojmu frajerovi vadí a stacis mu ty. Ja by som žiaľ reagoval tak isto

Pre mňa pri výbere partnera bola jedna z pritorit, ako si s dcérou sadnú, respektíve skôr ako si bude budúci partner hľadať cestu k mojej dcére .. a to moja dcéra je mega tvrdohlavá, a svojho biologického otca miluje.. už terajší manžel, to mal ozaj s ňou náročné, a niekedy aj teraz má.. dcéra doslova mala obdobia, alebo skôr taký vzdor, kedy bola proti nemu, vyslovene len tato tato a jeho brala snáď ako nepriateľa.. a napriek tomu trpezlivo hľadal cestu k nej.. teraz sa ľúbia, ale tiež to občas iskrí (z dcérinej strany) ale on ju úplne prijal za svoju .. nevníma, že to nie je jeho dcéra, aj o nej vždy hovorí, ako o “našej”. Ale teda môj manžel má dobrý vzťah k deťom.
@anonym_155e92 to je krasne🥰