Rozchod po 7 rokoch: Ako sa posunúť ďalej?
Ahojte.
Potrebujem sa asi len vyrozprávať alebo počuť Váš názor , stretla som chlapa ktorý je odomňa o 22 rokov starší , má manželku a dcéru. Od začiatku mi hovoril ako chce rodinu somnou a aby som počkala kým dcéra bude staršia že bude somnou a rozvedie sa. Bolo to pekné , písali sme si krásne správy.
Postupom času sa to menilo ja som chcela viac a on sa začal správať chladno. Za posledný rok mu vadilo že som pribrala , potom ma porovnával s inými mladšími ženami . Predomnou nemal problém pozerať na iné. Sex bol s ním krásny ale hovoril mi že je somnou už len kvôli tomu . Všetko pekné sa stratilo z jeho strany. Ja ho stále ľúbim .
Včera sme telefonovali všetko bolo v poriadku, ja som povedala že je medzi nami rozdiel 1 generácia. A nejak sa to zvrtlo že mi povedal aby sme to skončili ale tak že sa odstrihne úplne. Ja že dobre v poriadku. Brala som to ako srandu lebo viac krat mi toto povedal.
Ale včera to urobil naozaj. Zablokoval ma všade. Dnes sa mi podarilo dovolať sa s iného telefónu ale ako ma počul vypol to.
Mám to už nechať tak a ísť ďalej ? Bojím sa že sa už nezaľúbim . Bola som sním 7 rokov. Teraz mam 31. Už sa cítim stará a odkopnutá. Viem mala som mať rozum skôr ale srdce ma nepustilo .
Zbavila si sa totálne toxického chlapa, raz za to budeš vďačná. Máš 31!Celý život pred tebou, hádam sa nejdeš trápiť kvôli nemu alebo oňho bojovať. Mala by si začať hľadať seba a svoju hodnotu, lebo sa asi veľmi nemáš rada, keď si toto všetko tolerovala 7 rokov...
@veroniklucky Každý ženatý, zadaný muž má byť pre iné ženy tabu, to je môj názor. Tento chlapík je záletník, užil si, zunovala si ho, tak si našiel inú. Najdi si niekoho voľného a mladšieho.
@veroniklucky Dostala si presne to, čo si zaslúžiš. Sedem rokov si sa vláčila so ženatým chlapom a tešila sa ako mu rozbiješ rodinu. Teraz, ked sú slušní muži rozobraní a ty si stará a tučná, tak ťa opustil.
V 31 nie si stara, co ti sibe? Co budes hovorit v 50tke, ked naozaj budes stara. Dostan rozum, zacni sportovat a najdi si nezadaneho.
Vôbec ti nevadilo že má manželku a dcéru? Hm, karma tá dobehla
@veroniklucky Dostala si presne to, čo si zaslúžiš. Sedem rokov si sa vláčila so ženatým chlapom a tešila sa ako mu rozbiješ rodinu. Teraz, ked sú slušní muži rozobraní a ty si stará a tučná, tak ťa opustil.
@anonym_a7becf gratulujem ako krásne si ju podporila..31 ročná žena je stará? ok 😂 a odkiaľ vieš že je tučná? písala že len pribrala ale niektoré ženy keď priberú 2-3 kilá, tak si myslia že sú najtučnejšie na svete a vôbec to tak nie je.. a teraz k tebe autorka - vôbec nie si stará, máš ešte najkrajšie roky života pred sebou, ale len taká jedna rada už od trošku staršej, skúsenejšej - hľadaj si seberovného, teda nie ženatého muža so záväzkami, takých väčšina píšu či hovoria bláboly, že sa rozvedú, atď ale opak je pravdou, gro ostáva so svojimi ženami a deťmi a také ženy ako si bola ty, majú len ako bokovky žiaľ..hlavu hore ešte stretneš toho svojho "princa" a budeš si báchať hlavu o stenu, že si s ním zabila 7 rokov..
@anonym_a7becf gratulujem ako krásne si ju podporila..31 ročná žena je stará? ok 😂 a odkiaľ vieš že je tučná? písala že len pribrala ale niektoré ženy keď priberú 2-3 kilá, tak si myslia že sú najtučnejšie na svete a vôbec to tak nie je.. a teraz k tebe autorka - vôbec nie si stará, máš ešte najkrajšie roky života pred sebou, ale len taká jedna rada už od trošku staršej, skúsenejšej - hľadaj si seberovného, teda nie ženatého muža so záväzkami, takých väčšina píšu či hovoria bláboly, že sa rozvedú, atď ale opak je pravdou, gro ostáva so svojimi ženami a deťmi a také ženy ako si bola ty, majú len ako bokovky žiaľ..hlavu hore ešte stretneš toho svojho "princa" a budeš si báchať hlavu o stenu, že si s ním zabila 7 rokov..
@zuzacka16 ďakujem za podporu . Beriem aj kritiku samozrejme mala som na začiatku otvoriť oči . Len som bola zaslepená , sľuboval mi hory doly.
Mám teraz 65 kg , začala som pred 2 mesiacmi už cvičiť. Ale on chcel asi 50kg modelku .
Moze byt tento pribeh este vacsie klise? Nemoze 🙂 starsi chlap, slubuje hory doly, doma mu to samozrejme nefunguje, je tam kvoli detom a pripadne spolocnym majetkom, miluje len milenku, raz zenu opusti, bla bla....autorka sebauctu si kde nechala?
Mas 31, nie si stara, ale doteraz si bola hlupa .. stary fras ta mal ako bokovku … najkrajsie rozpravky rozpravaju chlapi, co ta chcu t….. Tvoja vaha je irelevantna … uz si pre neho stara a chcela si viac. Tak ta odkopol a najde si mladu trubku 20+ ktoru mozno trochu zafinancuje a porozprava to iste, co tebe. Ked pride do veku, ze bude chciet viac vymeni ju ako fusakle 🤷♀️ kolobeh konkubin.
@veroniklucky dievča zlaté...ujco sa dobre vybúril na tebe a sladké motýle sú fuč.... zdvihni hlavu, svet nekončí a príde niekto nový....🙂👉🍀
Máš 31 rokov a bola si s ním 7 rokov. Tzn. že si si ním začala ako 24-ročná a on mal vtedy 46. Rozmýšľam, čo 24-ročnú mladú baba priťahovalo na ženatom chlapovi, ktorý by mohol byť jej otcom. Premrhala si s ním najkrajšie roky, teraz sa ti už primeraný partner bude hľadať veľmi ťažko, pretože väčšina použiteľných rovesníkov je ženatých a má rodinu. Ale prajem ti, aby si našla manžela, porodila mu deti a nech si tvoj manžel potom nájde o 22 rokov mladšiu ku.vu. Zaslúžila by si si to.
@veroniklucky Stará nie si, ale si dosť stara na to,aby si už dávno pochopila, že to nemalo a nemá perspektívu.Proste, pán má rád mladé mäsko, ale aj svoje pohodlie v manželstve... manželku má stále tú istú a bokovky obmieňa za mladšie modely..
Máš 31 rokov a bola si s ním 7 rokov. Tzn. že si si ním začala ako 24-ročná a on mal vtedy 46. Rozmýšľam, čo 24-ročnú mladú baba priťahovalo na ženatom chlapovi, ktorý by mohol byť jej otcom. Premrhala si s ním najkrajšie roky, teraz sa ti už primeraný partner bude hľadať veľmi ťažko, pretože väčšina použiteľných rovesníkov je ženatých a má rodinu. Ale prajem ti, aby si našla manžela, porodila mu deti a nech si tvoj manžel potom nájde o 22 rokov mladšiu ku.vu. Zaslúžila by si si to.
@marci9 co ju pritahovalo? No podla mna nahrada otca, chcela byt pre neho na prvom mieste, ked u toho vlastneho bud nebola alebo vobec nebol. Chcela byt pre neho viac ako jeho zena a jeho dcera. Klasicky model. A jemu sa to uz prejedlo, robit bajkara 31rocnej. Deti spolu nemaju, jeho vyhoda, moze sa odstrihnut zo dna na den. Teraz pojde po dalsej 20+ nech ma zabavu na dalsich par rokov.
@zuzacka16 ďakujem za podporu . Beriem aj kritiku samozrejme mala som na začiatku otvoriť oči . Len som bola zaslepená , sľuboval mi hory doly.
Mám teraz 65 kg , začala som pred 2 mesiacmi už cvičiť. Ale on chcel asi 50kg modelku .
@veroniklucky tak vieš, keď si s ním začala mala si 24 rokov, v tom veku ľudia robia ešte chyby, vidia svet cez iné okuliare, čiže na jednej strane ťa aj chápem, aj keď to nebolo správne, že si si začala so ženáčom..raz ťa to môže dobehnúť, ale človek sa učí na vlastných chybách a učíme sa celý život..ak ešte rozmýšľaš, či po čase mu to nevyšumí z hlavy a že sa vráti k tebe (viem, teraz by si si to želala), tak dúfam, že už mu dáš TY stopku, aj keby chcel..naozaj si to vezmi z tej druhej strany (jeho ženy), že keby tebe toto niekto robil, či by si s tým bola ok..a teda na druhej strane, snáď chceš mať aj ty niekedy v živote svoje vlastné deti či?
máš 31 , jasné že ešte niekoho nájdeš.
Len si už nehľadaj chlapa s manž a deťmi. Skús slobodného , bez detí.
starému dedkovi čo ťa obháňal toľké roky asi odľahlo, bola si mu už na príťaž.
Ber si z toho ako Ta využil ponaučenie a hľadaj slobodného, nie ženatého. Je ich dosť, treba sa len porozhliadnut
7 rokov sľuboval hory-doly? Ty budeš trosku taka hlupucka, že? Buď rada že tá poslal k vode teraz a nie za 5 rokov Lebo to už by si možno fakt zostala na ocot
Teraz v 31tke máš ešte dobrú šancu na nový NOrMALNY vzťah
no pekne Ťa využil a teraz si nájde ďalšiu mladšiu od teba ( ak sa mu podarí)
@anonym_ed1251 mozno zase ma aj on o 7 rokov viac ako mal
@veroniklucky to je nehorazne stary chren a chce mladucku modelku...sranda ze furt niekoho dokaze nachytat...ber to ako poucenie..si mlada vsetko pekne ta este caka..ides dalej 🙂
Bože, ešte aj ten chuj ma viac rozumu ako ty. A ty ešte plakať budeš 😆 Plač od dojatia, ako Ta mal rád, keď Ti dal slobodu. Lebo keď budes staršia a stále by Ťa prášil, možno by Ti došlo čo sa stalo a o čo všetko si prišla a zabila by si ho vlastnoručne. 😆
V 31 nie si stara, co ti sibe? Co budes hovorit v 50tke, ked naozaj budes stara. Dostan rozum, zacni sportovat a najdi si nezadaneho.
@anonym_5dd170 ja mam 50 a necítim sa staro, a ani nevyzerám ako starena 😂
7 rokov robíš rohožku a ešte ľúto Ti je… potrebuješ detox od neho, snáď precitnes do pár mesiacov.
Že 22 rokov starsieho zenaca🙄
Ty kde si nechala sebauctu?
Dievča zlate ako prvé vyhladaj psychológa lebo ďalší bude podobné
Veď v 24 rokoch si mohla mat chlapa na kazdy prst, seberovneho a slobodného
A nie pod úroveň, starého deda co ti otec môže byt a bonus k tomu ženatý klamar
Vyhovovalo mu, pokial si bola ticho a nechcela si niečo viac, ako si túto tému otvorila zmizol
On nepotrebuje vztah, ten ma so svojou ženou on potrebuje len intímnosti, ako vacsina ženáčov
Bud rada, že to skončilo po 7 rokoch a nie 17 a ty by si ostala stará dievka s mačkami
Popracuj na sebe, svojom sebavedomi a vyberaj poriadne, nie staré a vadné typy, ešte si to môžeš v tvojom veku dovoliť ale vela času nemáš
Držím palce!

no pekne Ťa využil a teraz si nájde ďalšiu mladšiu od teba ( ak sa mu podarí)