Som naozaj naivná vo vzťahu po rozchode?
Ahojte.. som momentálne v nerozhodnej situácii. Stretávam sa už druhý mesiac s jedným mužom, ktorý je veľmi milý, slušný, chodievame na rande, páčim sa mu. Všetko super ale jediný problém je, že je 3 mesiace po 8 ročnom vzťahu, kde boli zasnúbení. Ja som počula iba jednu stranu mince a teda jeho a on hovoril, že potrebuje k sebe niekoho iného a ten vzťah už dlhšie nefungoval ale ani jeden nemali odvahu na to to ukončiť. Ja som bola včera s kamoškami vonku si sadnúť a jedna moja blízka kamoška na mňa vyletela, že či som naivná a hlúpa, pretože ja som preňho iba náplasť a on stále miluje svoju ex a aj bude, pretože každý tak prežíva rozchod. Po našom rozhovore čo mi hovorila som sa až rozplakala a odišla, pretože mne príde iracionálne ho odkopnúť keď sa snaží zaujíma a robí všetko preto aby som bola šťastná, je indikatívny a snaží sa. Ja som sa včera originálne v polke večera zobrala a šla domov a priznám sa cestou rozplakala ako mi naložila.. Som naozaj naivná keď verím že by to medzi nami mohlo výjsť? Dala mi chrobáka do hlavy a cítim sa hrozne aj voči nemu, lebo ak mám byť fakt náplasť tak nie ďakujem neprosím.. A neviem čo mám robiť..
Nechaj to plynut, chrobaka z hlavy vyhod a uzivaj si to. A uvidis co bude ;)
@hederamonstera to som plánovala, že to nechám tak a uvidíme
ja by som vo vzťahu pokračovala ďálej. Len netreba mať hneď veľké oči a moc si od toho zatiaľ nesľubuj. situácia sa môže rýchlo zvrtnúť v tvoj neprospech.
Hlavne sa na neho nenamotaj.
kámoška má tak troška pravdu. 😉
@hederamonstera to som plánovala, že to nechám tak a uvidíme
@anonym_autor urcite by som mala chrobáka v hlave a aj bez toho, aby mi to kamoska hovorila. 3 mesiace je dosť krátko po 8-rocnom vzťahu a este s takou zvláštnou výhovorkou. Boli zasnúbení, hoci ten vzťah vraj uz nefungoval a nemali odvahu to ukončiť 🤔
Kamaratka nech sa stara o svoje vztahy. Vztahy koncia postupne a pomaly, nie ze sa zle vyspim a dnes je koniec. Ti dvaja si nerozumeju uz rok, ci roky predtym.
Muzi nemaju radi pauzy a byt zbytocne single, ako to vyslovene nechcu. Preto su diskusie, ako ona potrebuje rok,.. sama, aby bola pripravena na novy vztah a on uz po 2 tyzdnoch chodi na rande.
Ber to ako nepopisany kus papiera. Kludne to moze vyjst, kludne nemusi. Nemusi to ale vyjst, ani keby bol predtym sam aj 3 roky, ak ma byt taka pauza podla "pravidiel".
Inak povedané boli mesiac od vrátenia prsteňa a ukončení dlhodobého vzťahu keď začal chodiť na rande s druhou. Kamoška má pravdu ale ktovie ako to naozaj bolo. Vzťah neukončuj ale ani nečakaj nič extra, je to naozaj veľmi skoro.
Pokracovala by som dalej ale bola veeeelmi opatrna
Taki to vedia hrat na druhu stranu velmi dobre a potom sa z zoho vykluje katastrofa
Nemáš problém, vyrobíš si? My sme sa s manželom dali dokopy obaja necelé dva mesiace po rozchode, ja hneď úplne zmierená a v pohode, jemu to chvíľu trvalo, ale nikdy som nemala pocit, že som náhrada a chce ju späť. Len sa zachovala škaredo a bol z toho šoku. A sme spolu roky.
Ja som mala raz tiež dlhý vzťah, rozchod bolestivý. On asi o mesiac stretol ženu a už sú manželia a podľa vyznaní z netu a čo som počula je ona preňho princezná a bohyňa. Takže tvoja kamoška vôbec nemá pravdu v tom, že každý prežíva rozchod rovnako. Vyhoď to z hlavy a nechaj to plynúť.
V momente ako by som od kamošky počula, že "každý tak prežíva rozchod", tak by som vypla. Ako ona viem, že miluje ex a navždy bude? Nie je žiadny jediný univerzálny spôsob prežívania rozchodu a jeho vysvetlenie je úplne legit. Sú aj dlhé vzťahy, ktoré fungujú zo zotrvačnosti, zvyku. Jasne, že by som pozorne sledovala ako sa vyjadruje a čo robí, ale to asi na začiatku každého vzťahu. A zamyslela by som sa nad tým, o čo ide kamoške. Lebo obavy sa dajú vyjadriť aj jemnejšie ako vynadať do hlúpych a naivných.
Ja som mala raz tiež dlhý vzťah, rozchod bolestivý. On asi o mesiac stretol ženu a už sú manželia a podľa vyznaní z netu a čo som počula je ona preňho princezná a bohyňa. Takže tvoja kamoška vôbec nemá pravdu v tom, že každý prežíva rozchod rovnako. Vyhoď to z hlavy a nechaj to plynúť.
@enmery ja som mala v pláne tomu dať šancu a uvidíme ako sa situácia vyvinie a keby tam niečo nesedelo tak pojdeme kazdý svojou cestou
Vztah by som ukoncila...ten s kamoskou.
Podľa mňa by si cítila že si náhrada blikali by ti kontrolky ak si není teda už nejako extra namotana ...ja som mala taký vzťah na vysokej a teda veľmi rýchlo mi to došlo.
Kamoska to zrejme mysli dobre a jej nazor a rady by som si vypocula, ale ked ste spolu s parterom ste tam iba vy dvaja (bez kamosky) a ty sama musis vediet a citit ako ti s nim je. Daj tomu cas a priestor. Ked sa vztah s ex snubenicou skoncil asi tam bol na to vazny dovod a v tom sa vobec nemusis hrabat, je to ich vec, ich minulost, pocuvas iba jeho verziu a vas vztah by to nemalo ovplyvnovat. Vela stastia 🍀
Po 8 rokoch bol ten vztah prechodeny. Nikam sa neposunuli. S tebou to vyjst moze. Uvidis.
@anonym_autor nemyslim si, ze by si bola naplast, ale blikali by mi kontrolky kvoli tomu, ze vztah trval tak dlho bez buducnosti, ale neda sa teraz ani z toho co pises urcit ci vam to vydrzi, alebo nie, kazdopadne bud velmi obozretna nic za to nedas.
Ved ale od toho tie kamosky su,nie?ze,povedia svoj pohlad na vec 🙄 a tu ti niekto napise,ze nech sa kamoska stara o seba?potom na co mame kamosky?aby sme sa starali kazda o to svoje a bavili sa len o pocasy?nemali nazory,rady?bali sa nieco povedat?Alebo si vsetko falosne odobrili a pritakavali vkuse na vsetko?....Jedna ti povie,ze super,drzim palce,dalsia ma iny pohlad,povie ti,ze to smrdi cele.(len aby este nakoniec nemala pravdu).Vidis,aj tu,cudzie zeny,anonymi a pise ti jedna,ze to zavana a dalsia zas napise,ze ma taku skusenost,ze ona,ci chlap,boli cerstvo po rozchode a vyslo im to.Sa hnevat na kamosku a este z nej spravit debila,kvoli par dnovej znamosti?🤔 proste to vidi inak ako aj tu to vidi kazda inak....Mne by blikali kontrolky,keby je muz po 8 rocnom vztahu,kde bol zasnubeny a dovod rozchodu uda,ze vztah bol na hovno.Lebo bezne sa rozdavaju v takom vztahu prstene,ze jo.Tu ani tak nejde o to,ze randi po 3.mesiacoch rozchodu,skor cely ten pribeh.Su muzi,ktory uz den po rozchode maju rande,zeny tiez nezaostavaju.Tu mi skor kole oci,ZASNUBENY-VZTAH NA PRD.Skoda,ze tak,ako sa pisu recenzie na vyrobky,sa nepisu recenzie aj na ex.Tolkym sklamaniam by sa ludia vyhli.Lebo vzdy pozname len tu jednu stranu,to,co povie muz.Nevieme,co by povedala zena-jeho ex 🤷♀️.V kazdom pripade,na kamosku by som sa nehnevala,a nebrala si to tak,pokial ovsem neudrela do ziveho a presne preto ta nasrala,lebo ty sama hlboko citis,ze je to divne.Ostan s nim nadalej,bud opatrna a cas ukaze.

Nechaj to plynut, chrobaka z hlavy vyhod a uzivaj si to. A uvidis co bude ;)