icon

Som naozaj naivná vo vzťahu po rozchode?

Dnes o 08:53

Ahojte.. som momentálne v nerozhodnej situácii. Stretávam sa už druhý mesiac s jedným mužom, ktorý je veľmi milý, slušný, chodievame na rande, páčim sa mu. Všetko super ale jediný problém je, že je 3 mesiace po 8 ročnom vzťahu, kde boli zasnúbení. Ja som počula iba jednu stranu mince a teda jeho a on hovoril, že potrebuje k sebe niekoho iného a ten vzťah už dlhšie nefungoval ale ani jeden nemali odvahu na to to ukončiť. Ja som bola včera s kamoškami vonku si sadnúť a jedna moja blízka kamoška na mňa vyletela, že či som naivná a hlúpa, pretože ja som preňho iba náplasť a on stále miluje svoju ex a aj bude, pretože každý tak prežíva rozchod. Po našom rozhovore čo mi hovorila som sa až rozplakala a odišla, pretože mne príde iracionálne ho odkopnúť keď sa snaží zaujíma a robí všetko preto aby som bola šťastná, je indikatívny a snaží sa. Ja som sa včera originálne v polke večera zobrala a šla domov a priznám sa cestou rozplakala ako mi naložila.. Som naozaj naivná keď verím že by to medzi nami mohlo výjsť? Dala mi chrobáka do hlavy a cítim sa hrozne aj voči nemu, lebo ak mám byť fakt náplasť tak nie ďakujem neprosím.. A neviem čo mám robiť..

hederamonstera
Dnes o 08:54

Nechaj to plynut, chrobaka z hlavy vyhod a uzivaj si to. A uvidis co bude ;)

autor
Dnes o 08:55
@hederamonstera

Nechaj to plynut, chrobaka z hlavy vyhod a uzivaj si to. A uvidis co bude ;)

@hederamonstera to som plánovala, že to nechám tak a uvidíme

anonym_ee461d
Dnes o 09:03

ja by som vo vzťahu pokračovala ďálej. Len netreba mať hneď veľké oči a moc si od toho zatiaľ nesľubuj. situácia sa môže rýchlo zvrtnúť v tvoj neprospech.
Hlavne sa na neho nenamotaj.
kámoška má tak troška pravdu. 😉

anonym_33a9aa
Dnes o 09:04
@anonym_autor

@hederamonstera to som plánovala, že to nechám tak a uvidíme

@anonym_autor urcite by som mala chrobáka v hlave a aj bez toho, aby mi to kamoska hovorila. 3 mesiace je dosť krátko po 8-rocnom vzťahu a este s takou zvláštnou výhovorkou. Boli zasnúbení, hoci ten vzťah vraj uz nefungoval a nemali odvahu to ukončiť 🤔

anonym_725a4f
Dnes o 09:12

Kamaratka nech sa stara o svoje vztahy. Vztahy koncia postupne a pomaly, nie ze sa zle vyspim a dnes je koniec. Ti dvaja si nerozumeju uz rok, ci roky predtym.
Muzi nemaju radi pauzy a byt zbytocne single, ako to vyslovene nechcu. Preto su diskusie, ako ona potrebuje rok,.. sama, aby bola pripravena na novy vztah a on uz po 2 tyzdnoch chodi na rande.
Ber to ako nepopisany kus papiera. Kludne to moze vyjst, kludne nemusi. Nemusi to ale vyjst, ani keby bol predtym sam aj 3 roky, ak ma byt taka pauza podla "pravidiel".

januska12323
Dnes o 09:13

Inak povedané boli mesiac od vrátenia prsteňa a ukončení dlhodobého vzťahu keď začal chodiť na rande s druhou. Kamoška má pravdu ale ktovie ako to naozaj bolo. Vzťah neukončuj ale ani nečakaj nič extra, je to naozaj veľmi skoro.

anonym_aebe75
Dnes o 09:18

Pokracovala by som dalej ale bola veeeelmi opatrna
Taki to vedia hrat na druhu stranu velmi dobre a potom sa z zoho vykluje katastrofa

anonym_9e97fc
Dnes o 10:02

Nemáš problém, vyrobíš si? My sme sa s manželom dali dokopy obaja necelé dva mesiace po rozchode, ja hneď úplne zmierená a v pohode, jemu to chvíľu trvalo, ale nikdy som nemala pocit, že som náhrada a chce ju späť. Len sa zachovala škaredo a bol z toho šoku. A sme spolu roky.

enmery
Dnes o 10:15

Ja som mala raz tiež dlhý vzťah, rozchod bolestivý. On asi o mesiac stretol ženu a už sú manželia a podľa vyznaní z netu a čo som počula je ona preňho princezná a bohyňa. Takže tvoja kamoška vôbec nemá pravdu v tom, že každý prežíva rozchod rovnako. Vyhoď to z hlavy a nechaj to plynúť.

zunaf
Dnes o 10:28

V momente ako by som od kamošky počula, že "každý tak prežíva rozchod", tak by som vypla. Ako ona viem, že miluje ex a navždy bude? Nie je žiadny jediný univerzálny spôsob prežívania rozchodu a jeho vysvetlenie je úplne legit. Sú aj dlhé vzťahy, ktoré fungujú zo zotrvačnosti, zvyku. Jasne, že by som pozorne sledovala ako sa vyjadruje a čo robí, ale to asi na začiatku každého vzťahu. A zamyslela by som sa nad tým, o čo ide kamoške. Lebo obavy sa dajú vyjadriť aj jemnejšie ako vynadať do hlúpych a naivných.

autor
Dnes o 10:31
@enmery

Ja som mala raz tiež dlhý vzťah, rozchod bolestivý. On asi o mesiac stretol ženu a už sú manželia a podľa vyznaní z netu a čo som počula je ona preňho princezná a bohyňa. Takže tvoja kamoška vôbec nemá pravdu v tom, že každý prežíva rozchod rovnako. Vyhoď to z hlavy a nechaj to plynúť.

@enmery ja som mala v pláne tomu dať šancu a uvidíme ako sa situácia vyvinie a keby tam niečo nesedelo tak pojdeme kazdý svojou cestou

mandzula
Dnes o 10:38

Riad sa svojim rozumom.

anonym_f8ab7e
Dnes o 10:56

Vztah by som ukoncila...ten s kamoskou.

oskvarka
Dnes o 12:20

Podľa mňa by si cítila že si náhrada blikali by ti kontrolky ak si není teda už nejako extra namotana ...ja som mala taký vzťah na vysokej a teda veľmi rýchlo mi to došlo.

anonym_6f8c26
Dnes o 12:25

Kamoska to zrejme mysli dobre a jej nazor a rady by som si vypocula, ale ked ste spolu s parterom ste tam iba vy dvaja (bez kamosky) a ty sama musis vediet a citit ako ti s nim je. Daj tomu cas a priestor. Ked sa vztah s ex snubenicou skoncil asi tam bol na to vazny dovod a v tom sa vobec nemusis hrabat, je to ich vec, ich minulost, pocuvas iba jeho verziu a vas vztah by to nemalo ovplyvnovat. Vela stastia 🍀

catherin4
Dnes o 15:00

Po 8 rokoch bol ten vztah prechodeny. Nikam sa neposunuli. S tebou to vyjst moze. Uvidis.

domkakvet
Dnes o 16:28

@anonym_autor nemyslim si, ze by si bola naplast, ale blikali by mi kontrolky kvoli tomu, ze vztah trval tak dlho bez buducnosti, ale neda sa teraz ani z toho co pises urcit ci vam to vydrzi, alebo nie, kazdopadne bud velmi obozretna nic za to nedas.

anonym_a49ec1
Dnes o 20:51

Ved ale od toho tie kamosky su,nie?ze,povedia svoj pohlad na vec 🙄 a tu ti niekto napise,ze nech sa kamoska stara o seba?potom na co mame kamosky?aby sme sa starali kazda o to svoje a bavili sa len o pocasy?nemali nazory,rady?bali sa nieco povedat?Alebo si vsetko falosne odobrili a pritakavali vkuse na vsetko?....Jedna ti povie,ze super,drzim palce,dalsia ma iny pohlad,povie ti,ze to smrdi cele.(len aby este nakoniec nemala pravdu).Vidis,aj tu,cudzie zeny,anonymi a pise ti jedna,ze to zavana a dalsia zas napise,ze ma taku skusenost,ze ona,ci chlap,boli cerstvo po rozchode a vyslo im to.Sa hnevat na kamosku a este z nej spravit debila,kvoli par dnovej znamosti?🤔 proste to vidi inak ako aj tu to vidi kazda inak....Mne by blikali kontrolky,keby je muz po 8 rocnom vztahu,kde bol zasnubeny a dovod rozchodu uda,ze vztah bol na hovno.Lebo bezne sa rozdavaju v takom vztahu prstene,ze jo.Tu ani tak nejde o to,ze randi po 3.mesiacoch rozchodu,skor cely ten pribeh.Su muzi,ktory uz den po rozchode maju rande,zeny tiez nezaostavaju.Tu mi skor kole oci,ZASNUBENY-VZTAH NA PRD.Skoda,ze tak,ako sa pisu recenzie na vyrobky,sa nepisu recenzie aj na ex.Tolkym sklamaniam by sa ludia vyhli.Lebo vzdy pozname len tu jednu stranu,to,co povie muz.Nevieme,co by povedala zena-jeho ex 🤷‍♀️.V kazdom pripade,na kamosku by som sa nehnevala,a nebrala si to tak,pokial ovsem neudrela do ziveho a presne preto ta nasrala,lebo ty sama hlboko citis,ze je to divne.Ostan s nim nadalej,bud opatrna a cas ukaze.