Rozchod stále bolí: Ako ho prekonať?
Ahojte dievcata, som 2 roky po rozchode s partnerom. Mame jedno 8 rocne dieta. S mojej strany su stale city a nebranila by som sa, keby sme sa dali do kopy. Samozrejme, ze jeho strany naznaky nie su (nikoho nema), takze nic neriesim. Akurat sa vnutorne trapim. Sme pomerne v castom kontakte kvoli synovi. A toto je pre mna narocne. Ta komunikacia sa obmadzila na organizacne veci, niekedy aj usmevne prihody alebo proste riesime syna. A ja neviem proste ako z toho von. Najlepsie by mi bolo, sa uplne odsrihnut, ale to sa proste neda. Ja som skor ten rodic, ktory synovi vysvetluje preco nie sme spolu (je jediny v skole, ktory ma 2 domy). Minule nas pozval obocch na zrzlinu, su tam nejake pokusy nas dat do kopy. A ja sa vnutorne trapim. Ako z toho celeho von?
Ale prosim ta, ziadne pokusy davat vas dokopy nie je. Ten chlapec ma 8. Si tam projektujes nieco, co nie je. Proste chcel ist s oboma rodicmi na zmrzlinu. A ty uz tam vidis bohvie co. Uzavri to a pohni sa dalej. Pre nieco ste sa asi rozisli. A skoda ti je nad tym meditovat, ked ani muz nechce. Keby chcel, vyzeralo by to inak. Zbytocne stojis na mieste.
@anonym_0c3a21 ale ja som to pisala vzhladom na to, ako to preziva syn. Casto sam zacina diskuise, preco nebyvame spolu, preco nemozeme ist byvat k ockovi, atd. A ver tomu, ze z mojej strany to projektovane nie je. Nie som taka sprosta, aby som robila citove tlaky na syna. Riesim iba to, na co sa dieta pyta. A podla mna, je to normalne, ze chce aby sme boli spolu. A ako mam v sebe pozastavit tie city ktore su?
@anonym_autor aj moj syn by bol rad keby sme zili vsetci spolu. Pre dieta je to ideal. Bohuzial..ja s ex komunikujem obcas dame spolocny vylet ci posedenie s priatelmi, telefonujeme si novinky a konzultujeme radime sa. Ani jeden nikoho nema. Vztah je korektny ale manzelia uz nebudeme. To by spadlo do hadok a ublizovania, nemame ani k sebe city uz sa nechceme vzajomne.
Ale prosim ta, ziadne pokusy davat vas dokopy nie je. Ten chlapec ma 8. Si tam projektujes nieco, co nie je. Proste chcel ist s oboma rodicmi na zmrzlinu. A ty uz tam vidis bohvie co. Uzavri to a pohni sa dalej. Pre nieco ste sa asi rozisli. A skoda ti je nad tym meditovat, ked ani muz nechce. Keby chcel, vyzeralo by to inak. Zbytocne stojis na mieste.
@anonym_0c3a21 ten chlapec má 8 a pokiaľ ho otec nebil alebo inak netýral, určite by uvítal keby boli znovu všetci spolu ako rodina ...