Rozvod a vplyv na deti: Ako to zvládnuť?
Ahojte , mam 40 , muž 50 a deti vo veku 14,12 . Veľmi citlivý vek a obe deti sú citlivejšie . So staršou som už dávnejšie keď mala 5 rokov chodila 2 roky k psychologicke - adaptačna porucha .s manželom to už pár rokov neklape. S deťmi mi nepomáha , s domácnostou tiež , finančne zarába minimálnu takže ťahákom skoro všetko ja , auto odkedy sme spolu ani raz neumýval , v podstate ani natankoval ak neberiem raz za uhorský rok za 20 EUR keď som mu neschvál nechala prázdnu nádrž . Všetko v domácnosti riešim ja aj okolo deti , Nespime spolu už cca 5 rokov . Keď sa ho opýtam čo budeme robiť aký ma plán tak nereaguje a akonáhle ho urobím ja tak sa rozhodne že on by šiel inam . Veľakrát kvôli tomu ani s nami nejde lebo ja keď sa s niekým dohodnem tak to už nemením. Ja mam doma 1 skriňu deti tiež ale on 3.lebo on potrebuje skriňu na cyklistické veci , akvaristiku , beh a neviem načo ešte . V nedeľu sa veľakrát rozhodne že ide bicyklovať rovno na obed alebo vôbec neobeduje bo nieje hladný, šoférujem všade ja , variť vie len parky a čaj ….. svokra je ďalšia kapitola … chceli sne už dávnejšie kupovať dom už bolo dohodnuté a po jednej návšteve u nej to všetko padlo , prišiel s takými argumentami…. Dcére kázala aby si vybrala iný cudzí jazyk no ona si vybrala aký chcela …je toho veľa .ja už k nemu ozaj nič necítim. Ja by som najradšej odišla aj mam kde aj by som to utiahla ale deti by to riadne poznačilo si myslím . Sú na neho naviazané .bojim sa čo by s nimi urobil rozvod .

Placem, lebo toto ma doma tiez, este horsie, pohnut sa neviem, manzel bol sikovny dom mal uz postaveny, takze som sa k nemu nastahovala ja a tak to teraz aj ponima. Co cert nechcela mame ztp dieta. Manzel si zije svoj zivot - vikedny ako slobodny bezdetny chlap. A ja mam potom ten zivot s detmi.autorka strasne ti drzim palceky na lepsiu buducnost.
@anonym_40986a a ty sa nevies vzopriet a nieco spravit okrem plakania? Manzel si zije svoj zivot bez teba a s inymi a ty sa len prizeras? Tebe to nevadi?