Stretnutia štvorročného syna s otcom
Ahojte potrebujem radu. Syn bude mat 4r s vlastnym otcom sa velmi malo stretava min.rok ho videl mozno 3x naposledy na cca pol.hod syncek ked ho uvidel ostal ako obareny nepozna ho poriadne :/ prejdem k veci byvaly chce aby sme isli k nemu byva s rodicmi ale drobec tam nechce ist :(
To je tak kdd deti maju deti🙄
Ak chce tatko vidiet svoje dieta tak sa dostavi do miesta bydliska dietata a navstivi - ak chce ostat dlhsie tsk si zajedna ubytovanie a moze sa s nim stretavat aj tyzden pocas tvpjej pritomnosti - tak by som mu to vysvetlila ja a zaroven by som podala na sude navrh o upravu styku aby ste mali riadne osetrene tak frekvenciu stretavania dietata s otcom ako aj sposob ako, kto a kde bude dieta vyzdvihovat bodka. Nevidim dovod preco by si ty mala chodit na tyzden k exovi.
hej, takze svojho draheho pustis k vode, najdes si ineho...potom sa udobrite...potom ta terajsi novy poziada o ruku...tvoj ex-terajsi-novodobejsi odrazu sa vyhraza sudom a ze nech idete k nemu...
Ty zijes u rodicov, ze? Tak ci sa ti to paci alebo nie, vyskakovat budes len podla toho ako ti oni nakazu. Inak hold smola. A aj tak sa musis sa rozhodnut: ci si dokoncis skolu alebo pekne krasne dalej UPSVaR. A to si sa tiez pytala v temach...takze nie je to ziadna vyhra..daj si dokopy koho chces a ako chces....a na toto ide aj z mojich dani..
@lubkavargova1 ako prve nie nezijem u rodicov 🙂 a dalsie na upsvar niesom 🙂 to sa clovek nato nemoze opytat ? A tvoje dane na mna nejdu neboj sa ;)
@prasiatko30 tady se jedna o dite ktere ma 4 roky ne par mesicu, proc by mel otec navstevovat dite jenom u nej doma, to jedine, ze by mel z nejakeho duvodu upraveny styk s ditetem za pritomnosti matky, jinak mam v okoli vice takovych pripadu a otec ma dite kazdy dryhy cely vikend+ prazdniny+par dni na Vanoce a v tomto case si muze dite vzit kam chce, treba ke svym rodicum,bratranec si normalne jezdi pro syna kazdy mesic tech 200 km. a beresi ho domu k rodicum, tady jde o to ze zakladatelka nechce poslat k byvalemu syna samotneho tak premysli, ze pojede s nim 🙂
@katriona1 hej lenze pokial to dieta nie je zvyknuteho na svojho stvorcu a posledny rok ho videl 3x tak asi mu ho nespalujem na tyzden aj ked si pren pride a kedze nemaju nic dohodnute sudne tak chlapik si zatial nemoze vyskakovat nanajvys sq moze snazit o to qby s dietqtom travil viacej casu ale to chce postupne "znovuspoznavanie"- preto som povedala ze ak sa otecko zrazu zacal zaujimat o syna tak by som mu na zaciatok navrhla aby za nim prisiel a aby si najprv niekde spolocne vysli aby ho chlapec aspon spoznal a ohladom toho vyhrazania ex ze ju da na sud a poziada o upravu styku tak ja by som uz zajtra isla ziadat o upravu styku a ziadala by som ja posudok psychologa aby navrhol najprv postupne stretavanie aby si dieta postupne zvyklo a a o treba sa pripravit na to ze po takej aklimatizacii bude mat otec pravo na to aby dieta bolo s nim aspon kazdy druhy vikend a 50%prazdnin a sviatkov
@prasiatko30 on sa nejde za nim pretrhnut ze musi ho vidiet kazdy mes.to nie tolko razy povedal ze pride a neprisiel. Preto som rozmyslala nad tym ze by som isla ja s malym tam lebo viem ze maly by snim sam neostal
@ale_na podivej moje sestrenice ted jede se svym byvalym na tyden do Dominikanske rep., sice nikoho nema ( on asi ma 🙂 ale vratit se k nemu neplanuje, ale zaplati jim dovolenou tak s nim jede, uz v lete tak s nim byla u more, mala je atopicka tak ji more dela dobre, sice to nikdo moc nechapeme 🙂
ja bych s malym jela, jednou je to jeho otec a ma na nej pravo, maly ho aspon vice pozna i prarodice, ty uvidis jak se o nwj zajimaji a staraji, vysvetlis jim jake ma maly zvyky a sama budes klidnejsi a priste uz treba pojede sam, kdyz to da byvaly na soud urcite maleho dostane na vikendy a prazdniny a pak uz nebudes v pozici, ze ty urcujes kdy je vhodne aby si ho vzal, ale v urceny cas mu ho proste budes muset dat, sestrenice ze zacatky taky tezce neala, kdyz ani ne dvouletou musela dat na cely vikend, ale ted ji to az moc vyhocuje🙂 ma volno i na sebe, a i kdyz jako partner byvaly seslhal jako otec se docela stara 🙂
@maciatkolulu nikde nie je napisane ze idem k nemu byvat 🙂 ani ze pojdem k jeho rodicom napisala som ze by som bola inde nie u nich.
@maciatkolulu ano ale myslela som to tak ze budem v tom istom meste len nie u nich doma to by mi prislo dost blbe 🙂
@maciatkolulu ja som nenapisala ze budem u neho 🙂 iba ze mame ist ku nemu ale nie doslova k nemu 🙂 ale to je jedno 🙂
@ale_na
ja zas nevidim problem v tom ist tam na ten tyzden.
ved to je jeho otec, a ano, nesprava sa OK, ale tak ide tu o zaujem dietata, nie nasu urazenu jesitnost. A treba robit maximum pre vztah dieta - otec, a teda pekne o ockovi hovorit, povzudzovat dieta k vztahu s nim..ved tam budes aj ty, nebude tam chlapcek sam v cudzom dome.
a hlavne snaz sa komunikovat s exom, ze to nie je riesenie, ze ak si chce vybudovat vztah so synom, musi s nim travit cas. A ak to spravi, tak travenie prazdnin u tatka bude super, pre jeho ocinka, pre teba (odychnes si) a hlavne pre dieta!
a tvoj sucasny priatel predsa vie do coho ide...ze si zena so zavazkom...a hlavne, musi ti doverovat a chapat, ze dieta potrebuje otca.
@ale_na to je super. Idealne by bolo keby otec dietatka sa zobudil a zacal sa o synka zaujimat. Vies clovek moze byt akykolvek, urobit kopec chyb, ale vzdy je aj realna moznost zmeny u neho... a pokial u neho by nastala zmena smerom k dobremu vztahu so synom a travenia casom s nim, urcite to podporuj. Aj ked ste sa rozisli s exom, tak on vzdy bude otcom tvojho synka.

@tarvika bojim sa len toho ked dame urcit ze kazde prazdniny ho bude chciet brat k sebe,vykendy,vianoce atd