icon

Ukončila som vzťah a nie som s tým stotožnená

22. feb 2026

Ahojte.. Ukončila som stretávanie s jedným mužom a nie som s tým stotožnená na 100% ale na 90% áno. Išlo o to, že bývame od seba 8 min autom, auto má a za celé 2 týždne sme sa videli len 2x to znamená ráz do týždňa. Mne to prišlo málo síce mi stále vypisoval každých pár minút ale ja som s ním chcela jednoducho tráviť čas osobne. Nemuseli sme chodiť do reštaurácii na večere, mne by bohate stačilo keby mi prišiel aj na večer pred dom a pokecali by sme v aute aj 20 minút. Proste som chcela vidieť záujem a iniciatívu. Keď som sa ho spýtala, keby by sme sa videli zas lebo o návrhu ďalšieho stretnutia som nejak v správach nečítala ale o všetkom možnom áno, tak mi vo štvrtok napísal, že môže až ďalšiu stredu. To mi prišlo strašne neskoro a jeho odpoveď bola, že jemu to takto najviac vyhovuje. Moja reakcia bola, že ja hľadám normálny vzťah a nie kamaráta cez internet tak sa nahneval a začal na mňa útočiť, že ani som sa neopýtala čo má na práci a kde je a povedal že má neskutočne veľa práce. O tom som doteraz nepočula, čo viem tak končil každý deň normálne o 3. Ja som proste mala pocit, že to neberie seriózne a že mu na tom až tak nezáleží a úprimne nebavilo ma si vypisovať stále cez internet... Potom sme to ukončili a pohádali sa.

Strana
z2
anonym_565a08
24. feb 2026

nemusí mať hneď druhú babu, ale asi to skrátka tak necítil. mala som 2 také známosti pár dní. zo začiatku fajn a potom stretká stále redšie. najprv som myslela, že je unavený, s dieťaťom atď. až som pochopila, že skrátka nechcel a nevedel sa vymačknuť.

Strana
z2