icon

Partner mení plány. Ako to riešiť?

6. jún 2026

Ahojte.. potrebujem sa vyrozprávať.. cítim sa už normálne ako taká fúria.. Neviem, či je chyba vo mne a ak áno, čo by som mohla urobiť inak.. Som s priateľom 9 mesiacov a jedna vec mi neskutočne vadí, ale vie ma tak vytočiť do nepríčetnosti.. Ja som celkovo dosť temperamentná (som aj na pol srbka :D).. ale je to jedno. Často sa nám stáva s priateľom, že sa dohodneme na nejakom programe, dohodneme sa napríklad v pondelok na víkend, ako by sme ho chceli spolu tráviť a tak.. a už sa nie raz stalo, že on buď deň predtým alebo aj v ten deň totálne zmenil program a nakoniec ten deň prebiehal úplne inak a nerobili sme nič z toho, čo som ja chcela.. Napríklad chcela som ísť do kina a na večeru.. nakoniec on ide pomôcť kamarátovi s autom a teraz mi napísal, že ostane uňho a nevie dokedy, pretože prídu aj iní kamaráti.. Ja si spravím aj sama program, pôjdem za kamoškou, ale mám pocit, že voči nemu potom totálne strácam príťažlivosť a rešpekt.. Nahnevalo ma to, pretože som sa tešila, že budeme spolu.. Zajtra ide pracovne preč, to tiež nič.. A nakoniec mi volal, že skúsi aspoň prísť večer, aby sme aspoň na tú večeru šli, keď som sa spýtala kedy asi, tak nevie.. Často sa stáva, že mi slúbi, že pojdeme tam a tam a nakoniec nič.. a ja som potom smutná, pretože som sa tešila.. Partner má 38.. nie 18.. Ja neviem, asi nie som taká flexibilná alebo čo. Vyhovuje toto vôbec nejakej žene?

gribka1
6. jún 2026

Nie si priorita jednoducho. Stať sa to môže, plány rôznymi udalosťami meníme, no tohto je pravdepodobne viac.

anonym_282594
6. jún 2026

predstav si ho, ze budete mat 2 male deti a ty budes potrebovat v nom oporu....

anonym_309b88
6. jún 2026

Nevadilo by mi, že sa program zmenil, ja som v tomto veľmi flexibilná a vlastne ani nemám rada veci naplánované príliš dopredu a bežné randenie nechávame na spontánnosť podľa toho ako a čo sa nám v daný deň chce alebo nechce... ale vadilo by mi, že ma z neho nečakane vynechal kvôli kamarátom, hlavne teda ak by sa to dialo opakovane a tiež naťahovanie, že nevie kedy, nevie čo a ako... nie raz sa stalo znamená, že ako často sa to deje?

anonym_6d0749
6. jún 2026

@anonym_autor
Posli ho do riti. Keď budete mať deti, sľúbi výlet a o 5 minút ho aj zruší, to za až potom bude škak triafať, ti garantujem. Ja napr. nemám vodičák, som na neho v tomto odkázaná s malými deťmi. Stalo sa to už neraz a že neprizabi ho. Jasne že som bola histerka! Toto proste nájdete neskutočne. Má ťa v prdeli, majvaj ty jeho aké úplne. Ten môj taký nebol na začiatku, ani pri prvom dieťati. Teraz je to tak, že keď aj povie program na výlet, vôbec ho neberiem vážne. Načo si nervy ničiť zbytočne. Nechám ho kecat a verím až keď sme už na ceste tam. Aké pokiaľ máš možnosť, zídu z krátkej cesty.

alickapusinka
6. jún 2026

Ja by som to s nim ukončila na tvojom mieste nema to žiadnu buducnosť.Napíšem príklad budete mať dieťa budeš potrebovať na rýchlo pomoc povie že príde a nepríde.Toto nie je spoľahlivý človek.Nikdy by som nedokazala žiť s partnerom, mužom človekom ktorý nie je spoľahlivý.Ukonči to 9 mesiacov nie je tak veľa ako premrhaš nejake roky zbytočne.Smutne je že nie si jeho prioritou a dava prednosť kamarátom.Ano raz sa stane že surne ho potrebuje kamarát a mate program raz sa to prepačiť da. Ved nikdy nevieme čo nás postretne ale aby zmenil plán na poslednu chvíľu týždeň čo týždeň a držal ťa v šachu no to s takým by som nechcela ani nič mať.Pre ktoreho by som bola posledna voľba.Skonči to s ním.

domkakvet
6. jún 2026

@anonym_autor si prechodnou stanicou, kym nenajde lepsiu.

petamich
6. jún 2026

Nevadilo by mi, ze sa zmenil program, mne sa casto v pondelok nieco chce a sobotu je to uplne inak ale vadilo by mi, ze je ten program zrazu bezo mna. Co evokuje, ze nie si priorita 😵‍💫.

anonym_cfff54
6. jún 2026

@anonym_autor keď ma plne vajcia ,vtedy Ťa ma ako prioritu? Vtedy by som ho nechala rozbabraneho, že "sorry ,idem si nieco vybaviť" . Rovnakú medicínku naňho.

nicegirl369
8. jún 2026

@anonym_autor to je nejaký blbec. Nie si jeho priorita. Vyberie si vecer s kamaratmi pred vecerom s tebou… k tomu niet čo dodať.

princkrason
8. jún 2026

ako vravi klasik na MK, dalsi zo zlatou cicinou?