icon

Zamilovaný do nevernej

Včera o 21:11

Ahojte, viem že mužov tu píše pomenej, budem rád za akúkoľvek radu. Ubehli už asi tri mesiace od rozchodu a ja neviem svoju partnerku dostať z hlavy, je tu dáky muž alebo žena ktorá niečo podobné absolvovala? S partnerkou som sa rozišiel po 10 ročnom vzťahu, máme spolu 7 ročného syna, no neboli sme manželia. Rozchod som inicioval ja, dôvodom bolo to, že ma partnerka začala aktívne podvádzať s inými mužmi. Neviem či to nebude znieť ako z kresleného filmu, no realita je taká, že najprv začala ponúkať svoje nahé fotky za peniaze na istej platforme a neskôr som zistil že sa s niektorými mužmi začala aj stretávať. Podarilo sa mi jej to zaraziť, no po asi pol roku sa to začalo opakovať. Keď som ju na to začal zasa napomínať, tak sme sa len pohádali a nechcela s tým prestať. Veľmi som sa dakedy do nej zamiloval a snažil som sa jej dávať všetko čo chcela. Teraz to skončilo tak, že zostala bývať v našom dome spolu so synom a ja som sa odsťahoval do rodičovského domu. Keďže sa stretávame len zriedka, kvôli synovi, tak napriek tomu všetkému ju neviem dostať z hlavy. Ja mám teraz 45r. a partnerka je o 5 rokov mladšia.

Stretli ste sa už s podobnou skúsenosťou čo sa týka rozchodu a neustálej lásky k partnerke?

Kamaráti a okolie mi vravia že sa mám na ňu proste vykašľať a zaujímať sa len o syna, ale nejde mi to. Rovnako ako aj tie otrepané frázy od psychológa, že si mám nájsť dáku činnosť alebo koníčky, aj to je hlúposť. Nič nepomáha.

Strana
z2
anonym_bb5acb
Včera o 21:21

Ano vykasli sa na nu. Ano najdi si konicky a aktivity. A ano pomaha to. Ked ma clovek zamestnane ruky i hlavu, nemysli na blbosti, pretoze nie je kedy. Samozrejme ze po 3 mesiacoch nedostanes z hlavy 10 rokov, ale holt chce to cas.

Pripadne sa viac venuj chlapcovi, je vo veku, kedy urcite pritomnost otca oceni, a nie len raz za cas...

anonym_c4255b
Včera o 21:36

ktorý úbožiak si kúpi foto 40r ženy...😀

autor
Včera o 21:38
@anonym_c4255b

@anonym_c4255b ďakujem 😞 má neskutočne pekné telo na svoj vek. A ver mi, je ich dosť.

enmery
Včera o 21:39
@anonym_c4255b

@anonym_c4255b úbohý je tvoj koment....

marianarem
Včera o 21:40

@anonym_autor Jasne, ze po 3 mesiacoch taky dlhy vztah nevies dostat z hlavy, bolo by skor cudne, keby si vedel. Normalne to treba odsmutit, spracovat, chce to cas. Ja som zazila jeden taky rozchod, ktory ma dlhodobejsie bolel. Riesila som to tak, ze som sa vela stretavala s blizkymi ludmi, venovala sa praci, zaujmom, ale zaroven som si kazdy den nechavala cas aj tak v klude, kedy som to mohla precitit, poplakat si, ak bolo treba. Vedela som, ze to nebude navzdy a ze ked to nebudem potlacat, tak to postupne zoslabne. A tak aj bolo.

autor
Včera o 21:41
@anonym_bb5acb

Ano vykasli sa na nu. Ano najdi si konicky a aktivity. A ano pomaha to. Ked ma clovek zamestnane ruky i hlavu, nemysli na blbosti, pretoze nie je kedy. Samozrejme ze po 3 mesiacoch nedostanes z hlavy 10 rokov, ale holt chce to cas.

Pripadne sa viac venuj chlapcovi, je vo veku, kedy urcite pritomnost otca oceni, a nie len raz za cas...

@anonym_bb5acb Rád by som sa na ňu "len tak" vykašľal, keby to je také jednoduché.

enmery
Včera o 21:42

@anonym_autor Akurát dnes som čítala, že odvykanie si od lásky k parnertovi je ako odvykanie od ťažkej drogy. Je aj knuha, ktorá vysvetľuje prečo to takto u nás funguje a ľudia ako ty trpia.

autor
Včera o 21:48
@marianarem

@anonym_autor Jasne, ze po 3 mesiacoch taky dlhy vztah nevies dostat z hlavy, bolo by skor cudne, keby si vedel. Normalne to treba odsmutit, spracovat, chce to cas. Ja som zazila jeden taky rozchod, ktory ma dlhodobejsie bolel. Riesila som to tak, ze som sa vela stretavala s blizkymi ludmi, venovala sa praci, zaujmom, ale zaroven som si kazdy den nechavala cas aj tak v klude, kedy som to mohla precitit, poplakat si, ak bolo treba. Vedela som, ze to nebude navzdy a ze ked to nebudem potlacat, tak to postupne zoslabne. A tak aj bolo.

@marianarem viem že som muž a nemal by som to verejne písať, aby som neznel zúfalo. No priznávam poplačem si v slabej chvíľke. Blízkych veľa nemám, postupne som ich strácal, keď som väčšinu času dával partnerke a synovi. A prácu mám takú, že mám viacej voľného času ako samotnej práce, som podnikateľ a nepretrhnem sa. No priznám sa, často pozerám na mobil, či mi nepíše. Keď som bol mimo domu, v práci, tak sme boli neustále v kontakte. Teraz je to všetko zrazu preč a ten návyk mám stále.

marianarem
Včera o 21:53
@anonym_autor

@marianarem viem že som muž a nemal by som to verejne písať, aby som neznel zúfalo. No priznávam poplačem si v slabej chvíľke. Blízkych veľa nemám, postupne som ich strácal, keď som väčšinu času dával partnerke a synovi. A prácu mám takú, že mám viacej voľného času ako samotnej práce, som podnikateľ a nepretrhnem sa. No priznám sa, často pozerám na mobil, či mi nepíše. Keď som bol mimo domu, v práci, tak sme boli neustále v kontakte. Teraz je to všetko zrazu preč a ten návyk mám stále.

@anonym_autor Prosim ta, preco by si aj muz nemohol poplakat. Mne to pride ako normalny porozchodovy stav, aj to pozeranie na mobil. Skus pripadne obnovit stare kontakty, alebo teda byt viac so synom, nieco pozitivne dat do toho volneho casu, aby si sa zase neutapal cely cas. Mozno aj ist niekde cestovat, alebo skusit si splnit nejaky davnejsi sen, na ktory sa za posledne roky nedostalo. No a inac len vydrzat, bude to lepsie, neboj.

anonym_4f4a3b
Včera o 22:12

Kde, na akej stránke vlastne predávala svoje nahé fotky? Pýtam sa pre kamaráta 😌

rozculena
Včera o 22:32

@anonym_autor ty si tej štetke nechal dom? Si kompletný? Nech ťa vyplatí,peňazí má asi dosť.

anonym_79a31d
Dnes o 04:15

Ahoj. Chce to len cas. Tiez som bola asi 5 rokov zalubena do cloveka, ktory ma pred mojimi ocami podviedol…strasne to bolelo, nevedela som sa pohnut dalej. ale na tvojej strane neviem ci je to laska v pravom slova zmysle alebo skor fyzicka laska - hovoris len o jej super tele, nie o dobrych vlastnostiach. Lebo predavat svoje telo a fotky urcite dobra vlastnost nie je. Viem, clovek sa ma sustredit na dobre veci, ale v tomto pripade to nerob. Hovor si, co je zle a preco si ju opustil…

moonlight1210
Dnes o 05:06

@anonym_autor ty potrebujes zistit, co presne udrziava tu lasku k nej. Lebo ustym sposbom to uz nie je ani ta lsk, ale visenie na niecom, co vo vztahu bolo. Co si cez ten vztah dostaval.

Poviem ti to cez priklad znamej.
Pristihla chlapa doma v spalni, v ich posteli s babou, o ktorej tusila, ze to s nou taha, ale vzdy ju za to vysmial, ze je sprosta, ze o hentaku by on ani hrdzavy bicykel neoprel, alebo po nej krical, ze ho to uraza, ze ho podozrieva. Potom jej tu ziarlivost velkoryso odpustal a ziadal za to udobrovaci sex a hral sa doma na najrovnejsieho medzi rovnymi. Znama sa potom za ziarlivost hanbila.
V realite to s tou druhou tahal uz druhy rok.
Takze vsetky predpoklady, aby sli od seba a nenavidela ho do hlbky duse, splnene.

Napriek tomu, ze sli od seba a rozvadzali sa a on prestal s nou takmer komunikovat, lebo bol urazeny, ze jeho bublina doleziteho chlapa pred nou praskla, za nim stale plakala a hovorila, ze keby chcel, prijala by ho naspat. Zeby to nejak urovnali. Ze manzelstvo sa nema hned zahadzovat, veci sa maju opravovat, atd.
Tak sme si vsetky sadli a zacali rozoberat, co ju vlastne najviac trapi. Co dufa, ze by ten navrat manzelstva u nej utisil.
Ci sa citi sama. Alebo zrazu ma pocit, ze nema v spolocnosti hodnotu, niekto jej nieco sproste preto povedal. Alebo iba neznasa konce, zmenu. Atd.
Vyslo z toho, ze najviac ju stresuje, ze hoci ani spolu dvaja nemali extra vela penazi, vzdy sa jej lahsie dychalo, lebo aj keby sa daco stalo, dvaja to nejak spolu utiahnu. Podrzia sa, podporia, pomozu si. Budu jeden tim. A teraz ma strach, ci to sama zvladne. Lebo sa nema o koho opriet.

Tak sme rozobrali tuto financnu stranku. Prijmy, vydavky, moznosti, ako usporit a odlozit aspon dake peniaze po troske, atd. Lebo v tom strese z toho jej mozog jednoducho vypol, zasekla sa a nebola schopna prist na nic normlane. Videla len katastroficke scenare. A upinala sa na jedinu poslednu znamu vec, ktora ju kedysi upokojovala - minule pocity istoty, ked mala este muza, ze si dvaja skor poradia, ako jeden.
A boli tam aj dalsie veci, co ju trapili, ale tato bola najvacsia.

Tak ked sa ukludnila a mala zrazu rozne vizie a scenare, ako to riesit a prezit, zrazu sa z tej naviazanosti na muza liecila lahsie.
Lebo v skutocnosti on svojou neverou, korunovanou pokrytectvom, tu lasku davno zabil. A to, co citila, uz nebola laska, ale zavislost. Takze napriklad buchanie srdca pri kazdej jeho sprave nebola ozvena lasky, ale nadeje, ze sa vrati stary stav, ktory si jej vystresovany mozog ako jediny posledny pamatal, ako bezpecne riesenie na jej strach. Ju riadilo to vedomie, zeby bola zase s detmi v bezpeci. Ked uz ale vedela, ako si bezpecie dodat sama, tak sa to stratilo.

Ty potrebujes u seba najst ten spustac tiez. Ked si budes isty, ze to je ono, tak ho potrebujes vypnut. A nasledne uz veci pojdu pomaly same.

A plakat za vztahom a stratou nie je ziadna hanba. Je to normalna vec. Zena, ci muz.

autor
Dnes o 05:23
@moonlight1210

@anonym_autor ty potrebujes zistit, co presne udrziava tu lasku k nej. Lebo ustym sposbom to uz nie je ani ta lsk, ale visenie na niecom, co vo vztahu bolo. Co si cez ten vztah dostaval.

Poviem ti to cez priklad znamej.
Pristihla chlapa doma v spalni, v ich posteli s babou, o ktorej tusila, ze to s nou taha, ale vzdy ju za to vysmial, ze je sprosta, ze o hentaku by on ani hrdzavy bicykel neoprel, alebo po nej krical, ze ho to uraza, ze ho podozrieva. Potom jej tu ziarlivost velkoryso odpustal a ziadal za to udobrovaci sex a hral sa doma na najrovnejsieho medzi rovnymi. Znama sa potom za ziarlivost hanbila.
V realite to s tou druhou tahal uz druhy rok.
Takze vsetky predpoklady, aby sli od seba a nenavidela ho do hlbky duse, splnene.

Napriek tomu, ze sli od seba a rozvadzali sa a on prestal s nou takmer komunikovat, lebo bol urazeny, ze jeho bublina doleziteho chlapa pred nou praskla, za nim stale plakala a hovorila, ze keby chcel, prijala by ho naspat. Zeby to nejak urovnali. Ze manzelstvo sa nema hned zahadzovat, veci sa maju opravovat, atd.
Tak sme si vsetky sadli a zacali rozoberat, co ju vlastne najviac trapi. Co dufa, ze by ten navrat manzelstva u nej utisil.
Ci sa citi sama. Alebo zrazu ma pocit, ze nema v spolocnosti hodnotu, niekto jej nieco sproste preto povedal. Alebo iba neznasa konce, zmenu. Atd.
Vyslo z toho, ze najviac ju stresuje, ze hoci ani spolu dvaja nemali extra vela penazi, vzdy sa jej lahsie dychalo, lebo aj keby sa daco stalo, dvaja to nejak spolu utiahnu. Podrzia sa, podporia, pomozu si. Budu jeden tim. A teraz ma strach, ci to sama zvladne. Lebo sa nema o koho opriet.

Tak sme rozobrali tuto financnu stranku. Prijmy, vydavky, moznosti, ako usporit a odlozit aspon dake peniaze po troske, atd. Lebo v tom strese z toho jej mozog jednoducho vypol, zasekla sa a nebola schopna prist na nic normlane. Videla len katastroficke scenare. A upinala sa na jedinu poslednu znamu vec, ktora ju kedysi upokojovala - minule pocity istoty, ked mala este muza, ze si dvaja skor poradia, ako jeden.
A boli tam aj dalsie veci, co ju trapili, ale tato bola najvacsia.

Tak ked sa ukludnila a mala zrazu rozne vizie a scenare, ako to riesit a prezit, zrazu sa z tej naviazanosti na muza liecila lahsie.
Lebo v skutocnosti on svojou neverou, korunovanou pokrytectvom, tu lasku davno zabil. A to, co citila, uz nebola laska, ale zavislost. Takze napriklad buchanie srdca pri kazdej jeho sprave nebola ozvena lasky, ale nadeje, ze sa vrati stary stav, ktory si jej vystresovany mozog ako jediny posledny pamatal, ako bezpecne riesenie na jej strach. Ju riadilo to vedomie, zeby bola zase s detmi v bezpeci. Ked uz ale vedela, ako si bezpecie dodat sama, tak sa to stratilo.

Ty potrebujes u seba najst ten spustac tiez. Ked si budes isty, ze to je ono, tak ho potrebujes vypnut. A nasledne uz veci pojdu pomaly same.

A plakat za vztahom a stratou nie je ziadna hanba. Je to normalna vec. Zena, ci muz.

@moonlight1210 tie spúšťače zažívam denne. Hlavne ráno, keď sa zobudím v prázdnej posteli a hľadám ju. Keď sa vraciam z práce a dom je prázdny, kde ma nevíta partnerka a syn. Víkendy presedené v obývačke na jednom mieste a len upadám. Večer keď zaspávam sa pozerám vedľa seba, kde je prázdne miesto.

majka35
Dnes o 05:30
@anonym_c4255b

@anonym_c4255b ktorý úbožiak toto napísal

autor
Dnes o 05:30
@anonym_79a31d

Ahoj. Chce to len cas. Tiez som bola asi 5 rokov zalubena do cloveka, ktory ma pred mojimi ocami podviedol…strasne to bolelo, nevedela som sa pohnut dalej. ale na tvojej strane neviem ci je to laska v pravom slova zmysle alebo skor fyzicka laska - hovoris len o jej super tele, nie o dobrych vlastnostiach. Lebo predavat svoje telo a fotky urcite dobra vlastnost nie je. Viem, clovek sa ma sustredit na dobre veci, ale v tomto pripade to nerob. Hovor si, co je zle a preco si ju opustil…

@anonym_79a31d to bola poznámka len pre toho úbožiaka. Nie je to len fyzická príťažlivosť. Keby sa tu rozpíšem o tom, čo nás spájalo a ako. Tak by som mal ešte horšie stavy.

anonym_555aec
Dnes o 06:38

Autor rozchody bolia. Vzdy. Akceptovanie, smutok, to su prve kroky k zotaveniu... pozeraaj dopredu a nie dozadu... ona svoje spravanie nezmeni, ten adrenalinovy kick, co jej pozornost inych muzov dava, tej zavislosti sa zbavuje tazko... ked zena zisti, ako vie svojim telom manipulovat muzov a ake je to vlastne jednoduche... a ano aj 40 rocne zeny su krasne a niektore 25 rocne .. povedzme nie su.

Ona nie je jedina, ktora k tebe pasuje. Ano si vo veku, kedy sa tie lady lamu a nie je uz lahke najst partnerku na cely zivot, ale ta moznost tam stale je, len musis chciet. Momentalne si zacykleny v kruhu, ze ju chces nazad, len racionalne vies, ze je to blby napad, ale to srdce...

anonym_1930a0
Dnes o 07:00

@anonym_autor No predstav si s koľkými chlapmi už spala a kolkí ju očumovali. Mne by sa hneď zhnusila. Zabudni na ňu, ona by ťa využívala stále. Aj tak si dobrá povaha, že si ju nechal bývať v dome a odišiel si ty. Najlepšie aby si sa s ňou vôbec nestretol, iba zobrať syna zo sebou.

anonym_db59df
Dnes o 08:04
@anonym_c4255b

@anonym_c4255b myslím, že podceňuješ aj staršie fešandy, nie len 40.

autor
Dnes o 08:17
@anonym_1930a0

@anonym_autor No predstav si s koľkými chlapmi už spala a kolkí ju očumovali. Mne by sa hneď zhnusila. Zabudni na ňu, ona by ťa využívala stále. Aj tak si dobrá povaha, že si ju nechal bývať v dome a odišiel si ty. Najlepšie aby si sa s ňou vôbec nestretol, iba zobrať syna zo sebou.

@anonym_1930a0 nemusím si to ani predstavovať, pocítil som to sám. Nechcem aby to vyznelo "vulgárne" no myslím že sex nám fungoval až do doby, pokiaľ som z nej nezačal cítiť iných. A teraz som si u nej všimol aj zmenu šatníka a samotného výzoru k lepšiemu, pre mňa to nechcela urobiť dlhé roky, ale pre iných za potešenie to robí bez problémov. Osobne si myslím, že som bol slepý a zamilovaný a teraz keď vidím čo robí, tak ma to len viac a viac bolí.

anonym_183ac7
Dnes o 08:33

chapem, ze taky dlhy vztah nezahodis len tak za hlavu. Ale maj trosku ucty sam k sebe. Keby ta miluje, nikdy to neurobi. Vazne by si chcel byt s clovekom, ktory toto robi? Ved ta zeba si zjavne nevazi ani samu seba, ako by si mohla vazit teba. Ver mi, chce to len cas, aj ked je to otrepana fraza, je to pravda

anonym_93d9e6
Dnes o 08:35

Mňa by skôr trapilo aby niečo nechytil syn od nej a čo to je za príklad taka ,, ženská,, pre deti
Otras

anonym_93d9e6
Dnes o 08:44

Si predstav, že tvoja mama by sa predávala za peniaze a s hocikým spala
To sú hodnoty,priority, príklad pre dieťa a ty miesto toho aby si rozmýšľal a nemalo to dopad na dieťa lebo jeho mama sa ku..i miesto slusnej brigády,tak riešis nezmysly
Ani neverím, že toto je reálne

anonym_12b9e3
Dnes o 08:52

@anonym_autor nie si zamilovaný do nej, si zamilovaný do toho aký bol vzťah predtým, to ti chýba, preto máš nutkanie sa vrátiť a tolerovať to čo robila, pretože sa teraz tvoj život zmenil. Musíš si opakoať, že nech by si urobil čokoľvek, skončilo by to stále v tom podvádzaní. Nijaká náprava by sa nekonala. Venuj sa synovi a koníčkom, postupne to prejde, ešte to je krátka doba. Hlavne sa nenechaj zase zmotať, nikam by to neviedlo.

anonym_2f5a06
Dnes o 08:52

@anonym_autor no 45 ročný muž a nemás to v hlave upratané? Ty sa nepýtas na syna,že aky to bude mat na neho dopad..nekompletná rodina ,matka cúra...Pytaj aspon striedavku a od hentakej ruky preč ...ako vies si s nou predstavit znova žit? Spat s nou? Keby to je len pri obrazkoch no čert to zober...ale pises ze spavala s inymi muzmi .Ty nepotrebujes psychologa kamaratov...ty zacni si vazit sameho seba ...lebo ja radsej by som sama bola ako s hentakou

anonym_93d9e6
Dnes o 08:53

A nezabudni doplniť ako ona je super úžasná slušná starostlivá a zaslúži si privyrobiť lebo ona vlastne je cielavadoma a chce to len pre dobro syna😅
A skrkajte si zoznam pliag čo chytí tvoj syn za jej škatuľu
Otras otras otras,neexistuje aby normálny chlap nechal tak svoje dieťa pri hentakej žiť

anonym_2f5a06
Dnes o 08:55
@anonym_93d9e6

A nezabudni doplniť ako ona je super úžasná slušná starostlivá a zaslúži si privyrobiť lebo ona vlastne je cielavadoma a chce to len pre dobro syna😅
A skrkajte si zoznam pliag čo chytí tvoj syn za jej škatuľu
Otras otras otras,neexistuje aby normálny chlap nechal tak svoje dieťa pri hentakej žiť

@anonym_93d9e6 tak zrejme mu najviac chyba sex a nie syn ktory zije s takou

anonym_93d9e6
Dnes o 09:00
@anonym_2f5a06

@anonym_2f5a06 neverim tomu, že toto je real
Chvála bohu za normal chlapov a ženy čo aj dbajú na svoje deti a nie toto
Radšej už sa nevyjadrujem,pre mňa fake

anonym_2f5a06
Dnes o 09:04
@anonym_93d9e6

@anonym_2f5a06 neverim tomu, že toto je real
Chvála bohu za normal chlapov a ženy čo aj dbajú na svoje deti a nie toto
Radšej už sa nevyjadrujem,pre mňa fake

@anonym_93d9e6 tak napriklad ja som poznala zenu ktora usla od muza a dietata isla na jarmok a uz sa nevratila chudak manzel isiel na policiu ze sa jej nieco stalo a po 2 ch tyzdnoch sa ozvala ze odisla os nwho k inemu ...dieta mu nechala.To bolo hrozne takze aj zeny su rajdy nestaraju sa ...nemusi to byt vymyslene...teraz nedavno sa mj stazoval sused ..10 rokov vztah peide z nocnej zena nikde ...reku asi isla na pecivo otvori dvere a vychadzala z bytu naproti 🤣

autor
Dnes o 09:26
@anonym_2f5a06

@anonym_2f5a06 sex mi nechýba, ja som bol vždy v živote zameraný na vzťah. A čo sa týka syna, už je rozbehnuté súdne konanie, aby som ho dostal ja, právnik je k tomu viacej naklonený a istý tým že to vyhrám, už len kvôli tomu čo robí.

Strana
z2