icon

Zamilovaný do nevernej

Včera o 21:11

Ahojte, viem že mužov tu píše pomenej, budem rád za akúkoľvek radu. Ubehli už asi tri mesiace od rozchodu a ja neviem svoju partnerku dostať z hlavy, je tu dáky muž alebo žena ktorá niečo podobné absolvovala? S partnerkou som sa rozišiel po 10 ročnom vzťahu, máme spolu 7 ročného syna, no neboli sme manželia. Rozchod som inicioval ja, dôvodom bolo to, že ma partnerka začala aktívne podvádzať s inými mužmi. Neviem či to nebude znieť ako z kresleného filmu, no realita je taká, že najprv začala ponúkať svoje nahé fotky za peniaze na istej platforme a neskôr som zistil že sa s niektorými mužmi začala aj stretávať. Podarilo sa mi jej to zaraziť, no po asi pol roku sa to začalo opakovať. Keď som ju na to začal zasa napomínať, tak sme sa len pohádali a nechcela s tým prestať. Veľmi som sa dakedy do nej zamiloval a snažil som sa jej dávať všetko čo chcela. Teraz to skončilo tak, že zostala bývať v našom dome spolu so synom a ja som sa odsťahoval do rodičovského domu. Keďže sa stretávame len zriedka, kvôli synovi, tak napriek tomu všetkému ju neviem dostať z hlavy. Ja mám teraz 45r. a partnerka je o 5 rokov mladšia.

Stretli ste sa už s podobnou skúsenosťou čo sa týka rozchodu a neustálej lásky k partnerke?

Kamaráti a okolie mi vravia že sa mám na ňu proste vykašľať a zaujímať sa len o syna, ale nejde mi to. Rovnako ako aj tie otrepané frázy od psychológa, že si mám nájsť dáku činnosť alebo koníčky, aj to je hlúposť. Nič nepomáha.

Strana
z2
autor
Dnes o 09:27
@anonym_93d9e6

@anonym_2f5a06 neverim tomu, že toto je real
Chvála bohu za normal chlapov a ženy čo aj dbajú na svoje deti a nie toto
Radšej už sa nevyjadrujem,pre mňa fake

@anonym_93d9e6 tak prepáč mi, že ti to pripadá ako fake, no dejú sa aj takéto veci. Nie je všetko v živote len ružové.

elz1920
Dnes o 11:36

Môjho muža to silno poznamenalo, a to ho bývalá manželka podviedla iba s jedným.
3 mesiace je málo, je to čerstvé. Samozrejme, že to bolí, trápi.
Síce ti priatelia dobre radia, ale zatiaľ asi nie si schopný postaviť sa k tomu iba racionálne.
Neboj, raz to prebolí a možno si aj lepšiu ženu nájdeš.
Len sa neupínaj príliš dlho na pekné spomienky. Snaž sa k veci postaviť ako realista. Nech mínusy zvíťazia nad imaginárnymi plusmi.

anonym_a3c4b3
Dnes o 16:08
@anonym_c4255b

ktorý úbožiak si kúpi foto 40r ženy...😀

@anonym_c4255b vidno, že nemáš o mužoch znalosti. Mužov zaujíma všetko, mladá, stará, chudá, tučná, chromá, atď.

Strana
z2