Zistuje sa pri rozvode účet v zahraničnej banke?
Ahojte. Zistuje sa pri rozvode, ci mam ucet v banke mimo SR? Dakujem.
Male sumy odlievaj, tie si nevsimne nikto (kava, vecer s kamoskou... ) a davaj to ku niekomu, v kom mas doveru - mama, sestra, kamoska... ak chces, napis mi IP
@guiseppinka Tak to aj mam v plane, male sumy. Vybrat znacnu hotovost by bolo okate. Verila som muzovi a nedopadlo to dobre. Uz verim len sebe...
Ahojte, keď muž zatajuje už dva roky koľko má výplatu a všetky peniaze posiela hned na svoje účty v zahranicn.bankach a na investičné portály a všetko "obracia", tj investuje, ale odmieta mi povedať kde všade to má a v čom a koľko atď, ale viem že to bude mega suma za celé tie roky, ja odhadujem že tak 200k určite.. Čo mám robiť, ako ho donútiť ?? Žijeme tým pádom viac-menej väčšinou z môjho rodicaku a on iba poplati účty, čo je pri 3 deťoch a 10 rokov doma dosť oklieštené. Chcela by som si vyhodiť z kopýtka aj ja, ale on stále že odkladá to na dôchodok lenže on neodklada ale všetko otáča na bitcoiny a podobné veci a častokrát to dosť klesne. A navyše už slovo rozvod padlo veľakrát a ja sa bojím že sa k tomu nedostanem. Poprípade kebyže sa mu niečo stane ani netuším kde všade ich má....poraďte prosím. Prosby ani príkazy naňho neplatia ,skúšam to už rok. Ani vyhrazky.

@ssandyy No az tak jednoduche to nie je. A doma som to tiez velmi nechcela skladovat.