Mám alebo nemám obnoviť vzťah na diaľku?

micuska11
23. feb 2020

Dobrý deň. Idem si po radu . Mala som vzťah na diaľku. Väčšinou som bola na chybe ja priznávam.. vždy som riešila aj to čo som nemala ..vydela som problém tam kde ani nebol.. často som hľadala situácie aby nastal nejaký problém.. takto sme to vydržalo rok.. po roku priateľovi praskli nervy a vzdal to.. vtedy som si uvedomila čo som stratila.😭😭😭 Darmo som sa snažila ale už možno bolo neskoro... Po 4 mesiacoch sa mi ozval zase... Všetko mi vysvetlil ale ja mám už zmiešané pocity.. preto som vyvolávala hádky pretože neprejavoval city,nedával lásku na javo a ja som nevedela na čom som... Bolo to ťažké.. terás mi vždy hovorí že nemam naňho tlačiť mám mu nechať čas ..ale 4mesiace mal času dosť nie? Neviem čo robit .. a neviem ako sa rozhodne ..

majkeel
23. feb 2020

Miesto hadok sa radsej venovat gramatike ... a najst si niekoho na blizko.

pribinak
23. feb 2020

Ukľudniť sa. Mal času dosť? No o Róm ty nerozhodujes, ale on. Ak budeš príliš tlačiť na pílu, pošle tá zas do kelu.

Ehm, skús si opraviť aspon niektoré chyby: videla, nie vydela, teraz, nie teras

lintu
23. feb 2020

Ak máte v tom vzťahu na diaľku ešte dlho pokračovať, tak to nechaj radšej tak. Nejde vám to. Jeden od druhého chcete niečo, čo si neviete dať. Chcelo by to viac trpezlivosti, pochopenia, ústupkov, práce na komunikácií....
Ako často ste sa videli? V čom naňho vlastne nemáš tlačiť?

micuska11
autor
23. feb 2020

@majkeel bože ľudia už prestaňte sa tu robiť múdrymi! Človek chce niečo napísať a počuť vás názor a miesto toho dostane radu o gramatike... Vy ste dokonalý????

jankapepe
23. feb 2020

@micuska11 ,, dokonalí,, ....ale k téme..... vzťah na diaľku môže fungovať len krátkodobo a len v prípade že je pevný.
Na tvojom mieste by som hľadala na inom mieste

retatka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz