Manžel vozí domov kolegyňu, píše si s ňou. Je to normálne?

27. júl 2020

Prosim je normalne ze manzel a otec 2 deti spprtuje s kolegynou
Ze ju potom vozi domov
Ze si spolu vypisuju
Ze mi sam povie ze su velmi dobri kamarati a ze si rozumeju

Je normalne ze on vie ze ma to stve ale napriek tomu s tym odmieta skoncit aj napriek tomu ze po cca pol roku uznal ze to nie je normalne?

janinah
27. júl 2020

sportuj s nimi...a zober aj deti😉

autor
27. júl 2020

@janinah hej no ide o tenis

ikonica
27. júl 2020

Najdi si tiez kamosa na sport

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dollyzv
27. júl 2020

Nechcem byť zlým prorokom,ale už to nebude asi len kolegyňa 😒😒

janinah
27. júl 2020

tak budeš divák a fanúšik...a deti tiež....stále by som sa im tam nanominovala

zooeynka
27. júl 2020

Malo ho zamestnavas s detmi. Ake su stare?

hettinka
27. júl 2020

Chod povzbudzovať.

janinah
27. júl 2020

@viestta kolegyna to vzdá,športovať a voziť sa v aute s celou rodinkou ju dlho baviť nebude

autor
27. júl 2020

@janinah len 2 deti 2 & 4 roky s hravaju tak ze domov dojde ked uz spat idu a hlavne nemala by som sa tam ako dostat ( nesoferujem )

dollyzv
27. júl 2020

Ako že sa tam nemáš ako dostať,tak kolegyňu vyvážať bude ale svoju ženu a deti nie? Nie som za to nanominovat sa mu tam za každú cenu,hodila by som skôr úprimný rozhovor či k nej niečo cíti,popripadne dať ultimátum nech si vyberie..keď si aj sám priznal že to nie je normálne,tak sám už asi cíti že to nieje len kolegyna

zooeynka
27. júl 2020

Ako casto chodi hravat?

asfodelka
27. júl 2020

Ja som za slobodna chodila do posilovne s kolegyninym manzelom. Nikdy medzi nami nic nebolo ale zas je pravda ze sme si nikdy nepisali. Ono vela zalezi od Tvojho muza kam to necha zajst.

autor
27. júl 2020

@asfodelka dobre ale ta kolegyna s tym bola v pohode?

s_a
27. júl 2020

Je normálne že si s ňou ide zašportovať, veď predsa je to šport čo človek sám hrať nemôže.. ale už keď su spolu v práci, na tenise, tak je divné že si ešte aj vypisujú..a hlavne že nerešpektuje, že tebe to vadí.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
asfodelka
27. júl 2020

Ja som chcela chodit a nemala som s kym tak ona navrhla jej manzela. Ale my dve sme sa poznali a ja som dost odmerana k muzom tak sa nebala. Neflirtovali sme spolu, jednoducho sme sli, zacvicili, obcas som u nej aj prespala a hrala sa s ich synom.. bola som mladsia od nej a slobodna. Ona svojmu muzovi verila a vedela ze ja nie som šlapota. Neviem ako u Teba, ci ju poznas, ci veris muzovi, tazko povedat

rachel36a
27. júl 2020

Aj muž a žena dokážu byť len kamaráti, aj keď tomu väčšina ľudí neverí...ja mám tiež kamaráta... chodím s ním von, na prechádzky, navštevujeme sa.. trávim s ním veľa času , keďže môj muž chodí na týždňovky...kopu ľuďom to bije do očí a neveria že sme len priatelia... očividne súdia podľa seba....

ikonica
27. júl 2020

@rachel36a a kamarat ma zenu? Vies mozno ty v tom mas jasno, ale on to moze mat inac...

kvetinka75
27. júl 2020

Nehmch kolegyna strazi deti a vy sportujtee

rachel36a
27. júl 2020

@ikonica nie, už nemá ženu...a má v tom aj on jasno...sme kamaráti... nič viac medzi nami nie je... zoznámil sa aj s mužom, ale čas s ním trávim väčšinou len ja, prípadne aj so synčekom.. vždy som mala lepší vzťah s mužmi ako kamarátmi ako so ženami, ktoré stále riešia nejaké banality, ohovárajú a vidia problémy tam kde nie sú... poznáme sa už 25 rokov... ešte som bola slobodná...keby mu išlo o niečo viac tak by sa už asi vyjadril...a ako on hovorí" čo ten Milan na tebe vidí...ja by som ťa nechcel ty potvora" 😁😁😁😥😥

podkovickaa
27. júl 2020

Ja mam tiez sportovych kamaratov,kedze manzel sportuje ine sporty.Chodim po vseliakych behoch a triatlonoch a chalani ma vyvazaju.Pridu pre mna a potom privezu.Tam to konci....Ja nerobim kuluristiku a manzel neslape 100 km do pedalov a este beh a bike.U nas je vztah postaveny na dovere.Tiez mi nevadi,ked ide z fitka neskoro,tak vezie odtial nasu susedu ktora tam robi recepcnu.Ma to 2 km peso,tak preco by ju nedoviezol?Zacni aj ty sportovat.Kludne aj ten tenis.

jenny224
27. júl 2020

Mňa zaráža len jedno (lebo kamarát, s ktorým športujem a bavím sa, je ok) - on uznal, že to nie je normálne? A čo konkrétne je na tom podľa neho nenormálne?

basullinka
27. júl 2020

To, že spolu športujú je podla mňa OK. Ale, čo považujem za divné je to, že okrem celého dňa v práci a 2-3 hodinách športu si majú potrebu písať ešte aj doma.

sunny8
27. júl 2020

Napíšem ti to z môjho pohľadu. Máš dve deti máš starostlivosť o domácnosť z čoho si pravdepodobne podráždená a on to cíti. To že sú dvaja manželmi ešte neznamená že sú aj spriaznené duše (ak na ne veríš). Ver či never aj ja som si rozumela s jedným mužom lepšie ako s mojím manželom. Nemal nič proti tomu pretože to bol jeho strýko (môj kolega aj kamarát zároveň) .. nikdy by ho nenapadlo žiarliť. Ani ženu toho môjho kamaráta. Proste sme si sadli brala som ho ako otca radil mi mali sme spoločné záujmy. Proste svojho muža som milovala najviac ako to len šlo ale nebol žiaľ moja spriaznená duša. Nechápal ma s mojimi stavmi. Ale neriešila som nič mimo zväzku. Len kamarátstvo

vilma7
27. júl 2020

Ja mám ca 13 rokov kolegu chorvata, chodili sme spolu do fitka, je ženatý, jeho ženu tiež dobre poznám, aj ona chodí cvičiť, ale do ineho fitka. A aj si napíšeme keď niečo treba, aj si ako kolegovia rozumieme, aj nám kvety popolieva, poštu vyberie keď treba atď...a stále to je len kolega a kamarát. A aj ja 50.tku ma pozval.
A ty tú kolegyňu poznáš?

autor
27. júl 2020

@vilma7 osobne nie.

autor
27. júl 2020

Mozno fakt len prehanam, mozno je to normalne, mozno nie. No potrebovala som zistit viac uhlov pohladu na danu vec, nakolko podla manzela o nic nejde, no kamoske sa vdaka podobnej situacii skoro rozbilo manzelstvo a nejak som si to mozno len spojila.
Mozno som len blba ziarlivka, len proste ma ranili slova ako sme si ako surodenci, sme najlepsi kamarati, rozumieme si a zaroven mam pocit ze nase konverzacie su len o detoch, o domacnosti a ze uz to nie je co to bllo predtym. Uvedomujem s, ze chyba bola aj vo mne, no ja som na sebe zamakala a aj on to uznal. No aj tak je to take divne.
To ze spolu hraju tenis mi vadi najmenej.

vilma7
27. júl 2020

Tak ho popros nech vás zoznámi. Tam potom uvidíš ako sa ku sebe správajú.

gir
27. júl 2020

Popros ho, nech vás zoznámi, že chceš od nej počuť, ako to vníma ona, či to nevadí jej partnerovi, manželovi. Narovinu povedz, že ti je to nepríjemné, nech ťa naučí hrať 🎾 a budete chodiť spolu s deťmi. Nech navrhne spoločné aktivity, aby ste trávili čas ako rodina a nepotreboval kolegyňu.