Rozchod s narcisom

20. aug 2022

dobre rano, ja už neviem ako ďalej, smutná som veľmi. rozišla som sa s narcisom (mal veľa týchto znakov) ale rozišli sme sa v podstate v dobrom , dokonca aj on uznal že sme si nič nespravili. ja som sa rozišla prvá, on ma nakoniec vymazal a chce na mňa zabudnúť, nemám ho kontaktovať. Mňa to mrzí že to takto dopadlo a musel ma úplne odpísať zo svojho života :((( ešte takým spôsobom akým to urobil...

máte niekto skúsenosť s rozchodom s narcisom čo im vlastne prebieha v hlave, ako to oni berú? idú si hneď hľadať niekoho iného? tento na mňa nepôsobil, že by ma podvádzal alebo mal ešte niekoho rozrobeného. nemala som vôbec ten pocit a na to mám ja tiež nos, keď ma bývalí podvádzali v podstate som prišla na to hneď.

viem že keď rozchod tak rozchod a ešte asi s takýmto človekom netreba banovať ale napriek tomu ma to trápi, že tak spálil mosty, pritom sme sa vôbec nepohádali, nič....

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
xena0
20. aug 2022

Neriešila by som čo a ako, ano pri rozchodoch sa stáva že aj keď sa rozidete v dobrom tak jeden proste páli mosty a keď to tak cíti je to ok.

sona96
20. aug 2022

Možno o je to detinské, ale aj ja som si vždy bývalých po (akomkoľvek priateľskom) rozchode vymazala zo soc. sietí a aj zablokovala. Mne to pomohlo sa odstrihnúť a získať odstup, možno nadhľad. Po čase, keď to prebolelo, som si ich odblokovala. Keď sme sa rozišli, nehnevala som sa a teraz po čase máme fajn vzťah. Bývame v malom meste, takže sa občas náhodou stretneme a vždy ich rada vidím a prehodíme pár slov.

cairka
20. aug 2022

Neviem, či to tak majú všetci narcisi, ale, ten, ktorého poznám ja, dokáže buď milovať,alebo nenávidieť. A môže sa rozísť v dobrom, nie je v jeho povahe robiť zlobu,alebo nebodaj dobiedzať, šmirovat, sledovať....ale ten človek pre neho prestane existovať. Proste ako keď sa zmení kuriér a ty vymažeš z mobilu číslo toho starého. Koniec. Viac si nemáte čo povedať. Spravila si dobre a neľutuj.

autor
20. aug 2022

@cairka áno, tento je taký istý asi ☹ on mi povedal, že ma už v živote nechce vidieť. aj sa som proste pre neho prestala existovať ☹ ešte deň pred tým bol na mňa milý a snažil sa ma ešte presvedčiť o niečom ☹ potom to hneď na druhý deň takto vzdal.
ja sa s tým dosť ťažko vyrovnávam. mala som ho rada, ešte mám, len mal ťažkú povahu ☹

autor
20. aug 2022

@zoro9836 nie, má súrodenca.

moonlight1210
20. aug 2022

Ty si ta, co vcera riesila, ze sa ta po rozchode z tvojej strany snazil ziskat spat, este vecer ti pisal zlato moje a rano ta uz nechcel vidiet, pocut?

cocolino234
20. aug 2022

Áno, určite je to ona.

@autorka tak neviem čo si čakala, jednak si sa s ním rozišla ty a to jeho ego ťažko prehltne a za druhé on tiež nie je bábika na špagátiku, že sa s ním rozídeš a na druhý deň si to rozmyslíš, tak ho prídeš prosiť o milosť. Ja si úprimne myslím, že ani rozchod s tebou netreba banovať a on to vie. Asi tam bol dôvod prečo si sa s ním rozišla nie? tak nerozumiem načo sa vracať do vzťahu k niekomu, koho “máš rada“. Tak buď niekoho milujem a chcem s ním byť alebo nevymýšľam tieto detinské naťahovačky, že sa s ním rozídeš a dúfaš, že stále bude máť záujem. Obaja ste spravili dobre, ty, že si ho poslala do riti a on, že s tebou už nechce mať nič spoločné.

maialeo
20. aug 2022

aj s narcisom môžeš krásne vychádzať ak máte spoločný partnerský horoskop v poriadku

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
20. aug 2022

Tak musis povedat aj B). To, co vcera. Ze si si to potom s rozchodom rozmyslela, lebo si sa rozisla v hneve a hnev potom opadol. A zacala sa snazit k nemu vratit.

Nedostanes nikdy spravne odpovede, ak si nechas polovicu pravdy pre seba.
Klames sama seba, hladas naplaste a vysvetlenia, ktore by boli pre teba prijemne. Ibaze su to iluzie.
Nikam ta nepohnu.
Maximalne vdaka nim zopakujes svoje vztahove chyby este niekolkokrat.

Ci uz tu na fore, ci uz s kamoskou, ci uz sama sebe (a hlavne sama sebe) - klad si spravne otazky. Pomenuj si veci jasnym slovom. Nebal si to do darcekovej tasticky.
Jediny, kto to na konci olutuje, ze nebol k sebe hlboko uprimny, budes ty.

maialeo
20. aug 2022

@zoro9836 nemusíš súhlasiť. 😀 Ja robím hrs 30 rokov takže o tom niečo viem z praxe.

autor
20. aug 2022

@moonlight1210 nie som, možno rovnaká téma, to je možné, ale neviem, kto tu včera čo písal.

autor
20. aug 2022

baby, ja som tu včera nepísala nič.

autor
20. aug 2022

@maialeo to zistím ako ten spoločný partnerský horoskop?

joesvk
20. aug 2022

Autorka, buď šťastná, že si ťa zablokoval a nechce ťa už nikdy vidieť.Je to to najlepšie, čo sa ti mohlo stať.
Inak by si bola stále v ohrození, že ťa ukecá, keďže oni sú vždy dobrí manipulátori.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
20. aug 2022

Nuz, pytala si sa, ako to berie narcis.
Narcis to berie strasne osobne.
Ze ta vymazal je vlastne vyhra. Ktoru ocenis, az nad tym porozmysla a rozhodne sa, ze si mu vlastne ublizila a treba ti to nejak dat pocit na hociktorom tvojom citlivom mieste. A vrati sa ti do zivota, aby to uskutocnil.
Vtedy zistis, ze jeho zablokovat nestaci.

Aj ked ta to teraz trapi (lebo byt zrazu tak akoby ohrdnuty ustedri uder egu), skus to neriesit. Ak je naozaj narcis, stalo sa ti to najlepsie, co mohlo, ak ta vymazal.

cocolino234
20. aug 2022

@autorka ak si aj nepísala, tak moja odpoveď je stále rovnaká. 🙂

@maialeo vraj horoskop 😆poznám xy ľudí s dokonalým partnerským horoskopom a aj tak im to nefunguje a vieš prečo? lebo od vzťahu vyžadujú viac ako partnerskú zhodu v horoskope. A ty ako človek, ktorý údajne s horoskopmi pracuje 30 rokov by si mala vedieť, že v každom horoskope nájde každý človek aspoň jednu črtovú vlastnosť, v ktorej objaví seba. Prosím naozaj sa netvárme, že horoskop je kľúčom vzťahu a kto na to vsadí svoj vzťah, tak je mentálne niekde inde.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
komplikovana
20. aug 2022

podla mna ci narcis, alebo nie, ma plne pravo zachovat sa ako chce, ako je pre neho lepsie. A pre toho tvojho bolo vymazat ta, tak to aj urobil.

sindyem
20. aug 2022

Mala som podobnu skusenost. To, ze je narcis som prekukla relativne skoro, a to ze s takym byt nechcem som si uvedomila tiez rychlo. Po tom, co sme sa na moj popud dohodli, ze ideme kazdy dalej svojou cestou, tiez odmietol uz akykolvek kontakt. Jednoducho narcis. Patri to k ich povahove. Jeho ego neznesie, ze ho nezeres aj s navijakom celeho aky je a nepototo sa z neho. Potrebuje sa obklopovat a namotavat si okolo prstikov len takych, co ich budu uctievat a klast ich potreby nad svoje...tak bud rada, ze je tomu koniec. Nekontaktuj ho a zmier sa s tym, ze v tom kontakte uz naozaj vobec nebudete. Tym ze mu budes vypisovat dosiahnes len to, ze mu budes hladkat to jeho nabubrele ego. On sa casom ozve mozno...mne sa ozval. Po troch rokoch 😂 tyzden pred mojou svadbou. Akoby mal radar...ked som mu odpisala na otazku ako sa mam, ze vynikajuco, idem sa o tyzden vydavat a som stastna, poblahozelal a tam kontakt skoncil. 🤗

barborachors
20. aug 2022

narcisy sa veľakrát zmierňujú s rozchodom cez zlost. tým ze ta blokol a odstrihol je radikálne riešenie kde on bude zvladat rozchod cez tento spôsob. a nechapem načo to vlastne riesis, je rozchod? Je. Tak do toho uz neryp a nechaj ho sa s tým zmieriť ako on uzná za vhodne.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
retep00
20. aug 2022

Odstrihol ťa, pretože si zranila jeho vysoké ego. Takí ľudia si väčšinou myslia, že sú vo všetkom najlepší. Teraz má v sebe zlosť na teba, je urazený. Poznám takého, po čase sa ozval sám ale keď videl, že bez snahy to nepôjde zmizol znova. Buď rada, že si sa takého zbavila. 🙂

mandzula
20. aug 2022

Ak to bol narcista, skac meter dvadsat, ze mas pokoj a dufaj, ze to tak aj ostane.

maialeo
20. aug 2022

@zoro9836 😀

maialeo
20. aug 2022

@cocolino234 skús ma po 30 rokoch nepoučovať o tom, čo kde funguje a nefunguje. Ty sleduj ďalej TV8 a zvyšok nejak na iných.