icon

Rozchod s narcisom

20. aug 2022

dobre rano, ja už neviem ako ďalej, smutná som veľmi. rozišla som sa s narcisom (mal veľa týchto znakov) ale rozišli sme sa v podstate v dobrom , dokonca aj on uznal že sme si nič nespravili. ja som sa rozišla prvá, on ma nakoniec vymazal a chce na mňa zabudnúť, nemám ho kontaktovať. Mňa to mrzí že to takto dopadlo a musel ma úplne odpísať zo svojho života :((( ešte takým spôsobom akým to urobil...

máte niekto skúsenosť s rozchodom s narcisom čo im vlastne prebieha v hlave, ako to oni berú? idú si hneď hľadať niekoho iného? tento na mňa nepôsobil, že by ma podvádzal alebo mal ešte niekoho rozrobeného. nemala som vôbec ten pocit a na to mám ja tiež nos, keď ma bývalí podvádzali v podstate som prišla na to hneď.

viem že keď rozchod tak rozchod a ešte asi s takýmto človekom netreba banovať ale napriek tomu ma to trápi, že tak spálil mosty, pritom sme sa vôbec nepohádali, nič....

cocolino234
20. aug 2022

@maialeo ja neskúšam, ja to robím. Tieto biedne 30 ročné znalosti si nechaj vo vrecku pre tých jednoduchších. U nás sa tv nesleduje, lebo tam sú krásy ako ty básniace o teórií života, ktorú objavili v časopise, u nás veríme v logiku. Takže o prenechávaní zvyškov by som pomlčala.

A doplním, že ja ani netvrdím, že horoskopy sú úplne 💩 ale rozhodne nie sú kľúčom vo vzťahu a už určite nie s niekým, kto má diagnózu. 🤦🏻‍♀ A k tvojej ofenzivite asi toľko, že ťa hádam nemrzí tých 30 rokov.

autor
20. aug 2022

@zoro9836
@barborachors
ja s tým vôbec nie som zmierená, je mi za ním smutno, rozchod bol z mojej strany ale kvôli tomu, lebo som videla, že mu záleží len na ňom a nič s tým nerobil, proste iba po jeho muselo stále byť.
len ja sa s tým vôbec neviem zmieriť a mám ho stále rada.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
nelina1
20. aug 2022

Ak si ťa zablokoval, zablokuj si ho tiež, pretože on si ťa po nejakom čase odblokuje a ozve sa ti, keď už naňho nebudeš myslieť.
Najhoršie je to prekonať teraz, toto fakt nechceš.

autor
20. aug 2022

@zoro9836 ja som to práveže skúšala už, pred tým než som sa s ním rozišla ☹((((((
hovorila som mu s tým a s tým som nespokojná, čo by sa s tým dalo robiť, ale veľmi mi to nepomohlo k ničomu. on vôbec nepripúšťal, že by robil on niečo zle.

ja to teraz vnímam ako veľkú tragédiu, že sa už nikdy neuvidíme, neporozprávame, všetko to skončilo. proste koniec. ako keby zomrel. keby tie city k nemu aspoň vyprchali.

keď si ale zoberiem, či by som mala teraz záujem sa rozprávať alebo vidieť s mojimi ex-partnermi, tak nie, ani s jedným. vôbec mi nechýbajú ani nemám potrebu vedieť ako sa majú. ale pri tomto si to absolútne neviem predstaviť, kedy to všetko prebolí, či vôbec.

inak čo si posielala link @anetkaadamko, áno toto naňho naozaj sedí 😢 je veľmi ťažké sa zmieriť s tým.

autor
20. aug 2022

@nelina1 nemyslím si, že sa ozve. on ani nechápe stále prečo som sa sním rozišla, že to nebolo kvôli tomu, že by som ho nemala rada a nechcela s ním už byť, ale kvôli jeho povahe. ale vravel, že ja som mu ublížila ale to že on mi ublížil, to som mu radšej ani nehovorila, lebo mi to prišlo zbytočné, on to aj tak nepochopí.

ako dlho to bude bolieť, kedy sa z toho tak človek dostane? nebol to dlhý vzťah. pol ročný.

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
jasla
21. aug 2022

Moja mama je narcis... obycajna bezna hadka, chyba na jej strane. Odmietla som sa znova donekonecna ospravedlnovat za nieco, co som nesposobila, ona sa zas a vlastne nikdy v zivote neospravedlnila, radsej ma uz opat na 2 roky vymazala zo zivota. Predtym davno ma vymazala na celych 11 rokov. Este raz uz nespocetny krat som to s nou skusila, ozvala som sa, vsak som dcera... skusila som a uz nikdy viac. Takze tolko o vymazavani ludi narcistami.. cize k Tebe len tolko, bud rada. Urcite mas naviac, tito ludia len ublizia a to nespocetne krat, ak sa nechas vtiahnut do ich hier

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
jasla
21. aug 2022

@anetkaadamko to by na roman vydalo😒

feeewa
22. aug 2022

@jasla mam to rovnako! Len u nas je narcista otec… som bloknuta, kde sa len da a pred celou rodinou ohovarana ako nevdacna dcera, ktora si nevazi otca… presne viem, o com pises, aj cim si si presla…

kiwi3
22. aug 2022

to si sa este predtym s nikym nerozisla, ked sa pytas, ako dlho to bude trvat, kym to bude boliet? tazko individualne... ale napadlo ma akurat, ze ta ma asi tam, kde chcel. ze este budes lutovat, ze si sa s nim rozisla. akoze je normalne si trochu posmutit, ale neskoc mu na to citove vydieranie, bud si vedoma toho, ze toto je len dalsia hra z jeho strany

jasla
22. aug 2022

@feeewa ono je to ovela tazsie, ked je to velmi blizky clovek /rodic, manzel/. Od toho sa tazko uteka. Trvalo mi to teda kopu rokov, kym som si sama seba zacala vazit. Preto aj autorke radim utekat kym sa da. Ak by mali deti, bolo by to velmi tazke. Teraz este moze.

jasla
22. aug 2022

@kiwi3 suhlasim oni tych hier rozohraju na city nespocet. A ked ta maju, kde potrebuju, znovu ta ponizia, rozslapu, ublizia... a tak dookola, kym sa nechas

feeewa
22. aug 2022

@jasla presne tak, ked clovek “zaprie” rodicia ten tlak a sudenie okolia su hrozne…

Je o tom skvely podkast:
https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbm...

Mne dost pomohol uvedomit si, ze niektore veci fakt nie su moja vina a zacat si zase vazit samu seba 🙂

marca12
22. aug 2022

Tak to bud rada,ze ta neotravuje,neatakuje,lebo to vacsina narcisov po rozchode robi a hlavne narcis malokedy suhlasi z rozchodom.

jasla
22. aug 2022

@feeewa ano tiez toho o tom tetaz dost citam. Je supet, ze sa tym konecne spolocnost zaobera. Deti sa nerodia zle, ale rodic narcis ta naozaj donuti uverit, ze si vsetkemu na vine. Dokonca aj rozvodu rodicov😒

autor
22. aug 2022

@kiwi3
@marca12
tak už je to viac ako mesiac čo nie sme spolu a nie už neskúša, nerobí mi nič zle, tak uvidím, či sa to zmení, ale nemyslím si už... možno aj áno, no ktovie....

jasla
22. aug 2022

Chvalabohu, ze ti da pokoj... a neboj sa, dostanes sa z toho smutku. Vzdy je to po rozchode tazke, narcis, nenarcis🙂 drzim palce

terka224
22. aug 2022

Ja si myslím, že to je jeho taktika. Bola som s takým a "akože" spáli mosty aby bol on ten chudáčik, tebe začne chýbať a aby si sa ty ozvala jemu. Ale to prosimta nerob

autor
22. aug 2022

@terka224 nespravím to. a on sa ti potom niekedy ešte ozval?

drahomirrra
22. aug 2022

@moonlight1210 Absolutne, do bodky suhlasim.
Ozve sa. Ak je to narcis, ozve sa.

terka224
22. aug 2022

Jasné že áno 😂 ale prosimta, buď silná a ak sa ti ozve tak to ignoruj. Síce toho človeka osobne nepoznám ale narcis sa nezmení. Držím ti palce, zaslúžiš si niekoho kto ťa bude mať skutočne rád a bude ti to patrične dávať na javo💖

jozef11111111
4. sep 2022

@anetkaadamko tak to je súper 😂

autor
8. sep 2022

ahojte, ozval sa, dnes. že na mňa nevie zabudnúť a je mu smutno, lenže ja už som sa dostala z toho najhoršieho, a stále som si pripomínala to zlé, ako sa správal, čo robil a v telefóne som bola chladná. Ani teraz už to so mnou nerobí nič, že by som z toho zúfala. Neviem, či to tak aj zostane, či mi to ešte nepríde ľúto a nebudem revať, no zatiaľ nie...
hovoril, že jemu nejde zabudnúť, a to čo písal že ma už v živote nechce počuť a poznať tak to bol len obranný mechanizmus . len ja som mu hovorila také, že mám konečne pokoj v duši, mám sa dobre a nech sa drží toho čo napísal. potom mi zase hovoril, že tak mi praje všetko dobré v živote a mám mu prepáčiť že mi volal, keď ho už nechcem počuť...
Baby, myslíte, že teraz mi už dá naozaj pokoj? neviem, čo mám ešte čakať ☹
ale mali ste pravdu, ako ste tu písali, že určite sa ešte ozve... ja som nečakala už... resp. nie po tak krátkej dobe...

janiela6
8. sep 2022

Ak je ozaj narcis, tak necíti nič a ide si ďalej veselo svojím životom bez teba, nechýbaš mu.

autor
8. sep 2022

@janiela6 neviem, som z toho teda zmätená. on má veľa čŕt narcistických. ale zase tomu, že sa trápil a ,,naplákal", verím... ale len kvôli tomu, že on niečo chce ale vôbec nehľadí na to, čo by som ja chcela a vôbec sa neospravedlnil ani neprišiel s niečím, že by to chcel napraviť, spraviť pre to niečo... skrátka.. zase len ON.... ☹ a ON...

autor
8. sep 2022

@janiela6 ešte som mu v tom tel. povedala, že čo ťa nejaká nechala a tak sa ozývaš zase mne? a on že dobre vieš že to tak nie je, veď ma poznáš už troška.... akože keď sme spolu tých pár mesiacov boli, tak nemala som podozrenie, že by s niekým ešte bol... to nie... a na to mám čuch, to by som spoznala... ale ruku do ohňa by som zaňho nedala, že by to v budúcnosti nespravil... okrem toho mal účet na dvoch zoznamkách a vôbec si to nezmazal. nechodil tam pravidelne, ale občas tam zavítal... čiže, keby sa nájde lepšia ako ja, tak naozaj.. ruku do ohňa zaňho by som nedala ☹

janiela6
8. sep 2022

Trápil sa a plakal? Never. Divadlo a naučené emócie, skutočné pocity on nemá.

janiela6
8. sep 2022

Ach, bože, dievča... Okašlala ho a on sa k tebe vrátil, lebo vie, že mu odpustíš a možno sa k nemu vrátiš. Má ťa ako zadné vrátka, má ťa na dobíjanie energie, vycicia ťa, zničí a odkopne. Pôjde ďalej. Ale ozve sa po čase, aby ťa skontroloval. Ozve sa práve vtedy, keď začneš žiť spokojne bez neho.