icon

Ako vysvetlím bývalému, že žiadosť o zvýšenie výživného nie je udanie?

17. dec 2022

Dala som si na sud ziadost o zvysenie vyzivneho,ex priatel do mna utoci s tym preco som ho udala??? Ako mam asi dementovi vysvetlit,ze zvysenie vyzivneho nie je udanie,udanie je keby dam trestne oznamenie za neplatenie.

Strana
z2
sovica
18. dec 2022

@autorka, tak s týmto indivíduom komunikovať, to musí byť na slučku😨 On je tak tupý, že si neuvedomuje ako môžeš SMS-ku proti nemu použiť na polícii aj na súde. Všetko si odkladaj, aby si mala dôkaz, ako s Tebou "komunikuje". Jeho IQ aj EQ je asi na bode mrazu. Držím palce, aby si to nejak psychicky ustála🍀

nikaeli
18. dec 2022

Už sa s ním nebav, nič nevysvetľuj, neodpovedaj na správy, nereaguj na urážky. Tieto správy si vytlač a vezmi so sebou na súd. Aj môj ex je cez sms hrdina a na súde stiahol chvost. Držím ti prsty 😉

daniela1911
18. dec 2022

A on aj má určený styk s dieťaťom ?

autor
18. dec 2022

@daniela1911 nie on nechce

autor
18. dec 2022

Cely den mi pise a nadava

autor
18. dec 2022
daniela1911
18. dec 2022

Chod podať trestné oznámenie.
A žiadaj aspoň 150€ výživné… tak ty máš dieťa nonstop a on ti posiela 60€.

autor
18. dec 2022

@daniela1911 nechapem ako dospely chlap toto moze robit kvoli vyzivnemu

basska_b
18. dec 2022

Hrozny teror toto 🤦‍♀️ to mi je luto a este k tomu pred sviatkami. Blokni si jeho cislo a ze bude s nim komunikovat tvoj pravnik, toto sa neda... mas na to plne pravo, nezneuzivas situaciu, ale je paragraf, ze dieta ma pravo sa podielat na zivotnej urovni oboch rodicov

ariesi
18. dec 2022

Si s mojim môže ruky podať. Som si vypočula, aké m nehorázne požiadavky, že sa ma nedá ani človekom nazvať. A tiež tak, platí i pár eur viac ako tebe a práca tiež v zahraničí. Proste komu nie je dané, nepochopí. Nerieš.

daniela1911
18. dec 2022

Určite si jeho číslo neblokuj, aby to neotočil ešte proti tebe, že si mu neumožnila komunikovať kvôli dieťaťu. SMS a maily sú najlepšie.

autor
18. dec 2022

@daniela1911 neblokujem,len neviem co na to pisat asi nic

autor
18. dec 2022

@basska_b ved to viem

autor
18. dec 2022

@basska_b ale ved 120 je co ked zarobi v nemecku 3000

jaond19
18. dec 2022

Tak na toto je skoda akehokolvek slova.... toto by som si ale nechala ulozené. K°kot co vlastnej krvi uprie par desiatok eur navyse.... no nech teda zdochne, dobrák...

autor
18. dec 2022

@jaond19 aj si to nechavam pre kazdy pripad

autor
19. dec 2022

@jaond19 ja nedokazem pochopit ako toto niekto moze kvoli zvyseniu vyzivneho robit

jaond19
19. dec 2022

Nadavky su jedna vec, ale povedat zene co neskapala pri porode.... preboha to je ludský odpad.... ze on neskapal pri sexe teda ked to dieta robil....

judar
19. dec 2022

By ma vazne zaujimalo ze preco si si robila decko s takym negramotnym supakom :D to ze nevie pisat je jedna vec ale to ze nechape ani primitivny rozdiel medzi navrhu na vyzivne a udanim tak to je sila

autor
19. dec 2022

@judar ved to nechapem.ani ja ako som taka sprosta mohla byt

autor
19. dec 2022

@judar lenze keby ste ho poznali poviete,ze inteligentny chlap,pracuje v Nemecku a takto sa dokaze spravat

autor
19. dec 2022

@judar on to tak bere,ze raz ked to je podane na sud je to udanie

autor
19. dec 2022

Odomna uz nieje od srdca nic !!dnes som pochopil aky si hajzel a taky clovek premna nema cenu osratych treniek.cakal som vsetko ale to ze sa znisis na to ze zavidis aj hypoteku tak to uz je sila .nelisis sa v nicom od valiki iba v tom ze ty si sudmi vyzadujes pozornost .znicila si malej cely zivot !!!!to ti prisaham ze za toto co si urobila pocitis bolest aj ty aj mala.este len uvidis aky vie bit clovek kruty

autor
19. dec 2022

Toto som skopirovala spravu od neho

autor
19. dec 2022

Takze to ze pytam vyzivne si vyzadujem pozornost sudmi

majloo
19. dec 2022

Takze sa vlastne vyhraza tebe aj tvojej dcere, to je uz ale na zamyslenie

pentelka01
19. dec 2022

Môj exmanžel podal návrh na zníženie na dve malé školáčky a odkedy podal , odvtedy si posielal 100€ ako si dal návrh .. čiže plne ťa chápem a nevysvetľuj. Nevysvetlila mu ani sudkyňa , návrh zamietla a on si aj tak poslal zase koľko on chcel. Dala som ho na exekúciu a odvtedy to dostávam šekom na poštu , aby som náhodou verejne nepovedal,a že neplatil. Sú exoti a potom sú ... nič mu nepíš, všetko použije proti tebe. Nereaguj , pre svoje osobné duševné zdravie . Nemá to zmysel.

Strana
z2