Ako výživné môžem dostať na 5-ročné a 8-ročné dieťa?
Dobrý deň, prosím Vás viete mi niekto povedať koľko mam dostávať na dve deti 5a 8rocne. Keď muž zarába 2200€ ja mam 1390s daňovým bonusom plus 120€prídavky?
Pozerala som cez umelú inteligenciu ale raz píše tak raz tak. Ešte nie sme po rozvode takže nemáme určené.
Vopred ďakujem
https://www.google.com/search?q=tabuľka+na+výpo...
Tu je tabuľka, je to orientačne, lebo podstatne sú reálne náklady na dieťa
Je rozdiel ak má dieťa napr potravinovú alergiu a nemá alergiu, ak chodí 4x týždenne na krúžok a nechodí, ak má doucovanie a nemá doucovanie …..tých rozdielov je veľa. Musíš dať do návrhu všetko čo sa týka dieťaťa + nezabudni na extra výdavky ako plavecky, lyžiarsky, okuliare, strojček na zuby, škola v prírode a podobne
Tam žiadaj preplatenie polovice nákladov
Je rozdiel ak má dieťa napr potravinovú alergiu a nemá alergiu, ak chodí 4x týždenne na krúžok a nechodí, ak má doucovanie a nemá doucovanie …..tých rozdielov je veľa. Musíš dať do návrhu všetko čo sa týka dieťaťa + nezabudni na extra výdavky ako plavecky, lyžiarsky, okuliare, strojček na zuby, škola v prírode a podobne
@pribinak veľmi pekne ďakujem!
každý boží deň sú tu rovnaké otázky a mrte dobrých rád , postupov , výpočtov, stačí čítať a orientovať sa. Potom predsa každý prípad je o chlp iný, a tak si tie príklady treba prispôsobiť podľa vašich okolností, lebo ich vieš iba ty, my nie.
Napr. som veľmi veľaaaaaaa k tejto tematike popísala aj ja, skús pohľadať.
100€na staršie a mladšie 50€
100€na staršie a mladšie 50€
@minenkaa 150 eur pri jeho prijme? Ty si mimo. Úplne mimo.
50 eur je najnižšia možnosť. To sa dáva pri minimálnej mzde, alebo sociálnym prípadom. Koľko len stojí škôlka, dieťa treba obut, obliecť, dať mu jesť, kúpiť hračku, lieky a kopec iných výdavkov.
Tabuľka je od veci, za mňa naopak, najviac má mať malé dieťa. Tam má matka najväčšie náklady
50 eur je najnižšia možnosť. To sa dáva pri minimálnej mzde, alebo sociálnym prípadom. Koľko len stojí škôlka, dieťa treba obut, obliecť, dať mu jesť, kúpiť hračku, lieky a kopec iných výdavkov.
@anonym_5ffa05 škoda
Tabuľka je od veci, za mňa naopak, najviac má mať malé dieťa. Tam má matka najväčšie náklady
@anonym_f74981 rodičia školákov by ti odpísali niečo úplne iné
Nech sa páči, oslov expertov na ministerstve, vypracuj inú metodiku, daj podklady a prezentuj sa
Veľa šťastia
@anonym_f74981 pri malom dieťati som ani zďaleka nemala náklady ako pri školačke.A to bola na um
@grlu ja mam na jedno dieta v skolke bez inych diagnoz 500€ pri podobnom plate expartnera
@minenkaa
@anonym_5ffa05 na 17.rocne dieťa koľko cca vychádza výživné , stredoskolacka

@grlu budete mat striedavku??? To je dosť dôležité...