icon

Ako zrušiť striedavú starostlivosť cez súd?

2. sep 2024

Ahojte,

Mate niekto skúsenosť so zrušením striedavky z dôvodu tzv. morálneho hľadiska? Som pevne rozhodnutá podať žiadosť na súd, zaujíma ma, ci si to obhájim sama, ci je nutne platiť právnika? SS nám rok a pol dobre fungovala, ex sa stará, ale v poslednej dobe mu siblo a veľmi často strieda ženy. Za týždeň, co sú chlapci u neho sú tam 2-3 ženy a každý týždeň iné, mam podozrenie aj na platené služby. Rozhovory nepomáhajú, odbije mňa aj svoju matku tým, ze o deti sa stará a jeho sexuálne potreby nijako nezasahuju do starostlivosti a nie sú nasou starosťou. Chlapci idú do puberty, nechcem aby fungovali v takom prostredí a videli, ze striedať ženy je normálne. Ešte ma zaujíma, môže sa na súde on odvolať, ze nebude platiť výživné, keďže striedavku som chcela zrušiť ja?
Ďakujem za postrehy.

Strana
z2
cacianka
5. sep 2024

@dadis naozaj si obmedzená, ked nevieš a neveríš, že existuje mrte chlapov, ktorí majú abnormálne vysoký sexuálny apetít, dokonca je to aj diagnóza a lieči sa. (je fuk či s jednou - dvomi stálymi sexuálnymi partnerkami, alebo 25 za mesiac. a áno, sú aj ženy, ktoré mimoriadne svrbí tam dole a absolútne im nevadí chodiť kade tade. nemajú súdnosť na sex, tak im je jedno kde a aké oči na ne vyvaľujú susedia.

dadis
5. sep 2024

@cacianka Ja som obmedzena? Ja zas poznam x expartnerov, ktori zdaleja prehanaju, pokial ide o hodnotenie ich ex. Ale nejako sa mi nevhce verit, ze zena z Amateriek (ako tvrdila autorka), ostane po odchode jej klienta do obchodu v kuchyni a bude nieco krajat. 🤣🤣🤣 Tak potom som ozaj obmedzena. Ale tu to mozebyt ozaj vyhrotene, ked jeho matka bola vypovedat na UPSVaR. Mozno to je sexbot 😅

cacianka
5. sep 2024

@dadis tie ženy môžu byť odhocikiaľ, náhodne aj nenáhodne zbalené kdekoľvek, zoznamky, linky, odporúčania, obe strany niečo svrbí, tak im je jedno a fuk kto a kde im poškrabká

dadis
5. sep 2024

@cacianka Ja neviem v akej spolocnosti sa pohybujes ty, ja budem radsej obmedzena 😅

cacianka
6. sep 2024

@dadis v slušnej,
ale viem ako chodí svet, počuje aj čítam reálne príbehy, nežijem v sterilnej bubline

dadis
6. sep 2024

@cacianka ja urcite nezijem v sterilnej bubline, chodievan na koncerty, festivaly, chaty, do podnikov, chodim na zurky a rozne party (aj s "celebritami") a takyto svet mi je ozaj cudzi 😃

damian85
8. sep 2024

Potrebuješ len vyvolať senzáciu. Tvoj ex je dobre zabezpečený ale žije v byte u jeho matky , to nedáva zmysel. Tvrdíš že má XYLZ žien , ale prezradím ti ženy - prostitútky nechodia k mužom na byt , ale majú vlastné byty. Máš prvky katatýmneho myslenia , máš nejaký pocit a pravdu si prispôsobuješ pocitom. Aj keď to takto nefunguje v reálnom svete. Neboj sa , na súde hlupáci nesedia , požiadaj o zrušenie striedavky a ak tvoja argumentácia bude ako na MK , len sa strápniš.

autor
16. sep 2024

@damian85 môj ex vlastní v krajskom meste 4i novostavbu, v ktorej sme mimochodom žili počas manželstva spolu. Po rozvode s mojim platom by som si tam byt nikdy nekúpila, presťahovala som sa do 50km vzdialenej dediny, deťom zmenila školu a kúpila byt tam. Deti sme mali od začiatku v striedavke, on najprv nosil denne deti do školy, potom ho ranné zápchy a skoré ranné vstavanie kvôli deťom otravovali. Jeho matka dlhodobo žije u svojej sestry v dome, jej byt bol prázdny, tak sa s ňou dohodol, ze tie 2 týž. Keď ma chlapcov bude s nimi v jej byte. Je to jej jediný syn, nemala s tym žiaden problém. Nepotrebujem vyvolať senzáciu, ide mi o to, v akom prostredí vyrastajú aj moje deti. Pravdu si pocitom prispôsobujú asi aj susedky môjho ex, ktoré tam tie ženy vidia. Pravdu si pocitom prispôsobuje aj moja svokra, ktorej syn nemá problém priznať, ze zeny strieda s argumentom, ze je to jeho vec. Presne tak, nechám na rozhodnutí súdu, ci je takéto prostredie ideálne pre rozvoj predpubertalnych deti.

autor
16. sep 2024

@dadis preboha ved ja neviem, odkiaľ sú tie ženy. Ma prácu, v ktorej prichádza denne do styku s ľuďmi. V minulosti za prostitútkami s kamarátom chodil. Nepohybujem sa v tejto sfére, neviem detailne, ako to chodí. Viem, ze sa tam ženy striedajú. Nie je to 5 frajeriek, ktoré točí. Aj synovia stále hovoria, ze sú to iné tety, ak by to boli dookola tie isté, tak by povedali, ze to je ta, co už už neho bola pred týždňom.

cacianka
16. sep 2024

práve mi môj chlap povedal, že jeho kolega si občas vola kurtizány do bytu, sám sa pochválil, že nemusí nikde chodiť, že to má ako donášku. Dokonca vykecal, že ho jedna okradla, ale chytili ju.
Ani ja sa nepohybujem v sfére pochybných indidvíduí, ani na koncerty ani žúrky nechodím, ale som orientovaná v čase a viem že ženy chodia ako eskort aj domov. Chlapi sa prerieknu, nevšimnú si že nahlas rozprávajú a niekto ich počuje aj ked nechce....

Strana
z2