icon

Ako zvládnuť rozvod s dvoma malými deťmi?

8. sep 2024

Veľmi pekne prosím je tu niekto ochotný poslať mi návrh na rozvod keď sa rozvádzal mám dve malé deti muž psychopat písala som podľa internetu ale.chcela by som si doplniť od niekoho kto sa rozviedol a mal to dobre samozrejme bez údajov ďakujem

Strana
z2
vevebono
8. sep 2024

Mne to vysvetľovali na sociálke. Bola som v prenájme: nájom vydelit počtom členov a vynasobit deťmi, to isté s energiami, smeti, atď. Zaratat Školné, Stravu, ak do škôlky/školy dochadzate. Stravu som dávala (ale ja som mala pubertakov, čo neušlo zjedli) 400€ mesačne (vies predsa kolko nechavas v obchode). Raňajky, desiata, obed, olovrant, večera. Skúsim pohľadať tu na MK som dávno našla super tabuľku nejakej maminky, ak najdem hodím ti to nižšie
Drogéria a kozmetika, ak sa nemýlim dávala som 150 mesačne, plus oblečenie, topánky.
Dávala som, že majú sporiace účty, mesačne im vládam po xx. Ďalej poistky ak majú, aj to je výdavok na dieťa
Daj si do návrhu, že navrhuješ výživné xx(skus si to vyratat) a navrhuješ, aby bol Odporca povinný prispievať na nadštandardné výdavky polovicou- príklad, zubár, alebo okuliare, či bicykel, tábor a podobne veci.

Idem to skúsiť pohľadať

vevebono
8. sep 2024
vyrovnanaosoba
10. sep 2024

Posli co si napísala a skúsime ti poradiť, čo doplniť, čo prerobiť. Bez údajov, samozrejme.

Strana
z2