icon

Aký trest dostanem za zanedbanie výživného?

marikaciz
19. sep 2020

Dobrý deň prajem anonymné píšem koľko sa dostáva za zanedbanie výživného či len dávajú podmienku ďakujem za odpovede je to pre kamarátku

3009
19. sep 2020

@marikaciz Basa.

erikaa09
19. sep 2020

Skus byt konkretna kolko mesiacov dlhuje,podala uz TO bolo to na kriminalke ? Bol sud ... ide to postupne najorv policia ta da urcity cas na vyplatenie ak nic postupi to na kriminalku oni mu zase daju nejaky cas na vyplatenie ak nie ma podmienku a ide sud este na sude moze vyplatit . Tak sme to mali my

erikaa09
19. sep 2020

A este doplnil u nas ex bol v podmienke a aj tak neplnil povinnost a nesiel do basy ...

lienocka2808
Autor odpoveď zmazal
noami12
20. sep 2020

@marikaciz kamarátka toto riešila zobrali mu vodičsky.. Ďalší môj známy vodičsky nemal, tak išiel do basy

marikaciz
autor
20. sep 2020

@erikaa09 ahoj zatiaľ to len podala na políciu a dlhuje 14 mesiacov

erikaa09
20. sep 2020

@marikaciz tak ak to budu riesit ako u mna tak policia ho vyzve ci je to pravda budu chciet dokazi. Daju mu urcity cas na vyplatenie. Ak nie postupia to na kriminalju ty zase budu vypocuvat daju mu cas ak nie tak podmienka . Potom to daju na prokuraturu zase.mu daju cas na vyplatenie a sud . Na sude este moze vsetko vyplatit.
Neviem ci na sude moze povedat ze po splatkach lebo vsetko naraz nemoze.
My sme dosli len po sud mal podmienku aj tak neplatil neplati dalej .uz som bola znovu na policii a panko si zije slobodne

marikaciz
autor
20. sep 2020

@erikaa09 ďakujem krásne už je zúfalá

erikaa09
20. sep 2020

@marikaciz mohla si uz davno poziadat o nahradne vyzivme

malinoismum
20. sep 2020

14 mesiacov?? Trpezlivá 🙈😀

erikaa09
20. sep 2020

@malinoismum ja uz po 2 mesiacov klusem na policiu lebo viem ze aj keby zavolam alebo napisem dozviem sa iba klamstva alebo posle len jeden mesiac :(

marikaciz
autor
20. sep 2020

@erikaa09 tak vieš oni žili spolu a ona nechcela žiadne peniaze od neho až keď sa rozišli ....a keď to má súdne určené že ma platiť tak čo ho čaká ?

jankapepe
20. sep 2020

@marikaciz dúfam že čo najvyšší.

renatik91
20. sep 2020

@3009 Hneď a okamžite? Ale no...

@noami12 Zadržanie VP cestou exekútora, nie v trestnom konaní.

@marikaciz Prečo nešla za exekútorom? Minimálne z hľadiska vzniku nároku na náhradné výživné.