icon

Bývalý manžel mi nechce vrátiť pasy našich detičiek

jana652
14. sep 2023

Ahojte, poradíte mi čo robiť, keď mi exmanžel odmieta vrátiť cestovné doklady našich detí, ktoré mám zverené do svojej starostlivosti, on má právo stretávania sa s nimi? Viem, že si môžem vybaviť nové pasy, ale potrebujem ich teraz cez víkend a on mi ich nechce vrátiť. Dá sa to riešiť za pomoci polície, alebo ako by ste postupovali? Ďakujem.

Strana
z3
bluka2
15. sep 2023

@annm81 možno potom jeden z tých 2 predtým zrušia, aby mohli vydať nový. Aj keď si neviem moc dobre predstaviť, ako by to v praxi zariadili.

antonia15
16. sep 2023

@bluka2 ja presne neviem...bola na pasovom mamička, dala urobiť dieťaťu dva pasy aby znemožnila otcovi vycestovať s dieťaťom..pani na pasovom ju následne informovala, že nič tým nedocielila, lebo ak by prišiel otec s RL vydajú mu nový pas

dadis
16. sep 2023

@antonia15 To je strasne, co si niektori rodicia robia..

bluka2
16. sep 2023

@antonia15 neviem kde si bola, ale čo viem na 100% je, že tie ženy sa tam dosť menia a niekedy sa ani tak všetky nevyznajú. Už sa mi stalo, že som chcela vydať iný doklad, jedna povedala nie, na druhý den iná povedala ano (konkrétne VP bez pobytu na Slovensku)

antonia15
16. sep 2023

@bluka2 to Vám verím...to podľa mňa všade na Slovensku tak funguje

antonia15
16. sep 2023

@dadis je a vôbec si neuvedomujú, že tým trpia najviac detí a nie ten otec či matka ktorému chcú robiť naschvál

dadis
16. sep 2023

@antonia15 Ved prave, ked si predstavim moje deti, ako sa vzdy tesili na dovolenky ci len nakupy do rakuska, pokazit im radost z toho len kvoli zlym vztahom s druhym rodicom, ti ludia su uplne zahlteni nenavistou, a teda celkovo, ze toto deti vidia :(

Strana
z3