Dieťa nechce ísť k matke podľa súdnej dohody
Ahojte, syn 8r. nechce ist ku mne a ex mi nechce dat naviac dni. Drzi dieta s tym, ze dieta chce ostat u neho. Ako to mam riesit? Syn je extremne rozmaznany otcom. Mame striedavu po tyzdnoch.
@tosomja 8 rocne decko je lahko podlplatitelne ... ak ma otec na to tyzden matka ho na druhy tyzden proste neprevychova ...
@lunamlight ak ho neda zavolat policiu ... dat sudne zrusenie striedavky s tym ze to neprospieva dietatu
@lunamlight si vymýšľaš , dúfam 😳 veď keď sa tak trápiš, tak si kúp psa teraz a nech syn zostane u otca 🙄
@lunamlight chudak chlapec .. teraz ma este ako taku sancu na normalny zivot v 12 ta bude nenavidiet za to ze nepocitil tvoju lasku a ze si ho odvrhla.. nehovoriac o tom ze aby si si to ulahcilo ho rozmaznavas rovnako ako otec.. to dieta nema ziden vzor .. uprimne mali by ste vsetci 3 vyhladat odbornu pomoc ...
@lunamlight myslím to so psom
@lunamlight skús si po sebe prečítať všetky príspevky,čo si napísala teraz. Si kompletná?
@dusankomoj napriklad?
@lunamlight Zaujimava vychova. Preco mu pises ulohy? Preco ho rano nezobudis tak, aby stihol prvu hodinu? Ak ho tak dlho uz mate v striedavke, tak si toto uz mala davno riesit, nevyzera to na aktualny par dnovy problem, ale dlhodoby. Uz ste davno mali byt aspon u psychologicky a riesit to. Vyhovaras sa na exmanzela, ze mu vsetko dovolis, ale Ty robis to iste.
@lunamlight prečo ich mažeš? Ty si nestojíš za svojím názorom?
@lunamlight neveriiiim, ze toto je real. Ani trocha...
Tak ak nechce asi jedine policiou.. alebo ex zavolaj na kávu a porozprávajte sa ako dospeli ľudia.. čo tým sleduje že ho proti tebe hucka? Co chce docieliť? K čomu to bude dobre? S tým psom hovoríš predpokladám len v momentálnej situácii keď si vynervovana..
@lunamlight napríklad? Očakávaš rady,ako podplatiť dieťa,aby chcelo byť s tebou. ALE pozor,iba do istého veku! Potom sa ho plánuješ zbaviť nadobro.
@veronikaszabova co pisala? :D
@narsila že syn nechce ísť k nej,lebo otec ho rozmaznáva a vsetko mu dovolí a ona striedavku planuje do cca 12r. Potom si ho môže otec nechať,lebo ona si kúpi psa👍
Neplanujem sa ho zbavit, chcem ho nechat u otca, splnit mu jeho sen ale u mna bude mat dvere otvorene vzdy. Rozpravala som sa teraz s rodinou, dieta ma proste nema rado, preferuje otca. Otec je na neho milsi. Sakra, poznam romsku rodinu, kde matka naozaj pravidelne tyra dieta a dieta sa dobrovolne strieda, lebo romka by prisla o pridavky na dieta a vyzivne. Ja mam pocit, ze u nas je vsetko strasne zle a uz ani hranice asi neexistuju. Syn je uplne postihnuty z tej striedavky, ktoru mame od malicka. Nemozem robit nic, len cakat, kedy sa objavi, ze aha, chce vidiet matku. Pes je super, ale bohuzial na psa treba vela casu na vencenie... a nas stary pes neznasa stenata. Ale ked sa syn rozhodne, ze sa ku mne nevrati, tak si kupim psa ako spriaznenu dusu.
@dusankomoj 🙂))) syn chce ostat u otca a chodit ku mne kedy bude chciet. Cize ja som skor v pozicii ako chlap a ex ako zena. Lebo ked nebola striedavka v nasej Republike, chlap videl dieta kazde 2 tyzdne cez vikendy. Zaujimalo by ma, ako to maju rozvedene celebrity zeny, deti ostali u nich a ci vidia vobec svojich otcov.
@lunamlight syn má možno otca jednoducho radšej a toho prehadzovania ako horúci zemiak za tie roky už dosť. Nemusí byť ani rozmaznany, ani podplatený.citi tam pravdepodobne viac lásky a stability.
mna zaujimala vzdy Aneta Pariskova, ma 3 deti, 2 roznych otcov. Ale nikde sa nepise, ze jej deti navstevuju tych svojich otcov. Ja som uplne v pozicii ako chlap, vytlacena na 2 kolaj.
@anjelicek26 urcite ano, ex je Boh celej rodiny aj pre mojich rodicov je ex Boh a ja chudera a aj ex svokra ma 3 deti. S dcerou si nerozumie, jeden syn autista a moj ex jediny normalny, takze Boh aj pre nich. S Bohom sa bojovat neda, len potrebujem, aby syn citil lasku aj u mna. Lenze syn ma na vyber a tak si vybera. Na sude to vedia, ze taketo su problemy a aj tak tu striedavku davaju kazdemu.
ja neviem, mam nechat teda dieta, nech sa ukaze o 3 tyzdne? Ked si spomenie, ze chce aj materinsku lasku? Mna mama opustila, ked som mala 17rokov, 17 rokov som s nou bojovala a nemala som ju rada. Ale ked ma naozaj opustila, tak to bol uplne strasny pocit. Nechala ma mojmu otcovy len... Ona mi ale nedala ani take na vyber, ze mozem prist, ked budem chciet. Haha a teraz spolu trpime v jednom byte 🙂)) Ako zla karma.
Neviem, asi mozno musim len prekonat ten uplne strasny pocit, ze ma vlastne dieta odmietlo, ze nie som dobra matka, aby u mna zostalo 7 dni. Asi sme si nevytvorili dobry vztah, ked u mna nechce byt. Tak stava sa v zivote aj vela zleho, hlavne v mojom...
@lunamlight čo sa staráš ako to majú celebrity?Pariskova môže byť rada, že chlapi jej deti sú za hranicami a kašľu na deti a má ich ona.
Ak Ti dlhodobo nevyhovuje ako to máte so striedavkou tak to rieš u psychologicky, kurátorky, súde....
Pariskova, Dara Rolins, Wisterova a ine... nechapem, ako si to vedeli zariadit, ze im ex nekafru do vychovy deti a deti ostali u nich. Ked dieta nema na vyber, ma rado aj nie uplne dokonalu matku...

@lunamlight ešte raz? Syn je teraz u otca a nechce ísť k matke? A otec čo vám nechce dať?
Že je rozmaznany, to nie je vizitka len otca. Však ste ho hádam aj spolu vychovávali, nie? A by som sa zamyslela, prečo nechce ísť k vám naspäť. Mne keby dcéra povedala, že nechce ísť ku mne, alebo k otcovi, tak by som sa zaujímala prečo.