icon

Hľadám advokáta s radosťou pomáhať bez nárokov

stelesnene_peklo
23. okt 2025

Existuje advokát/ka, ktorého/ú už nebaví inkasovať horibilné sumy za svoje služby a má túžbu pomôcť pre číru, prirodzenú, nefalšovanú radosť z nezištnej pomoci? Ozvite sa, najlepšie východ SK 🙂

Strana
z2
anonym_be5832
23. okt 2025

takto to vôbec nefunguje že ťa bude niekto obhajovať za ďakujem. nefalšovaná radosť z nezištnej pomoci jednoducho neexistuje a v tom štáte určite nie.

bomba36
23. okt 2025

@stelesnene_peklo ja chápem že takéto požiadavky dávajú ľudia ktorí sa boja práce a živí mamička alebo štát, ale len si predstav že by si chodila do práce - tiež by si odmietla výplatu a pracovala zadarmo?

anonym_6c576f
23. okt 2025

@stelesnene_peklo máš aj právnu pomoc popri úrade práce či inych úradoch.Ale na súd či veľké spory s tebou nebudú preberat

anonym_3f0168
23. okt 2025

@stelesnene_peklo toto je tak toxicky napisane, ze viac to uz neslo

melanta
23. okt 2025
@anonym_be5832

takto to vôbec nefunguje že ťa bude niekto obhajovať za ďakujem. nefalšovaná radosť z nezištnej pomoci jednoducho neexistuje a v tom štáte určite nie.

@anonym_be5832 v tomto štáte? Čiže v iných štátoch pracujú ľudia zadarmo?

melanta
23. okt 2025

@stelesnene_peklo ak by bol niekto v skutočnej finančnej tiesni a zároveň by potreboval pomoc advokáta, pretože bez neho by to nešlo, mal by dosť pokory, aby požiadal o pomoc inak ako komentárom o inkasovaní horibilných súm. Takže milý autor, predpokladám, že si troll a prišiel si iba rozvíriť vášne. Ak nie, tak moje odporúčanie je - vyštuduj právo na univerzite, následne absolvuj niekoľko rokov koncipienskú prax, následne zlož advokátske skúšky, čítaj a študuj po celý pracovný život každý rok tisícky strán noviel a nových zákonov. A potom pomôž sebe s tvojím problémom a poskytuj advokátske služby bezplatne.

anonym_be5832
23. okt 2025
@melanta

@stelesnene_peklo ak by bol niekto v skutočnej finančnej tiesni a zároveň by potreboval pomoc advokáta, pretože bez neho by to nešlo, mal by dosť pokory, aby požiadal o pomoc inak ako komentárom o inkasovaní horibilných súm. Takže milý autor, predpokladám, že si troll a prišiel si iba rozvíriť vášne. Ak nie, tak moje odporúčanie je - vyštuduj právo na univerzite, následne absolvuj niekoľko rokov koncipienskú prax, následne zlož advokátske skúšky, čítaj a študuj po celý pracovný život každý rok tisícky strán noviel a nových zákonov. A potom pomôž sebe s tvojím problémom a poskytuj advokátske služby bezplatne.

@melanta troll to nie je. skôr niekto kto potrebuje pomoc a nemá financie .
len zadarmo ani kura nehrabe.

anonym_be5832
23. okt 2025
@melanta

@anonym_be5832 v tomto štáte? Čiže v iných štátoch pracujú ľudia zadarmo?

@melanta v iných štátoch zadarmo? ja neviem , ale ak o niekom vieš tak daj vedieť.

melanta
23. okt 2025
@anonym_be5832

@melanta troll to nie je. skôr niekto kto potrebuje pomoc a nemá financie .
len zadarmo ani kura nehrabe.

@anonym_be5832 ak potrebuje pomoc, ktorá je finančne nákladná a on tie financie nemá, tak by mal mať dosť pokory a prosiť o pomoc inak. Existuje CPP, kde poskytujú právnu pomoc aj zadarmo, ak na ňu človek má nárok podľa ich podmienok. Sú aj advokáti a určite ich je dosť, ktorí vedia poskytnúť služby zdarma, ak na to majú priestor a dáva im to zmysel. Ale niekomu s takýmto komentár by mi nedávalo zmysel pomáhať.

bambulkaaskatulka
23. okt 2025

Centrum právnej pomoci. Aj na východe. Nemáš zač 😉

melanta
23. okt 2025
@anonym_be5832

@melanta v iných štátoch zadarmo? ja neviem , ale ak o niekom vieš tak daj vedieť.

@anonym_be5832 ty si napísala priblbý komentár "v tomto štáte určite nie".

diewcatqoo
23. okt 2025

Existuje clovek, ktoreho bavi chodit do prace zadarmo? 🙂

alickapusinka
23. okt 2025

Taký človek neexistuje.TY chodiš zadarmo do práce.Vyštudovať za právnika advokáta stoji veľke peniaze.Sú ja taký čo si na študim vezmu pôžičku potom ju musia splatiť. Aj taký čo sa zadlžia v sukromnej praxi.Nezištne pomahať právnik taky nie je.Na oddlženie ak niekto ma bankrot tam je to bezplatne ale zaplatí to štát.Ale to len za určitých podmienok tam treba dať papier o zarobku budu pýtať.

stelesnene_peklo
autor
23. okt 2025

Aké výbušné a toxické prostredie, vôbec sa mi tu nepáči.

anonym_0e862d
23. okt 2025

Ak potrebuješ s niečím pomôcť, týchto právnikov platí štát.

https://pkp.gov.sk/kontakty/

deti95060810
23. okt 2025
@melanta

@anonym_be5832 ty si napísala priblbý komentár "v tomto štáte určite nie".

@melanta 👎👎👎

tilly
23. okt 2025
@stelesnene_peklo

@stelesnene_peklo nikto ťa tu nedrzi

galganka
23. okt 2025
@stelesnene_peklo

@stelesnene_peklo a ty tiež vykonávaš svoju prácu bez nároku na plat, iba pre dobrý pocit?

tilly
23. okt 2025

Hľadám autosalón, ktorému sa už nepáči pýtať horibilné sumy za autá a mal by radosť a tešilo by ho, keby mi jedno daroval 🙊😅

gabu_lienka
23. okt 2025
@tilly

Hľadám autosalón, ktorému sa už nepáči pýtať horibilné sumy za autá a mal by radosť a tešilo by ho, keby mi jedno daroval 🙊😅

galganka
23. okt 2025
@tilly

@tilly mne by stačila benzínka, kde budem môcť tankovať za úsmev a ďakujem. Budú mať dobrý pocit aj plusový bod na karme 💪🏻😄

tilly
23. okt 2025
@galganka

@tilly mne by stačila benzínka, kde budem môcť tankovať za úsmev a ďakujem. Budú mať dobrý pocit aj plusový bod na karme 💪🏻😄

@galganka áno, to by sa tiež zišlo.

anonym_ddca7b
23. okt 2025

Inak super nick........

anonym_cdc84b
23. okt 2025

@stelesnene_peklo ty pracuješ za ďakujem či za dobrý pocit? ako môžeš aj len zo srandy chcieť, aby niekto pracoval zadarmo?

katica06
23. okt 2025
@tilly

@tilly aj najdeš napíš, rada by som už vymenila dvadsať ročného opla

viestta
23. okt 2025
@stelesnene_peklo

@stelesnene_peklo a ty pracujes nezistne, staci ti tvoj dobry pocit a nechces za to peniaze?
Len tak mimochodom, advokat vystudoval VS, spravil advokatske skusky, co znamena dalsie roky studia, denne sleduje novelizacie zakonov. Uz len toto ho stoji aj cas, aj peniaze. Okrem toho nezije zo vzduchu, aj strechu nad hlavou potrebuje, aj kancelariu, aj personal kancelarie, potrebuje zivit svoje deti. Kde by na to vzal aky by pracoval zadarmo?

mimikarol
23. okt 2025

Hľadám milionára, ktorého už nebaví byť prachatý a rád a nezištne mi pošle svoje milióniky na účet 🥰

luccys
23. okt 2025
@stelesnene_peklo

@stelesnene_peklo Hlavne, ze ty si ten uvodny prispevok vobec toxicky nenapisala, ze😏

radulkova
23. okt 2025

:D

tom_i
23. okt 2025
@stelesnene_peklo

@stelesnene_peklo človek s tvojím nickom ide niečo písať o toxicite 😁😁😁

Strana
z2