Je možné požiadať, aby bol niekto vyhodený zo súdu?
Ahojte
Caka ma sud na urcenie otcovstva a vyzivneho. Na sud sa chysta partnerka oznacovaneho muza ktoru si tam vsak nezelam. Da sa poziadat sukynu aby musela pani opustit sudnu sien?
@lucik159 ja ta chapem, ze ju tam nechces...
na druhej strane, ak je dotycna jeho manzelka a ty "len" exmilenka (to len odhadujem), tak asi chce vediet, co ten jej stvaral podla toho sa rozhodnut, ci mu dat este sancu alebo ho poslat do... kadelahsie...
🙂
@bratislavcankanm ďakujem konečne niekto normálny a vyjadri sa k tomu k comu sa mal a nesúdi keď nevie 🙂 tam nejde oto ci mu da este sancu tam ide oto ze ona mu tu sancu dá aj keby sa na tom súúde dozvedela že jej zabil matku . ona je trosku mimo. ale to je vlastne jedno. dokaze robiť problemy inak robí ich uz teraz a to si neviem predstaviť čo bude robiť ked sa podozveda veci na sude 🙂 celkom dobre si to pomenovala ale ta exmilenka 🙂 nie ex :D
@bratislavcankanm A mozno ho len tak chce ist podporit? Ja tiez chapem, ze ex to vadi, proste to citit z prispevkov tu ziarlivost, ale treba sa nad to trosku vzniest, a mozno v buducnosti sa jeho partnerka bude aj starat o dieta ked ho budu mat u seba, tak robit hned taky cirkus z toho, ze bude pritomna na sude je podla mna cele zle.
@lucik159 jooj, ty o tom rozhodovať nebudeš, koho kde kedy pustíš. a to nie je iba tvoje dieťa. Je to rovnako dieťa toho, s kým si sa kedysi vyspala/priatelila. Má naň rovnaký nárok, ako ty. Ak budeš takto hysterčiť na súde, tak ti to môže výrazne poškodiť...
@worker_falcon On si ani nedovoli povedatze by si chcel malu bravat dmov. a uz som tu par krat spomenula ze s mojej strany moze byt s malou aj kazdy den. samozrejme v mojej pritomnosti comu sa on nebrani. a ja neviem kde tu vsecia beriete to ze ja mu to chcem zakazovat
@lucik159 A ako to mienis dosiahnut? Otec sa mozno najprv bude stertavat s malou v tvojej pritomnosti, ale iba chvilku, potom si moze poziadat upravu styku - bez tvojej pritomnosti, ako si myslis, ze zariadis aby dieta bolo u otca ale ze sa jeho partnerka/manzelka musi schovavat od tvojej dcere? Toto co robis, robis zle vastnej dcere, otec sa nebude donekonecna natahovat s tebou a s tvojimi poziadavkami. Vravis, ze chces aby dcera mala vztah s otcom, ale si si vedoma toho, ze je velka pravdepodobnost, ze ked takto strasne to prezivas, a vymyslas si podmienky, otec to raz vzda? Alebo sa to moze cele otocit proti tebe, staci, ze mu dceru parkrat nedas, a moze aj vtedy ziadat o upravu styku. Mozes sa tu hnevat kolko chces, ja sa s tebou nehadam, proste si nechces uvedomit, ze existuju zakony, a to co si ty myslis, koho nenavidis, je tvoja sukromna vec, ale pred sudom to nic nenamena (pokial dotycni nie su fetaci, alkocholici atd.).
@guinevre Ja uz neviem čo ti mam na toto povedať posledny krat sa ti to pokusim vysvetliť. JA sa s ním nevvadim nenatahujem ani nic podobne mi sme dohodnuty na podmienkach s ktorými sme suhisili obaja. A on nieje debil aby malu tahal tam kde na nu nadaali aky je to panchart ako hned ako vylezie s tej k...y sa postaraju o to aby zaliezla do dalsej dieri a podobne nevies oco sa jedna posledny krat t to opakujem tak nemudruj!!! ja som sem ani raz nenapísala ze by som sa s ním natahovala o malu alebo ze by sme m dvaja mali medzi sebou konflikty ide tu len o nu tak citaj prosím ta a budem rada keď sa už ďalej pod môj príspevok vyjadrovat nebude. Ak by si si ty pustila svoje dieta tam kde sa o nom takto rozprava tak to si potom TY TA MUDRA MATKA AKO SI MA POTITULOVALA. JA ju tam nempustim a on s tým SUHLASI tak co este mudre chces?
Ty kokos si uvedom do coho sa miesaš ja som sa pytala ci mozem poˇiadať sudkynu nie na moj zivot a nase vztahy tak sa k tomu nevyjadruj ked sa nevies vyjadrit k veci tak načo sem píšeŠ? maj sa pekne a chod mudrovať do života niekomu inemu kto oto stoji
Tam nebudu takýto ludia :D :D tak sa budu starat do toho do coho sa maju nie do toho do coho ich nic 🙂 papap
veru, ty @kokos, uvedom sa trošku 😀
@worker_falcon ja sa mam uvedomiť ? ja sa staram do toho do coho ma nic?
ďakujem všetkým za vaše vyjadrenia :D k tym mudrym najmudrejším sa už nevyjadruje a tým čo to pochopili ďakujem za radu 🙂 uz som si zistila že ako navrhovatelka mam pravo požiadať aby odišla povedali mi to na sude takže už domnievajuce sa nazori nepotrebujem 🙂 ďakujem pekne končím túto debatu 🙂
@lucik159 celkom ma to zaujalo 😀
a dobre si vybrala otca pre malú? lebo ak tento muž žije s nejakou podľa teba "mimo" a uprednostní ju pred tebou a svojou krvou, tak asi aj on bude kapánek mimo a teda nič moc 😅
alebo spadáš do kategórie mladučkých naivných bábik a pekne mu to papáš 🙂
všetci sú zlí a mimo, len on je lietadlo 😀 😀
takých poznám 😀 😀 😉
@guinevre ona nepíše, že je to jeho žena ( manželka), ale partnerka
a keby aj, veď keby tak túžil po tejto bokovke a ich dcére, rozvod dnes nie je problém, či?
a sú naďalej aj milenci, tak kde je problém? hrdina sa bojí svojej oficiálnej ženy? partnerky? že chodí na tajňáša za dcérou? v dnešnej dobe, keď milenky a deti splodené bokom sú in?
divné, no...

@nyusika "jeho aktualna partnerka je v tomto mimo."
skôr by som tú skupinu rozšíril - celý ten trojuholník je pekne mimo... Ale tak čo si navarili... Najhoršie na tom je dieťa, vychovávané v takom mimo-trojuholníku. Zatiaľ iba trojuholníku.