icon

Je možné požiadať, aby bol niekto vyhodený zo súdu?

lucik159
15. dec 2015

Ahojte
Caka ma sud na urcenie otcovstva a vyzivneho. Na sud sa chysta partnerka oznacovaneho muza ktoru si tam vsak nezelam. Da sa poziadat sukynu aby musela pani opustit sudnu sien?

worker_falcon
15. dec 2015

@nyusika "jeho aktualna partnerka je v tomto mimo."

skôr by som tú skupinu rozšíril - celý ten trojuholník je pekne mimo... Ale tak čo si navarili... Najhoršie na tom je dieťa, vychovávané v takom mimo-trojuholníku. Zatiaľ iba trojuholníku.

bratislavcankanm
15. dec 2015

@lucik159 ja ta chapem, ze ju tam nechces...

na druhej strane, ak je dotycna jeho manzelka a ty "len" exmilenka (to len odhadujem), tak asi chce vediet, co ten jej stvaral podla toho sa rozhodnut, ci mu dat este sancu alebo ho poslat do... kadelahsie...
🙂

lucik159
autor
15. dec 2015

@nyusika dost viac mi sem nepíste neviete oco sa jedna tak sa nestarajte a urazajte svojich blizkych nie ludi ktorých nepoznate spamatajte sa co tu pisete neviete otom nic tak sa vyjadrujte bud k mojej otazke alebo vobec dovi dopo

lucik159
autor
15. dec 2015

@bratislavcankanm ďakujem konečne niekto normálny a vyjadri sa k tomu k comu sa mal a nesúdi keď nevie 🙂 tam nejde oto ci mu da este sancu tam ide oto ze ona mu tu sancu dá aj keby sa na tom súúde dozvedela že jej zabil matku . ona je trosku mimo. ale to je vlastne jedno. dokaze robiť problemy inak robí ich uz teraz a to si neviem predstaviť čo bude robiť ked sa podozveda veci na sude 🙂 celkom dobre si to pomenovala ale ta exmilenka 🙂 nie ex :D

guinevre
15. dec 2015

@bratislavcankanm A mozno ho len tak chce ist podporit? Ja tiez chapem, ze ex to vadi, proste to citit z prispevkov tu ziarlivost, ale treba sa nad to trosku vzniest, a mozno v buducnosti sa jeho partnerka bude aj starat o dieta ked ho budu mat u seba, tak robit hned taky cirkus z toho, ze bude pritomna na sude je podla mna cele zle.

lucik159
autor
15. dec 2015

@guinevre Prosím vas už prestate idete mi na nervy neviete oco tu ide tak skoncite s posudzovanim!!
A nie nebude sa starať pretože k hentakej žene svoje dieťa nikdy nepustim. neviete co je vo veci tak sa ukludnite s mudrimi recami

guinevre
15. dec 2015

@lucik159 Ukludni sa, preboha, si na fore. Este nie si v sudnej sieni.

lucik159
autor
15. dec 2015

@guinevre No tak to tu prestante komentovat mudrimi recami ked neviete oco tu ide a dajte si pokoj!!!

worker_falcon
15. dec 2015

@lucik159 jooj, ty o tom rozhodovať nebudeš, koho kde kedy pustíš. a to nie je iba tvoje dieťa. Je to rovnako dieťa toho, s kým si sa kedysi vyspala/priatelila. Má naň rovnaký nárok, ako ty. Ak budeš takto hysterčiť na súde, tak ti to môže výrazne poškodiť...

lucik159
autor
15. dec 2015

@worker_falcon On si ani nedovoli povedatze by si chcel malu bravat dmov. a uz som tu par krat spomenula ze s mojej strany moze byt s malou aj kazdy den. samozrejme v mojej pritomnosti comu sa on nebrani. a ja neviem kde tu vsecia beriete to ze ja mu to chcem zakazovat

guinevre
15. dec 2015

@lucik159 A ako to mienis dosiahnut? Otec sa mozno najprv bude stertavat s malou v tvojej pritomnosti, ale iba chvilku, potom si moze poziadat upravu styku - bez tvojej pritomnosti, ako si myslis, ze zariadis aby dieta bolo u otca ale ze sa jeho partnerka/manzelka musi schovavat od tvojej dcere? Toto co robis, robis zle vastnej dcere, otec sa nebude donekonecna natahovat s tebou a s tvojimi poziadavkami. Vravis, ze chces aby dcera mala vztah s otcom, ale si si vedoma toho, ze je velka pravdepodobnost, ze ked takto strasne to prezivas, a vymyslas si podmienky, otec to raz vzda? Alebo sa to moze cele otocit proti tebe, staci, ze mu dceru parkrat nedas, a moze aj vtedy ziadat o upravu styku. Mozes sa tu hnevat kolko chces, ja sa s tebou nehadam, proste si nechces uvedomit, ze existuju zakony, a to co si ty myslis, koho nenavidis, je tvoja sukromna vec, ale pred sudom to nic nenamena (pokial dotycni nie su fetaci, alkocholici atd.).

guinevre
15. dec 2015

@lucik159 Jasne, ze si nedovolil pred tebou povedat, ze by mau bral domov, ked tu non-stop pises, ze to nikdy nedovolis. On to nemusi hovorit tebe, moze povedat na sude.

lucik159
autor
15. dec 2015

@guinevre Ja uz neviem čo ti mam na toto povedať posledny krat sa ti to pokusim vysvetliť. JA sa s ním nevvadim nenatahujem ani nic podobne mi sme dohodnuty na podmienkach s ktorými sme suhisili obaja. A on nieje debil aby malu tahal tam kde na nu nadaali aky je to panchart ako hned ako vylezie s tej k...y sa postaraju o to aby zaliezla do dalsej dieri a podobne nevies oco sa jedna posledny krat t to opakujem tak nemudruj!!! ja som sem ani raz nenapísala ze by som sa s ním natahovala o malu alebo ze by sme m dvaja mali medzi sebou konflikty ide tu len o nu tak citaj prosím ta a budem rada keď sa už ďalej pod môj príspevok vyjadrovat nebude. Ak by si si ty pustila svoje dieta tam kde sa o nom takto rozprava tak to si potom TY TA MUDRA MATKA AKO SI MA POTITULOVALA. JA ju tam nempustim a on s tým SUHLASI tak co este mudre chces?

lucik159
autor
15. dec 2015

@guinevre Nenapisala som ze by si to nedovolil predomnou ale ze by si nedovolil povedať na sude že by ju chcel domov pretoze vie ze si to nemoze dovolit prestan vytahovat s textu co ti pasuje"

guinevre
15. dec 2015

@lucik159 Ty si ta co mudrujes. Ze nechces exovu priatelku na sude, LEBO ONA NESMIE VEDIET, ZE ON NAVSTEVUJE MALU, to je cista hlupost. Este raz, TEBA SA VOBEC NETYKA CI SA ONI DVAJA BUDU HADAT ALEBO NIE.
A, ked ste dohodnuti, tak nemas sa co stresovat.

worker_falcon
15. dec 2015

@lucik159
@guinevre Presne tak. Ak je ich plán podmienený tým, že sa o ňom nesmie dozvedieť jeho súčasná "priateľka", tak je to veľmi biedny plán. Zvlášť, keď sa o všetkom dozvie ona skôr ako on 😀 😀 😀

lucik159
autor
15. dec 2015

Ty kokos si uvedom do coho sa miesaš ja som sa pytala ci mozem poˇiadať sudkynu nie na moj zivot a nase vztahy tak sa k tomu nevyjadruj ked sa nevies vyjadrit k veci tak načo sem píšeŠ? maj sa pekne a chod mudrovať do života niekomu inemu kto oto stoji

guinevre
15. dec 2015

@lucik159 Ved ty si pisala o svojom zivote, nie ja.. Prosim ta, chovaj sa takto aj na sude.

lucik159
autor
15. dec 2015

Tam nebudu takýto ludia :D :D tak sa budu starat do toho do coho sa maju nie do toho do coho ich nic 🙂 papap

guinevre
15. dec 2015

@lucik159 Ano, bude tam nastastie sudca.

worker_falcon
15. dec 2015

veru, ty @kokos, uvedom sa trošku 😀

lucik159
autor
15. dec 2015

@worker_falcon ja sa mam uvedomiť ? ja sa staram do toho do coho ma nic?

worker_falcon
15. dec 2015

@lucik159 nebuď vzťahovačná. ty sa voláš kokos? ani ja, ani ty sa tak nevoláme, takže nech sa ozve @kokos, zavolala si ho ty, aj ja 😀

lucik159
autor
15. dec 2015

ďakujem všetkým za vaše vyjadrenia :D k tym mudrym najmudrejším sa už nevyjadruje a tým čo to pochopili ďakujem za radu 🙂 uz som si zistila že ako navrhovatelka mam pravo požiadať aby odišla povedali mi to na sude takže už domnievajuce sa nazori nepotrebujem 🙂 ďakujem pekne končím túto debatu 🙂

macamac
15. dec 2015

@lucik159 celkom ma to zaujalo 😀
a dobre si vybrala otca pre malú? lebo ak tento muž žije s nejakou podľa teba "mimo" a uprednostní ju pred tebou a svojou krvou, tak asi aj on bude kapánek mimo a teda nič moc 😅
alebo spadáš do kategórie mladučkých naivných bábik a pekne mu to papáš 🙂
všetci sú zlí a mimo, len on je lietadlo 😀 😀
takých poznám 😀 😀 😉

guinevre
15. dec 2015

@macamac Preco b yju mal uprednostit pred svojou zenou, ked nebude s nou zit? Mozno bude mat rodinu s priatelkou, mozno toto bolo len tak nejaka bokovka..

macamac
15. dec 2015

@guinevre ona nepíše, že je to jeho žena ( manželka), ale partnerka
a keby aj, veď keby tak túžil po tejto bokovke a ich dcére, rozvod dnes nie je problém, či?
a sú naďalej aj milenci, tak kde je problém? hrdina sa bojí svojej oficiálnej ženy? partnerky? že chodí na tajňáša za dcérou? v dnešnej dobe, keď milenky a deti splodené bokom sú in?
divné, no...

guinevre
15. dec 2015

@macamac Ty veris tomu? Keby ze mam dieta s clovekom ktoremu zena brani chodit za dcerou, tak mi je jedno ci ona pride na sud, a ci on bude mat s nou ptom problemy, a nebudem sa urcite trapit s tym ako jej to zakazem.. Ved prave ze evidentne po tejto netuzi.

macamac
15. dec 2015

@guinevre po kom netúži? po tejto lucik? tak ale vraj sú stále milenci 😅
no divné. príde mi to, že mladá nemôže rozdýchať, že on zostáva pri svojej oficiálnej partnerke

guinevre
15. dec 2015

@macamac vazne? to som asi nechytila, ze su milenci :D :D