Mám 2-ročného syna a dvojičky na ceste. Ako zvládnuť rozvod?
Ahojte baby,
Chcem sa rozviesť s mužom máme 2 ročného syna a dvojičky na ceste. Nechcem rozoberať dôvody ale neviem ako začať ani kam ísť v rodine veľmi pochopenie nemám a preto neviem čo mám robiť je tu niekto kto bol v podobnej situácii a vedel by mi dať nejakú rozumnú radu?
Ďakujem
@belllinka prosím? To je akože stredovek že " nič si šetriť nemôže"?! To máš odkiaľ? A nie nie sú peniaze spoločne. Ak sa rozhodnem že si šetrím z výplaty tak si šetrím. Pokiaľ je všetko vyplatené tak nevidím dôvod prečo nie. Čo je to za somarinu
@mizoko A pride sud a peniaze sa musia rozdelit bez ohladu na tvoje setrenie
@belllinka ale však otehotnieť mohla normálne v " naoko" fungujúcom vzťahu. A keď bola dajme tomu v piatom mesiaci tak zistila , že manžel chrápe so susedovou 18 ročnou dcérou 😃, alebo predáva marišu, kradne . Vo vzťahu sa môže za krátky okamih toľko udiať... Jeden deň si líhaš k milovanému mužovi a na druhý deň ti chrstne do ksichtu, že má pomer s kolegyňou.
@belllinka napísala, že sa jej hnusí . Nepozrú sa na seba, neobjimu sa.... Čo je zrejme následok toho čo spravil. V úvodnom príspevku píše, že dôvody nechce rozoberať ..
@mizoko Az take jednoduche to nie je ako si predstavujes. Dat sa to da, ale je to dost pracne.
@beata_k ešte raz,si to peniaze ktoré som zarobila. Ak ich miniem na PS4 alebo odložím do obalocky je to moja vec. Pokiaľ sú všetky účty poplatene tak nevidím problém. Ja si nič nepredstavuje,ale ak si raz vyberiem peniaze z účtu a odložím tak ako dokážeš že som ich neminula. A keď som ich minula tak spravia čo? Predaju dane veci? Trochu scestné.
@beata_k ešte raz,si to peniaze ktoré som zarobila. Ak ich miniem na PS4 alebo odložím do obalocky je to moja vec. Pokiaľ sú všetky účty poplatene tak nevidím problém. Ja si nič nepredstavuje,ale ak si raz vyberiem peniaze z účtu a odložím tak ako dokážeš že som ich neminula. A keď som ich minula tak spravia čo? Predaju dane veci? Trochu scestné.
@mizoko zbytocne reagujes prchko...pokial si ich odlozis do obalocky a supnes pod matrac....a muz ti ich nenajde, vies ich mat len pre seba.
pokial si setris na bankovy ucet -polovica je muzova.
a ked si kupis PS4, aj z tohonje polovica muzova 😀
@mizoko Ano, kazdy mesiac 15-nasteho si vyberiez z uctu 200€...bo sud je blby. Uz som ti pisala, dat sa to da, ale nie takto okato.
@belllinka prosím? To je akože stredovek že " nič si šetriť nemôže"?! To máš odkiaľ? A nie nie sú peniaze spoločne. Ak sa rozhodnem že si šetrím z výplaty tak si šetrím. Pokiaľ je všetko vyplatené tak nevidím dôvod prečo nie. Čo je to za somarinu
@mizoko no moja a načo si sa vydávala, keď si chceš šetriť sama pre seba? 😀
@mizoko zbytocne reagujes prchko...pokial si ich odlozis do obalocky a supnes pod matrac....a muz ti ich nenajde, vies ich mat len pre seba.
pokial si setris na bankovy ucet -polovica je muzova.
a ked si kupis PS4, aj z tohonje polovica muzova 😀
@nyusika nereagujem prchko 😜🫶🏼 len argumenty beatu nemajú logiku keď si niečo odložím do obalky
@mizoko no moja a načo si sa vydávala, keď si chceš šetriť sama pre seba? 😀
@belllinka a ja sa snáď idem rozvádzať? Čo si hneď osobná 😏 ja reagujem na komentár že si autorka neodlozi nič lebo peniaze sú spoločné. No keď si odloží do obálky tak tazko súd zistí že si ich odložila. a predstav si že ľudia si šetria napríklad na to že chcú nejakú vec ktorá je drahšia. Tak si odložia do obálky malú čiastku a za nejaky čas si tú vec môžu kúpiť lebo naraz by to bol veľký výdavok. Ešte niečo vysvetlím? Ty všade vydis evidentne postranné umysli ale to už je tvoje nastavenie,zbytočne svoju mentalitu aplikujes na druhých 😁🫶🏼
A ty si sa vydávala na to aby si mala spoločny účet? A samostatné fungovať nevieš? Smutné 😔
@belllinka a ja sa snáď idem rozvádzať? Čo si hneď osobná 😏 ja reagujem na komentár že si autorka neodlozi nič lebo peniaze sú spoločné. No keď si odloží do obálky tak tazko súd zistí že si ich odložila. a predstav si že ľudia si šetria napríklad na to že chcú nejakú vec ktorá je drahšia. Tak si odložia do obálky malú čiastku a za nejaky čas si tú vec môžu kúpiť lebo naraz by to bol veľký výdavok. Ešte niečo vysvetlím? Ty všade vydis evidentne postranné umysli ale to už je tvoje nastavenie,zbytočne svoju mentalitu aplikujes na druhých 😁🫶🏼
A ty si sa vydávala na to aby si mala spoločny účet? A samostatné fungovať nevieš? Smutné 😔
@mizoko nemusíš byť smutná, nie som vydatá, mám samostatný účet a viem sa postarať sama o seba 😎

@3009 nic si setrit nemoze, peniaze su predsa spolocne 🙂