Mesačné výdavky detí na základnej škole kvôli vypočítaniu výživného

katesynka
24. mar 2019

Ahojte dievčatá, mám deti Na ZŠ a som pred rozvodom . Práve dávam dokody tabuľku výdavkov kvôli výživnému. Nemáte niekto spísané výdavky? Uľahčilo by mi to, lebo ja som si nikdy nič také nezapisovala. Ďakujem.

beky1813
24. mar 2019

@katesynka vydavky ma kazda ine

radkamikic
24. mar 2019

Ja som si urobila v exceli tabulku s polozkami - naklady na byvanie, uvery , poistky,cestovne, strava, drogeria, oblecenie...pred tym som mesiac zbierala blocky aby som mala prehlad ”

daniell_ka
28. mar 2019

@katesynka Ahoj na súde budú chcieť pravdepodobne aj nejaký dôkaz o výdavkoch.Keď som bola ja malá mamina si odkladala bločky a prefocovala ich ako dôkaz.Medzi výdavky musíš zaradiť koľko ťa vychádza mesačne strava,drogéria,ošatenie (na túto položku môžeš dostať otázku či nakupuješ oblečenie každý mesiac) takže toto treba len podotknúť, že deti rastú a treba im kupovať oblečenie častejšie.
Ďalej- telefòn ak nejaký majú, cestovné, krúžky, výlety, výdavky zo školy (pomôcky).Neviem aké máte rodinné vzťahy ale súdiť sa o výživné nie je vždy jednoduché takže prajem veľa šťastia 🙂

katesynka
autor
2. máj 2019

Konecne som sa dopatrala kolko moj dufam coskoro ex zaraba, takze je to oficialne 2.500 eur. Neoficialne tazko povedat. Kolko by som mala pytat na deti 9 a 12 rocne?