Moje práva na spoločný majetok po rozvode
Vyzera to ze sa s manzelom budeme rozvadzat. Na dom aj pozemok je hypo a plati ju muz, dom postavil ked sme spolu zacali chodit. Ja co som mala nejake uspory tak som tiez davala do domu ale netusim kolko. Mame 3 deti. Mam na nieco vobec nejaky pravny narok? Ci ostanem s detmi s holou ritou?
@biba_18 normalni ludia pri rozvode sa dohodnu? Minimalne sa take udeje. Vacsinou pri rozvode vyplava na povrch vsetko negativne a az tam sa ukaze charakter....uz vidim nejakeho muza ako ma odskodnuje za to, ze som v jeho dome tvorila teplo domova....vystahuje jednu a nastahuje novu.
@zooeynka takže predpokladám že ak by si mala byť tá manželka a manžel by zdedil dom, asi by si tiež nechcela investovať do toho domu - ale do spoločného, že ...
@zooeynka takže predpokladám že ak by si mala byť tá manželka a manžel by zdedil dom, asi by si tiež nechcela investovať do toho domu - ale do spoločného, že ...
@biba_18 kupila by som do jeho domu len veci ktore si viem odniest. Alebo take, nad ktorymi mavnem rukou, necham mu ich a kupim si nove. Cize na vymenu okien prispievat nebudem. Ani na rekonstrukciu kupelni.
@biba_18 kupila by som do jeho domu len veci ktore si viem odniest. Alebo take, nad ktorymi mavnem rukou, necham mu ich a kupim si nove. Cize na vymenu okien prispievat nebudem. Ani na rekonstrukciu kupelni.
@zooeynka jezis, ja som mala debila co som tam 2 roky zila a mala som povinnost im priplatit nove okna lebo tie stare som optrebuvala ..chore, vlastne neviem ci plakat ci sa smiat.
@zooeynka a ešte povedz načo ti bude 10 ročná varecha alebo čokoľvek čo si môžeš zobrať … ja osobne nepotrebujem muža aby som bola na všetko sama alebo aby som si kupovala varechy aby som mohla jemu variť… myslím že sa dá všetko dohodnúť - keď sú obaja príčetní…
@zooeynka jezis, ja som mala debila co som tam 2 roky zila a mala som povinnost im priplatit nove okna lebo tie stare som optrebuvala ..chore, vlastne neviem ci plakat ci sa smiat.
@balerina2025 esteze je ex...
@zooeynka a ešte povedz načo ti bude 10 ročná varecha alebo čokoľvek čo si môžeš zobrať … ja osobne nepotrebujem muža aby som bola na všetko sama alebo aby som si kupovala varechy aby som mohla jemu variť… myslím že sa dá všetko dohodnúť - keď sú obaja príčetní…
@biba_18 ak kupim telku za 1300 eur tak si ju odnesiem.Kavovar za 900eur mu tiez nenecham. Varechy nech si necha.
@balerina2025 esteze je ex...
@zooeynka boze zla spomienka nejdem pisat ze este aj klince ...
@balerina2025 opotrebovala si okná? Odpadnem, tak to je dno. Ešte že si nemala platiť aj za vzduch, ktorý si tam dýchala. Niektorým dobre drbe. Hlavné, ak je to už ex.
@balerina2025 opotrebovala si okná? Odpadnem, tak to je dno. Ešte že si nemala platiť aj za vzduch, ktorý si tam dýchala. Niektorým dobre drbe. Hlavné, ak je to už ex.
@melanta ono ja hlupa zenska.
Autorka ak si nájdeš dobrého právnika možno sa ti podarí získať časť peňazí naspäť a taktiež časť splátok hypo. Tieto veci sa ťažko dokazujú treba mať bločky a kadečo a priprav sa že sa to bude naťahovať. Dosť záleží aj na tom na akého sudcu narazíte. Ja som tiež bývala u ex v jeho dome a s odstupom času som veľmi rada že som do jeho domu neinvestovala svoje jediné peniaze. Ostala by som s dieťaťom úplne s holým zadkom a som si istá že by urobil všetko pre to aby mi nič nemusel vrátiť a kľudne by aj klamal že som mu nič nedala. No čo už nadávky si neber k srdcu urobila si chybu a teraz pocítiš jej dôsledky a do budúcna máš dobré ponaučenie.

@zooeynka isteže, normálni ľudia sa dohodnú - a zvlášť keď sa obaja spolupodieľajú na zveľaďovaní nehnuteľnosti jedného ... a teplo domova vieš ohodnotiť - stačí ak si spočítaš koľko by si zaplatila za platenú službu - ale ty to dostaneš zadarmo ...
@biba_18 normalni ludia pri rozvode sa dohodnu? Minimalne sa take udeje. Vacsinou pri rozvode vyplava na povrch vsetko negativne a az tam sa ukaze charakter....uz vidim nejakeho muza ako ma odskodnuje za to, ze som v jeho dome tvorila teplo domova....vystahuje jednu a nastahuje novu.