Môže biologický otec zaprieť dieťa z rodného listu?
Dobrý večer chcem sa opýtať môže biologický otec zapreť dieťa rodného listu? Aby nefiguroval ako jeho otec?aj keď mu vyndú testy DNA že je otcom? ďakujem
@jankasalagova no asi nevieš keď to tu riešiš už v niekoľkej X téme😏
@anonym_edf16c veru hneď mi bola povedomá že už sme písala
@1sally12 ty mas daky problem? ries seba a tvoju debilitu a na tvoje debilne komentare nie som zrovna zvedava
@dota6 holandan holandan🤣alebo arabska ci ina naplavenina?
@ahhola bol asi turek, ale z toho čo vravela, tam on sa narodil už v Holandsku. Tak, či tak, nič to nemení na fakte, že ho nevyhrabe na žiaden súd a neprinúti ho platiť výživné. A ani ho žiadna policia nikam neprivedie v putách. :D to by teda vyzeralo. Polícia by už nič iné nerobila, len krížom -krážom zvážala po svete prietrtníkov z celého sveta. Autorka si to veľmi jednoducho predstavuje. 😹😹😹
@1sally12 ty mas daky problem? ries seba a tvoju debilitu a na tvoje debilne komentare nie som zrovna zvedava
@jankasalagova áno mám problém, že sa dookola pýtaš to isté v niekoľkých témach, asi máš problém s chápaním, tak kto je tu debilný? ;) a keď máš problém s komentármi tak nezakladaj témy. Hold pravda sa ťažko počúva že? 😄
@jankasalagova A prečo sa mu nechce na Slovensko na súd? To je len výhovorka. Keby mu išlo o dieťa, tak príde aj na Aljašku. Na prietrtky tiež nechodil na Slovensko? Či ty si dochádzala za hranice?
Najprv musí súd zbaviť otcovstva tvojho manžela až následne uznať otcovstvo inému mužovi. A teda žiadny slovenský policajti ho na súd neodvedu z ČR.
Toto je dlhý súdny proces čo ťa čaká. A nebude jednoduchý.
@jankasalagova nerada sa takto vyjadrujem,ale to tela si ty. Urobila si si dalsie dieta s hlupakom. Gratulujem. A nasad si antiku. Lebo budes rodit zas a s novym. Je mi luto tvoje deti
@nin12345 takže bude zapísany v RL aj keď to odmieta?
@jankasalagova este mu daju preplatit dna testy a sudne trovy. Nech aj dalej zapiera. Sud prihliada na malolete dieta a co je dobre pre neho, a nie co chce a nechce otec dietata...
@jankasalagova daj vedieť priebežne ako si dopadla. Mám kamarátku, ktorá má dieťa s holandanom. Ani za svet ho nevie k ničomu prinútiť. Ani cez slovenské, holandské ani iné úrady. A nikdy ho nikto nepriviedol nikam a už vôbec nie polícia. A nikdy sa o dieťa nezaujímal a nič nezaplatil. Dievčatko má uz asi 7-8 rokov. Skôr začali uvažovať, že si ju osvojí jej nový partner.
@dota6 policia predvedie iba na dna test (a nie zatknutim, ale normalne mu daju taku pokutu, ze sa chlapik radsej dostavi "oblizat palicku" ako ju zaplatit). Ale tam to konci, vymahat vyzivne z inej krajiny, to je ako snazit sa dosiahnut na hviezdy do vesmiru rukou...jedine, ze by sa kamoska prestahovala do holandska, tam by mala paky na neho...
@dota6 policia predvedie iba na dna test (a nie zatknutim, ale normalne mu daju taku pokutu, ze sa chlapik radsej dostavi "oblizat palicku" ako ju zaplatit). Ale tam to konci, vymahat vyzivne z inej krajiny, to je ako snazit sa dosiahnut na hviezdy do vesmiru rukou...jedine, ze by sa kamoska prestahovala do holandska, tam by mala paky na neho...
@vevesh už to vzdala ta kamarátka. Nemá silu na to. On sa najprv tváril blazdne a šťastne, že má dieťa a potom to opadlo. Tak sa pobalila a odišla na Slovensko. Odvtedy on ani jeho rodina neprejavili žiaden záujem o dievčatko, hoci sa snažila ich kontaktovať, nemajú záujem.
Tak to je. Deti treba plánovať a nenechávať na náhodu 😇 správny partner je v tom pláne najdôležitejší. Autorky je mi ľúto, no za svoje činy musí niesť dôsledky. A to aj v podobe nespolupracujúceho otca dieťaťa. 😹
@jankasalagova este mu daju preplatit dna testy a sudne trovy. Nech aj dalej zapiera. Sud prihliada na malolete dieta a co je dobre pre neho, a nie co chce a nechce otec dietata...
@vevesh jasne chapem ja som to vravela ze mu daju testy preplatit
@jankasalagova daj vedieť priebežne ako si dopadla. Mám kamarátku, ktorá má dieťa s holandanom. Ani za svet ho nevie k ničomu prinútiť. Ani cez slovenské, holandské ani iné úrady. A nikdy ho nikto nepriviedol nikam a už vôbec nie polícia. A nikdy sa o dieťa nezaujímal a nič nezaplatil. Dievčatko má uz asi 7-8 rokov. Skôr začali uvažovať, že si ju osvojí jej nový partner.
@dota6 samozrejme ze dam vediet
@vevesh už to vzdala ta kamarátka. Nemá silu na to. On sa najprv tváril blazdne a šťastne, že má dieťa a potom to opadlo. Tak sa pobalila a odišla na Slovensko. Odvtedy on ani jeho rodina neprejavili žiaden záujem o dievčatko, hoci sa snažila ich kontaktovať, nemajú záujem.
Tak to je. Deti treba plánovať a nenechávať na náhodu 😇 správny partner je v tom pláne najdôležitejší. Autorky je mi ľúto, no za svoje činy musí niesť dôsledky. A to aj v podobe nespolupracujúceho otca dieťaťa. 😹
@dota6 ide o to ze mi sme stale v kontakte nevyhyba sa nam stretnutiam ja som lech chcela vediet,ze ako to iba je nic viac nic menej.Ked nahodou nebude chciet sa zapisat ako biologicky otec? kedze je otcom?
@vevesh tiez si myslim a vdaka,bol totizto o tom informovany

@dota6 praveze on si chce uznať syna za svojho ale nemieni chodit na SK na sud,a mne na sude povedali že pokial viem jeho adresu a vsetko co sa jeho tyka tak musi prist a moze byt vraj aj z Ameriky,tak neviem.