Môžem podať trestné oznámenie na manželku kvôli vyhrážkam?
Dobrý deň chcem sa opýtať z manželkou sa rozvadzame kvôli jej nevere ja ale nesúhlasím no pred pár dňami bol zamnou jej milenec kde sa mi vyhrážal že mi otočí hlavu naopak a spomenul aj súd ... Viem že už sedel 7 rokov a mám podozrenie že ho nahovorila ona aby prišiel... Môžem podať oznámenie aj nanu keď viem že mu všetko hovorí a nahovára ho na neho už je podané no neviem ako to podať nanu dnes máme súd a samozrejme došla s ním aby som sa zľakol
@minenkaa ja ťa urazam ?
@viestta no dala nám sudkyňa zápisnicu na podpis kde keď podpíše tak sa vzdáva odvolania a podpísala to čiže asi nechce rozvod ale niečo jej nedovolilo to vziať späť
@janeviem23 podrobnosti ma nezaujimaju, naozaj. Ja len lutujem deti, tie si rodicov vybrat nemohli.
@janeviem23 a teba niekto uraza?
@minenkaa kto je pre teba blbec napríklad
@janeviem23 pravda nieje urazka ,vsak ako sa vyjadrujes na tu svoju zenu to je strasne
@janeviem23 Na tvojom mieste by som sa s" takým "nenaťahovala ano náhodou. Aj tak je to zbytočné. Slovo proti slovo a tvoja žena je aj rak zmanipolovaná ním dávno. Máte aj deti?
@cukroska áno mame 3 ale sudkyňa nás nerozviedla a ona sa vzdala odvolať voči rozsudku
@janeviem23 Ach jaj..poradiť neviem, no máš to ťažké. Držím palce.
A myslíš,že keď podas TO na nich,tak sa ti situácia zlepší,ona nechá milenca a budete šťastná rodinka? 🙈
Nechce s tebou žiť, má iného,tak prečo silou mocou chces toto udržiavať? Vaše manželstvo očividne funkčné nie je, a podľa toho čo píšeš,ani nebude.
musis mat nepriestrelne dokazy na to aby si obvinil manzelku a nie len ja viem ze to spravila ona ... druha vec - chlape podvadza ta a so svojim nabijakom sa pred tebou predvadza ... maj trocha sebareflexie a proste ju kopni do prdele ... hlavne v sucasnosti sa neoplati udrziavat vztahy je ina doba a sprosti ludia
Měla bych strach o děti, když manželka žije s takovým násilníkem. A děti vidíš jak často a jak to nesou ten rozchod a nového partnera ?

Naco je toto vsetko dobre