icon

Môžem žiadať náhradné bývanie po rozvode?

16. nov 2020

Ahojte.
Viete mi niekto rozumne poradit este pred tym ako sa vyberiem k pravnikovi?
Som na rodicovskej dovolenke, dieta ma 1,5roka, chcem sa rozvadzat.
Manzel zarava 2-2500€, je zivnostnik, lenze rocne zuctovanie ma vzdy urobene na minimum. Podla neho zaraba 500€mesacne.
Dalsia vec, byvame v prenajatom byte jeho brata. Tento prenajom si dohodli este pred tym ako sme sa spoznali.
Otazka znie. Dieta chcem do svojej starostlivosti, kolko mozem pytat vyzivne.
Nemam ist kam byvat. Mozem pytat bytovu nahradu?
Popripade, keby som sa zamestnala, zarobila by som dajme tomu 700€, len za najom by som zaplatila 400-500€, mozem pytat nejake peniaze od manzela na byvanie alebo ako sa zo da vytiesit? Sak niekam odist musim a z niecoho zit.

Strana
z2
robin30
16. nov 2020

@mandarinka555 ale o mne konkretne nevies absolutne nic a povazujes ma za nezodpovednu a neviem aku.To,ze niekto ma problem aj s jednym dietatom nie je moj problem ani tvoj a clovek nikdy nevie co ho v zivote caka.Dnes mas chlapa doma zajtra byt nemusi,moze sa stat z teba vdova alebo sa rozidete to keby vsetci takto zmyslali deti sa nerodia lebo by sa vsetci bali.A nieco ti napisem to ta asi dorazi ja som sama na tie deti a davam to bez pomoci kohokolvek ineho😉Chlapa som nikdy nepotrebovala aby sa staral.Skor to bolo vzdy naopak.

0silvia0
16. nov 2020

@mandarinka555 o tebe v zlom nepíšeme, ani nededukujeme o tebe čo si zač. Len som si dovolila poznamenať, že to bolo od teba neslušné niekoho súdiť bez toho, aby si o ňom niečo vedela. Len za to, že má niekto 5 detí nemusí byť nezodpovedný.

mandarinka555
16. nov 2020

@robin30 Toto ma určite nedorazí.....dorazilo by ma, ak by bolo každé dieťa od iného otca a si zase tehotná, nie?

robin30
16. nov 2020

@mandarinka555 porodim o chvilocku piate.A jo mena tych chlapov si uz nepamatam 😉

mandarinka555
16. nov 2020

@robin30 Čo dodať.....prezentovala si sa sama😝

robin30
16. nov 2020

@mandarinka555 😁😁

happymama_happykid
17. jan 2021

@pribinak kedy ma žena nárok na bytovú náhradu? Nevieš náhodou?

pribinak
17. jan 2021

@happymama_happykid nechcem ti dať nepresne info, opýtaj sa @draik.

Strana
z2