icon

Nekonečný „boj" o výživné

5. apr 2022

Ahojte maminy,
Idem si pre radu môj ex manžel je "milý" otecko, kt by si kvôli euru nechal aj koleno prevrtať. Pri rozvode exovi súd stanovil povinnosť platiť na dve deti 80 eur...doniesol milion potvrdení prečo nemôže riadne robit a teda nemá z čoho platiť....o rok na to som podala o zvýšenie...ja som nezávislá, ale tak nebudem len ja veci pre deti financovať a pritom viem, že ex robí na čierno....zvýšené výživné mi schválili 150 na 17 ročného a 135 na 13 ročného a odvtedy začal cirkus...same "pekné" sms mne aj deťom....dvolania na všetké sudy najnovšie na najvyšší súd v Bratislave...Ex v dovolaní tvrdí, že pracuje len jednu hodinu na deň, lebo zo zdravotných dôvodov dlhšie robiť nemôže... je taxikár...ja som však kukla na mestské kamery a môj "milý" ex je na jednom a aj druhom stanovišti celý deň a to deň za dňom... myslite že súd to vezme do uvahy?

luccija
5. apr 2022

Nechaj to na nich, ale povedz čo vieš...

mogaa
5. apr 2022

tak záleží akým spôsobom si sa dostala ku kamerovému záznamu.....ak nezákonným tak z toho môžeš mať ešte opletačky ty a aj ten kto ti záznam ukázal....

pribinak
5. apr 2022

Myslím že áno, veď on je má verejnom priestranstve, odfotiť ho mohol hocikto

ukulela
5. apr 2022

Nuz, neviem akou legalnou cestou by si to mohla pouzit bez toho, aby si zaznam ofic ziadala ty, alebo sud. A tiez si nie som ista, ci je to dovod, aby mesto zaznam spristupnilo Skor keby to boli sukromne fotky mozno. Ale teda myslim, ze sud nie je sprosty, aby mu uveril. Keby si bola trebars mestska policajtka, tak by som to sudu povedala, ze ho tam vidim cely den....

ukulela
5. apr 2022

@pribinak odfotit ano. Ale zaznam nemozu spristupnit hocikomu.

sasa1310
5. apr 2022

@pribinak kdeže. Záznam je možné pozerať a použiť iba ak došlo k trestnému činu alebo k priestupku. A nie kukať obyčajná osoba ešte k tomu.

pribinak
5. apr 2022

@ukulela
@sasa1310 preto píšem že odfotiť a nie že predložiť záznam. Ešte raz: odfotiť

andreafa
5. apr 2022

Sud miluje takych zmrdov, co si najdu mrte vyhoriek preco neplatit vyzivne! 🤮🤮🤮

eternity24
5. apr 2022

Určite by som to na súde spomenula. Súdu by som tiez predložila tie pekne sms co posiela vam aj deťom.

autor
5. apr 2022

@mogaa Nie, veď to si dáš do prehľadávača "kamery a mesto ktoré chceš"

autor
5. apr 2022

@eternity24 sms určite dám do vyjadrenia....už mám niekedy takú zlosť...nemusí platiť vysoké sumy ako niektorí...no aj tak robi zo seba debila...

janickacrazy
5. apr 2022

Ach, to je "charakter". 😬

eternity24
5. apr 2022

Len pokoj, a vždy ked vám nieco napadne, co by ste mohli povedat na súde v jeho neprospech, zapíšte si to niekam do mobilu, aby ste nezabudli. A každé tvrdenie by bolo dobre podporiť dôkazom, resp podporiť cestným vyhlásením napr deti atd… alebo tými sms. Držím palce

ukulela
5. apr 2022

Tak ked je to verejne pristupny zaznam, tak v pohode. My sme viacere mysleli, ze kamery MsP alebo tak.... porad sa tu v pravnickej skupine, ako to urobit, aby to obstalo.

tomi97
Odpoveď bola odstránená
autor
14. apr 2022

@tomi97 On robi pre svojho brata...preto je to také aké je...