icon

Nemožnosť stretnutia s dieťaťom

rabie
28. mar 2025

Ahojte s byvalou partnerkou mame spolu 3 rocne dieta,vlastne stalo sa to ze sme sa rozysli a do prace my oznamila ze je tehotna. Dieta sa narodilo uhradil som jej vsetky naklady spojene s tehotenstvom rozne testy prehliadky , zabezpecil a zaplatil celu vybavu od kocika po plienky, dokonca som skusil aj s nou spolocne byvanie ale stale bol s niecim problem raz malo penazi, raz nieco lacne som kupil , raz ze nedoprajem .sudom my bolo stanovene platit vyzivne 200 euro mesacne a mal som mat dieta vzdy utorok a stvrtok .vyzivne platim poctivo a vzdy aj pomimo jej dam peniaze alebo malemu kupim plienky hracky sport.kocik a tak.Ale vzdy ked mam mat syna vzdy je problem raz je chory a potom ich najdem na ihrisku alebo matka povie ze nema cas mi ho odovzdat ,soc.kuratela s nou uz nechce nic mat lebo sa jej tam boja nakolko napisala na nich staznost ze sa ma zastavaju , dieta ked bolo u mna tak bolo spokojne smial sa tesil sa aj zo statych rodicov lebo robili s nim srandy , problem nastal ked bola matka pre neho a nechcel ist syn od deda a povedal ze nie mama, dieta som 2 mesiace nevidel ani soc.nepomohla , len chodili spravy ak ho chcem vidiet mam zacat platit 600 eur mesacne , stretli sme sa na ulici maly hmed ze skaredy tata aj dedo zakryval si oci ,chcel som ho zobrat ku mne matka zavolala policiu a dnes mi dosiel zakaz priblizenia k dietatu a k matke na 10 metrov s dovodu napadnutia...

anna777115
28. mar 2025

Na základe, alebo podnetu čoho, zavolala políciu? Ako to zdôvodnila.

ismarela
29. mar 2025

A čo my s tým mame? Tam si zaplať advokáta nech rieši tvoje problémy.

lienka.7
29. mar 2025

@rabie aspon neklam prosím ta, zákaz priblíženia nedostaneš iba tak, že JPP ...
A inak, keď malý k tebe ist nechcel, bránil sa, tak neviem, naco si robil teatro🤦‍♀️

taktotedanie
29. mar 2025

Tu podla mna chyba extremna cast dolezitych info a asi to az take dokonale nebolo u teba

zuzanna33
29. mar 2025

Keďže máte stanové výživné otcovstvo je podpísané takže všetky práva máte aj keď ste není manželia . Styk sa dá vyhrať len ak sa obrátite na súd môžete matku napadnúť aj za krivé obvinenie (z napadnutia) a zákazu styku. Jedine súd pomôže je to na dlhú cestu ale ak sa nedá inak treba bojovať. Pokiaľ nedošlo k napadnutiu voči matke či dieťaťu treba sa odvolať.

kaktusik007
29. mar 2025

toto je znacne okliestena verzia A, a celkom tu chybaju informacie zo strany B.

a zopakujem co je napisane vyssie - zakaz priblizenia sudy nerozdavaju len tak.

rejka7
29. mar 2025

@rabie 600€ mesačne platiť? To nariadil súd? To je výživné? Pochybujem. Alebo došlo pri strete s políciou ku trestnému činu ublíženia na zdraví a ty ako odsúdený máš platiť tento trest poškodenej strane ako náklady na vynaloženu zdravotnú starostlivosť a odškodné? A pritom bol uložený zákaz styku? Obrat sa na advokáta🤔.

rabie
autor
29. mar 2025

@rejka7 600 euro chce matka ze ked budem platit tak mi syna da aj na celi tyzden v opacnom pripade ze bude robit vsetko pre to aby mi ho nedala, a tu je aj ten vykonstruovany zakaz priblizenia , raz ked sme boli este spolu spadla na ture a mala modriny vtedy som jej nekupil v tom obdobi takubkabelku ako chcela ,a zavolala tiez na mna policajtov ze som ju dokopal lenze ked zacalo vysetrovanie tak vzislo s toho ze som bol na montazi v tom obdobi ked spadla a jo som jej akoze ublizil , rak to potom stiahla a ospravedlnila sa a teraz ma dieta ktore pouziva ako zbran proti mne.

rabie
autor
29. mar 2025

@kaktusik007 zatial mi prislo len uznesenie matka to vykonstruovala tak a kvoli tomu lebo chce 600 eur na vyzivne , samozrejme sa odvolam, vsetko je len preto ze my nechce davat syna .

januska12323
29. mar 2025

@rabie tak bojuj o pravdu. Neviem čo iné chceš robiť.