icon

Nevrátenie detí otcom v stanovený čas

31. dec 2020

Chcem sa spýtať,či dakto riešil, keď otec nevrátil deti kedy mal. Že ich vráti o 3 dní neskôr. Volali ste políciu? Alebo ste ho nechali, nech si robí čo chce?

Strana
z3
kubkovamama
6. jan 2021

Inak po správnosti,on ti má doniesť deti domov Máte to predsa v rozsudku-vyzdvihnut pred bydliskom matky a v stanovený čas doniesť matke.Preco by si sa ty mala trepať 300km.A policajti mi povedali,že keby sa teda nedohodneme alebo klame,tak jasne,že syna pôjdu vziať aj so mnou a dovezú ho.Uz len pre ten efekt bububu

autor
7. jan 2021

@kubkovamama a ešte mi povedz, dostala si nejaký papier o oznámení? Alebo spravili nejaký zápis? Pretože, ak ich zavolám a oni to zmetu pod koberec, že si to máme vyriešiť, to je potom aký zmysel toho? Je mi jasné, že sa im do toho nechce.

kubkovamama
7. jan 2021

Oni si zapísali tak narýchlo,chceli fotku malého,ale oficiálne mi nedali žiaden papier

autor
7. jan 2021

@kubkovamama ďakujem ti za info ohladom realnej skúsenosti

kubkovamama
7. jan 2021

Zmysel je aspoň ten varovný prst pre rodiča čo nedodržuje rozsudok a možno taký rešpekt to vzbudí u chlapa,keď vidí,že sa nedáš.Skor asi sociálka,ale pokiaľ sú deti v poriadku čo spravia,nič.

san_dra11
7. jan 2021

@kubkovamama asi tak nejak ono podla mna treba hladiet hlavne na deti, ak tam chcu proste zostat tak co narobis

luciannka83
23. jan 2021

Po dohode, keby zavolal a objasnil situaciu, by som to neriesila.

Strana
z3