Nevrátenie detí otcom v stanovený čas
Chcem sa spýtať,či dakto riešil, keď otec nevrátil deti kedy mal. Že ich vráti o 3 dní neskôr. Volali ste políciu? Alebo ste ho nechali, nech si robí čo chce?
@kubkovamama a ešte mi povedz, dostala si nejaký papier o oznámení? Alebo spravili nejaký zápis? Pretože, ak ich zavolám a oni to zmetu pod koberec, že si to máme vyriešiť, to je potom aký zmysel toho? Je mi jasné, že sa im do toho nechce.
Oni si zapísali tak narýchlo,chceli fotku malého,ale oficiálne mi nedali žiaden papier
@kubkovamama ďakujem ti za info ohladom realnej skúsenosti
Zmysel je aspoň ten varovný prst pre rodiča čo nedodržuje rozsudok a možno taký rešpekt to vzbudí u chlapa,keď vidí,že sa nedáš.Skor asi sociálka,ale pokiaľ sú deti v poriadku čo spravia,nič.
@kubkovamama asi tak nejak ono podla mna treba hladiet hlavne na deti, ak tam chcu proste zostat tak co narobis
Po dohode, keby zavolal a objasnil situaciu, by som to neriesila.

Inak po správnosti,on ti má doniesť deti domov Máte to predsa v rozsudku-vyzdvihnut pred bydliskom matky a v stanovený čas doniesť matke.Preco by si sa ty mala trepať 300km.A policajti mi povedali,že keby sa teda nedohodneme alebo klame,tak jasne,že syna pôjdu vziať aj so mnou a dovezú ho.Uz len pre ten efekt bububu