Nevýhody striedavej starostlivosti
Baby, prosím vas, tie ktoré máte deti v striedavej starostlivosti, aký dopad to ma na dieťa? Aké su výhody, nevýhody? Ďakujem
@joannita jediná diagnóza si ty :D odpovedal som iba na tvoje oznacenia a neviem v akom poradi to ukazuje. Podľa tvojej reakcie súdim ze asi som trafil klinček po hlavičke...a môjho psychiatra? Ja nemám žiadneho a ani nepotrebujem ale ty asi máš keď sa tým obhanas. K tebe len toľko....prajem ti pekný zvyšok večera a prosím už má nikde v tvojich komentarov neoznacuj. ĎAKUJEM ;)
@leo2019 preco mi nevyslo co som chcela? Ved ty si kakas do huby. Ved si protirecis totalne. Ty si tak zaslepeny svojim zlyhanim ako otec a tvojimi konfliktami s ex, ze neprajes nikomu inemu aby vychadal s ex normalne.
Este raz. JA som podala navrh na rozvod. JA som ziadala v navrhu sud o spolocnu starostlivist, lebo ako som pisala, s ex mame nadstandardne vztahy.
Je mi ta velni luto, ty musis mat velmi smutny. A nestatny zivot ked pises veci o ktorych nic netusis a zelas inym smutok ktory prezivas ty.
A btw ani striedavku ti sud nenariadi. Ty vobec netusis o. Com pises.
@leo2019 jasne, ze odmieta lebo mnoho matiek ma pocit, ze ma výlučne pravo na dieta. Ak to určí sud, tak sa s tym bude musiet zmierit. Ono je to tazke povedat co je najlepsie pre dieta ale to sa casom ukaze. V inych krajinách je striedavka bežná a funguje roky, velmi kvalitne maju štúdie o tom, pretoze oni uz maju dospelu generáciu, ktora vyrastala v striedavke. Skus len pre svoju zaujímavosť googlit. Neviem Nórsko alebo Švédi, samozrejme je to v anglictine .
@joannita Dievča odporúčam ti dat sa dokopy a vyhýbať sa týmto konverzaciam.Od začiatku do konca za celý deň si kakas do pusi...nemáš čas sa venovať diskusiam ale trepať somariny celý deň to ti ide...nečudujem sa tvojmu bývalému ze získal striedavu veď tu ideš uuuuuplne mimo...ešte raz pekný večer.
@leo2019 ved ty mne pises uplne to iste co ja tebe. Preco pouzivas moje vety? To vazne nevies napisat nieco originalne z vlastnej hlavy?
Moj byvaly neziskal striedavu, my mame spolocnu 😂🤦♀️ ako som JA ziadala. Mam ti poslat cast mojho navrhu? Kludne to urobim. Aby si videl ako velmi si mimo.
Aspon citaj co pisem ked uz tomu nerozunies
@betulinka1 ja to mam prejdene asi stovku popravde. Originál v angličtine...dokonca práce aj na SK všetko...chcel som sa ubezpečiť ci naozaj to co cítim je správne. Nejdem proti synovi ak mi povie táto chcem ísť k mamke a chcem tam ostať tak proste áno pôjde to tým smerom predca nepôjdem proti vlastnému dieťaťu.
@jakubrianka presne tak. Ja by som chcela vedieť, ako by sa cítili dospelý, keby si takto striedali po týždni prácu.
Striedavka je to najhoršie, čo môže byť pre dieta, pre jeho psychiku. Nikde nema to svoje miesto, nikde nie je skutočne doma. Najmä keď sú ešte aj úplne odlišné zivotne filozofie tej "druhej" rodiny.
@leo2019 všetko čo som ti napísala k striedavej starostlivosti sú slová tejto pani docentky- doc. PhDr. Šovčíková Eva, CSc. Nech sa páči informuj sa aj inde, nie len na propagandistickom webe, ktorý možno sám aj tvoríš. Ak ide o dobro dieťaťa, tak určite nie formou striedavej starostlivosti.
@jakubrianka ja tvorím? Striedavka.sk tu je od začiatku je to skupina CZ a SK a ked vznikla ešte sme ani deti nemali....Áno kontaktujem ju a ďakujem za konretnu psychologicku.
@lienka.7 a si zober že sú tam ďalší partneri, deti …. Veď to je riadne psycho čo divia s tými deťmi. V každej domácnosti platia iné pravidlá a dieťa len tŕpne kde čo je inak, aby dodržalo všetko..choré.
@leo2019 nech sa páči ;).

@leo2019 no nedalo mi, docitala som to. Tak viesco? Ked pridem domov, normalne ti odfotim moj navrh na rozvod, teda tu cast, kde ziadam sud o striedavku. Snad sa aspon trosku zahanbis potom ked tu pises bludy o ludoch ktorych nepoznas.
Exovi ani nahodou skomolikovat zivot nechcem, s exom vychadzame vyborne, chodime na spolocne vylety a dovolenky 🙂))