icon

Odovzdávanie dieťaťa

lenkahs
7. sep 2021

Dobry den. Mozem riesit odovzdavanie dietata, ked podla rozsudku ma otec odovzdat dieta do ruk matky, ale ten posiela svoju priatelku? Napr. si aj nahrat na kameru? Otec caka v aute. Ked som dceru odovzdavala s mojim partnerom mal s tym problem hukal po nas.tak som pri odovzdavani iba ja,on si nasiel priatelku a zacala dceru odovzdavat ona. Dakujem

Strana
z2
haley7897
7. sep 2021

Otázka je, či je to naozaj v nejakom smere problém, alebo máš len chuť robiť problémy.
Ak je on tak úbohý, že nedokáže spracovať, že máš partnera, si si istá, že chceš zísť na jeho úroveň a vrátiť mu to rovnakou kartou? K čomu je to dobré? O akom veľkom dieťati sa bavíme?

martina1201
7. sep 2021

@lenkahs ak si potrebujete robiť prieky tak sa na to pýtaj na upsvare u kurately. Ale ja osobne by som to nerobila. Vidieť že vaše vzťahy nie sú dobré. Osobne by som na tvojom mieste podala priateľke ruku predstavila sa a poďakovala o starostlivosť o dieťa počas toho ako je dieťa u otca. Tiež by som vyjadrila túžbu dobre spolu vychádzať v prospech dieťaťa. Myslím si, že takto odeovnas ju a aj otca a zamyslia sa možno nad tým či dieťa bude trpieť vašimi vzťahmi, alebo bude z nej spokojné a šťastné dieťa, ktorého rodičia spolu aj po rozchode vychádzajú.....

timing
7. sep 2021

A co by si s tou nahravkou ako robila? A nato aby si sisi ci jeho natacilq na video potrebujes suhlas. Ci? A dalej, otec sedi predsa v aute takze bol odniest dieta spolu s priatelkou. To ze odprevadila dieta par krokou k domu ona a nie on z mojho pohladu nie je ziadna tragedia, nechce byt s tebou v kontakte.
Poznam aj taku radu od pravnika,ktory sam poradil klientovi aby k domu ex nechodil, pri odovzdavani dietata mal ostal pred autom kde je kamera aby si ex nemohla vymysliet nejaku hovadinu na neho. Dieta urobi 20 krokov samo z domu do auta a opacne.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
szdan
7. sep 2021

@lenkahs podstatne je, že ju vráti včas a v poriadku
Nerieš, bo budú len ďalšie spory a tie nemajú určite dobry vplyv na teba a kde to na malú

mogaa
7. sep 2021

@lenkahs na tvojom mieste by som bola rada že dieťa odovzdáva priateľka....robiť si prieky a pred dieťaťom nemá význam...takto aspom predídete zbytočným hádkam....

lenkahs
autor
7. sep 2021

@cocolino234 tam ide aj o to ze on sa nam stale smeje ze on si robi co chce.ja uz roky ustupujem a z jeho strany je iba posmievanie. A neni prijemne roky z jeho strany len same ponizovanie.uz je toho na nas moc.

ewka0012
7. sep 2021

ocividne sa otec nechce stretnut z oci do oci,aleb je taky ubohy tak posiela ju,ak pride na cas a nerobi ziadne ine problemy,neriesila by som,presne ako pisu vyssie,by som sa pozdravila a podakovala ,hlavne pred dietatom aby nevidelo hadky a spory, a isla prec,este by som mu do toho auta aj zakyvala

lenkahs
autor
7. sep 2021

@haley7897 A dieta ma 7.uz si uvedomuje jeho spravanie.o ona velmi chce aby aj moj priatel isiel spolu s nami ale nemoze skrz ex.

vroni
7. sep 2021

@lenkahs, preco by nemohla? Exa je houby po tom, či máš ci nemáš partnera a tiež nemôže kecať do toho, či ho dieťa pozná a niekam s nim ide. Rieš podstatne veci a nie koniny, či to dieťa donesie on ci frajerka.

elizabet173
7. sep 2021

@lenkahs prepáč, ale píšeš nezmysly. Otec sedí v aute, s tebou sa ani nestretne, ale vysmieva sa ti. Ako? Prečo by nemohol ísť tvoj partner s tebou, ak ideš niekde so svojím dieťaťom? Kto ti to zakáže?

lenkahs
autor
7. sep 2021

@elizabet173 On ma s tym problem,huka tam po nas,skaredo nadava ze tam nema co robit,partnera raz aj napadol.

hefo
7. sep 2021

Ako chápem, že expartner to môže myslieť ako vysmievanie a pod., ale treba si uvedomiť, že ďalšou eskaláciou človek viac stratí než získa. Ak teda to odovzdanie priateľke prebieha v poriadku.

Pokiaľ partnera napadol, treba to dokumentovať a volať políciu.

lenkahs
autor
7. sep 2021

@vroni vykrikuje aj z auta ze on si moze robit co chce a ze dosiahne svoje ze moj nemoze chodit a ona moze

lenkahs
autor
7. sep 2021

@hefo ano riesili sme to aj s policajtmi ti su kapitola sama o sebe, bez dokazom nemozme nic(vyrazil mu mobil pri utoku ked sa to snazil nakamerovat) a vsetky tie zranenia co mal,riesene v nemocnici,dlhodoba pn nic nedokazuje podla nich.tak ja sa musim exovi stale podriadovat aby nerobil nam a nasej rodine problemy.

elizabet173
7. sep 2021

@lenkahs volali ste políciu, keď ho napadol? Podali ste trestné oznámenie? Prepáč, ale neverím ti, že by policajti neriešili dlhodobú PN a zranenia. Inak na čo čakáš vonku na dieťa? Prečo ho nedovedie či už ex alebo jeho partnerka k dverám bytu či domu?

vroni
7. sep 2021

@lenkahs, prosím ta, netaraj. Exovi ukážem tak maximálne prostredník a zarehocem sa mu rovno do jeho sprostého ksichtu. A môže mi fúkať volakam práškový cukor. A nie ze on mi bude určovať život. A jasne, pobyt v nemocnici po napadnutí a zranenie nebudú policajti vyšetrovať. To iste. Také rozprávky si nechaj pre deti.

lenkahs
autor
7. sep 2021

@elizabet173 nie neriesili dlhodobu pn,chceli len dokaz,mame aj pravnika a tiez sa mu nepacil postup policaktov a napadol ho na nasom pozemku a policajti na to ze pokial mu slovne nepovieme ze nemoze vstupovat na nas pozemok tak proste moze, a na vsetko chcel dokazy,lebo kazdy clovej je s kamerou prichystany keby niekto nahodou utocil a jasne policajt povedal pn nic nedokazuje ze by to sposobil ex.

elizabet173
7. sep 2021

@lenkahs podal tvoj priateľ trestné oznámenie?

lenkahs
autor
7. sep 2021

@vroni mame aj vyjadrenie od vysetrovatela ze dlhodoba pn nestaci pokial moze sam sa najest tak to neni pre nich vazne.

lenkahs
autor
7. sep 2021

@elizabet173 ano hned v ten den.priatel je aj ztp a hmed v tu chvilu bol aj na pohotovosti a podal trestne oznamenie.

panda21
7. sep 2021

@lenkahs blbosť. Kamaráta raz napadol jeden chalan, bol dlhodobo na PN kvôli ramenu nemohol pracovať a polícia sa tým zaoberala. Musel mu preplatiť stratené mesiace v práci, odškodné atď atď.. A to nemal ani svedkov ani na kamere to nemal..

vroni
7. sep 2021

@lenkahs, takže vyšetrovateľ posudzuje závažnosť PN, aha, dobre vedieť... 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

lenkahs
autor
7. sep 2021

@panda21 Tak tiez sme boli prekvapeny aj sme sa odvolali a nic z toho.

lenkahs
autor
7. sep 2021

@vroni my nepresvedcime policajta aby to riesil a presetril.stale tvrdil svoje ze ked je schopny sa sam najest nema trvale nasledky tak mame smolu.ani ziadne preplatenie pn.

lenkahs
autor
7. sep 2021

@vroni chces dokaz ze ho on napadol a ze aj on tak moze prist k doktorke a vynyslet si to a to ho boli.pritom bol aj na rotgene.mal vsetko zdokumentovane.

vroni
7. sep 2021

@lenkahs, sorry, ale takto to fakt nefunguje. A co ma v mene troch opíc policajt s preplatením PN?
@malinoismum, príď sa pobaviť....

elizabet173
7. sep 2021

@lenkahs sorry, ešte aké rozprávky nám tu budeš písať? Veď my tiež žijeme na Slovensku

lenkahs
autor
7. sep 2021

@elizabet173 a naco by som si vymyslala

stanulienkat
7. sep 2021

Nenahrávaj si koniny s jeho priateľkou, nahrávaj si to, keď po vás huláka, keď odprevádzas dieťa s partnerom.

Strana
z2