icon

Poraďte ohľadom styku s dieťaťom a výživného

essinna
25. júl 2015

ahoj maminky v poslednych dnoch tu zakladam temy jedna radost ale co uz ... manzel ma milenku , vyhodila som ho a je u neho , dala som zrusit bsm a teraz chcem dat ziadost na zverenie opateri malolet mne a + vyzivne. vie my niekto s tym pomoct ? plus klko mam dat vyzivne a ako vlastne s tou starostlivostou , kedze narok na dieta ma aj on , ako mate dohodnute kedy si ich vasi ex partnery beru ? momentalne som v stadiju ze mu nemam chut dat dieta , ale na druhu stranu nech aj on vie co to je starat sa... co robit a ako , aby to bolo najlepsie pre babo ? nikdy sa drobcovy prilis nevenoval a teraz sa ide byt ako velmi mu na drobcovy zalezi.

danii1
25. júl 2015

" momentálne som v stadiju ze mu nemam chut dat dieta , ale na druhu stranu nech aj on vie co to je starat sa..." ide ti o pomstu? alebo o dobro dieťaťa?

motiilik
25. júl 2015

@essinna rodičia sa majú rovnakým dielom podieľať na výchove a starostlivosti o dieťa.. daj žiadosť na súd.. navrhnite výšku vyzivneho a aj styk s maloletym dietatom.. výšku určí podľa jeho zárobku ..daj o niečo viac aby mal súd z čoho sťahovať... A styk?..v záujme dieťaťa... Ja napríklad nemám určené dane dni...je to na našej dohode...deti si brava raz za dva mesiace a aj to len na víkend.. A vždy mi prídu rozhasene(rozmaznane)...záleží. ake máte vy vzťahy...

hrjanka
25. júl 2015

S navrhom na vyzivne a starostlivost o deti ti mozu pomoct na prislusnom urade prace, oddeleni socialnopravnej ochrany deti

essinna
autor
25. júl 2015

@danii1 to vies ze o dobro dietata , bolo to pisane v nervoch.. :(