Prešli ste si rozvodom?
Ahojte, s manželom sme 10 rokov spolu, z toho 2 roky manželia. Manže je stále nervózny, každý deň má inú náladu, iný názor...naše ťažke odbdobie trvá asi cca 1 rok...teraz to všetko tak vyvrcholilo, liečim sa na popôrodnú depresiu, mávam úzkosti a mám pocit, že on mi to všerko zhoršuje. Necítim od neho žiadnu podporu. Je toho omnoho viac a ja už sa odhodlávam k rozvodu. Prosila som ho aby si našiel psychologičku alebo aby sme skúsilu manželskú poradňu, tak ma vysmial. Prešla ste si niektorá rozvodom? Určite je to náročne ale bojím sa, že prídem o dcéru. Bojím sa, žeby mi robil naprieky.
najskôr sa obidvaja vyliečte z depresii , úzkosti a pod. psych. neduhov a až potom riešte rozvod.
človek by nemal riešiť dôležité životné udalosti keď je pod vplyvom psych. problémov.
@anonym_8405b5 ale keď on nemá záujem?
@anonym_8405b5 ale keď on nemá záujem?
@adri_24 choď k psychológovi aj sama, ty máš psychické problémy, ale môže ich mať aj muž, plus malé dieťa, čo je nová situácia, ktorá zamáva aj stabilným vzťahom, Určite by som nehádzala flintu do žita.
vyskúšaj liečbu aspoň sama. Nemusí to byť len liekmi - skús psychologa.
ďalší čo nezvláda rodičovstvo 🤦♀️ ako píše @anonym_8405b5 - najprv sa daj dokopy a potom rieš jeho…
@adri_24 choď k psychológovi aj sama, ty máš psychické problémy, ale môže ich mať aj muž, plus malé dieťa, čo je nová situácia, ktorá zamáva aj stabilným vzťahom, Určite by som nehádzala flintu do žita.
@anonym_996734 ja chodím pol roka ku psychologičke a 3 mesiace k psychiatričke
@anonym_996734 ja chodím pol roka ku psychologičke a 3 mesiace k psychiatričke
@adri_24 koľko má dieťa? Si ešte na rodičáku? Nepomohlo by ti vrátiť sa do práce?

najskôr sa obidvaja vyliečte z depresii , úzkosti a pod. psych. neduhov a až potom riešte rozvod.
človek by nemal riešiť dôležité životné udalosti keď je pod vplyvom psych. problémov.