Rozvod - nepredvídateľný manžel
Dobrý deň,
Rozvádzam sa s manželom - dôvodom je drogová závislosť, ktorá nám rozvrátila vzťahy za posledné 3 roky. Problém je, že jemu rozvrátila aj mozog a dlhodobo strieda 3/4 stavy denne (niekedy je to lepšie, niekdy horšie). Aktuálne údajne neberie nič (čomu všetci veríme, že áno...), ale extrémne mu hrabe na palicu.
V náhodnom poradí sa strieda:
-Plač
-Agresivita
-Osočovanie (to má najradšej, každý môže za jeho pokazený život)
-Vyhrážky
-Nadávky
-Vyznania lásky
-Apatia
-Mánia
-Choré vyjadrenia o tom, ako by ma pretiahol
-úplne seriózny chlapík, čo má všetkých 5 pohromade
-úplný magor, ktorému môže ktokoľvek vravieť čokoľvek, aj tak bude robiť bordel....
Trpia deti, ja, celá rodina. A vlastne aj on, ale svojou vinou.
Zajtra máme sedenie kôli rodičovskej dohode, v stredu pojednávanie. K návrhu sa nevyjadril, potvrdenie o príjme za posledný rok neposlal. Doteraz tvrdil, že bude spolupracovať, dom je v predaji, ja mám predkupnu zmluvu na byt. Od soboty rána vyšiluje, aktuálne hovorí, že nikam na súd nepôjde, dom sa nepredá (podielové spoluvlastníctvo 1/2 a 1/2)...
A ja som totálne na prášky. Dnes po práci idem zobrať deťom veci a zo 180m2 domu sa pôjdem na nejaký čas tlačiť k mame a rodine do 2i bytu. Hypotéka je 533€, platiť budem musieť...
Ja som dohodnuta s právnikom, že ak sa niečo stane a nebude spolupracovať, mám ísť za ním. Aj ohľadom domu (ale to sú vysoké poplatky súdu a vlečie sa to...)
Čo vlastne chcem? Asi len panáka a vaše príbehy, so šťastným koncom... Ďakujem.
Drzim palce!
Ak vsak muz je debil a psychopat, priprav sa na roky súdov a tahanic....
A gratulujem k rozhodnutiu odist od neho...
On už nemá moc o čo prísť, zničil si úspešnú kariéru, ešte aj o vodičák prišiel, bojuje so závislosťou, sám so sebou, prišiel o rodinu, ma prísť o dom... Prišiel o všetko, čo si nevážil...
Jemu už asi bude/je jedno, že trpia deti. Že budeme na kope u mamy...Lebo veď on CHCE normálnu rodinu, tak mám byť doma šťastná s ním a dať mu zasa šancu. Keď chcem niečo iné, tak nech si to vyžeriem...
a možno budeš prekvapená....
kolegyňa sa naťahovala o každé e čo sa týka výživného - celé roky a čuduj sa svete pri rozdelení majetku BSM bola situácia úplne iná... Sám navrhol vyplatenie a do týždňa tie e aj mala.... celkom slušnú sumičku jej vyplatil. a pritom si myslela že sa budú naťahovať roky....
@deti95060810 my môžeme dom len predať a nemáme ho v BSM, tam sa to rieši inak, nejakým iným konaním. Zo slov právnika som pochopila, že je to asi aj horšia varianta.
čo ti povedať, dievča, len zaťať zuby a vydržať, držím ti palce
No pripad, ked clvek uz nema co stratit, je nahorsi.
Prosim ta a neda sa komunikovat aspon s jeho rodicmi, zeby si ho "podali"?

Prvé najťažšie a najdôležitejšie rozhodnutie si už spravila, neporadim, ale držím palce.